Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı numan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam selam zincir fazla gergin duruyor fotoğraflarda, ayarı kaçta acaba?
    Dostum zincir olması gerektiği gibi, tam ayarında. Performans olarak da tam istediğim gibi.

Zinciri çok bol, çok gergin kullanmayın, yağsız bırakmayın.
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    numan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    st rs
    benim zincirle ilgili sıkıntım yok, sadece fotoğrafta gergin gibi geldi. kaçıncı dişte uygun olduğunda bakıp söyleyebilir misin acaba?
    Alıntı xismailaydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum zincir olması gerektiği gibi, tam ayarında. Performans olarak da tam istediğim gibi.

Zinciri çok bol, çok gergin kullanmayın, yağsız bırakmayın.

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı numan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim zincirle ilgili sıkıntım yok, sadece fotoğrafta gergin gibi geldi. kaçıncı dişte uygun olduğunda bakıp söyleyebilir misin acaba?
    Motosikletin yanına gidince bakar, buradan söylerim dostum ;)
    numan ve ukiran35 bunu beğendiler.

Yağışlı havada kullanmaktan kaynaklanıyor. Tekerden sıçrayan yağmur suları daha çok iç taraftaki boruya geliyor, çok ısınınca da rengi değişiyor haliyle. Diğer boru biraz daha dışarıda kaldığı için o kadar ıslanmıyor, rengi de daha az değişiyor.

Egzoz boruları ve diğer metal alanlar için yıkadıktan sonra metal koruyucu kullanmak lazım aslında. Yoksa özellikle o borular çok kötü bir hale geliyor.
    Yok, içteki boru daha çok ısınmış gibi. Isı nedeniyle renk değişimi olur zaten. Açıkçası ben sizin yerinizde olsam motor ısındıktan sonra borulardaki ısı derecelerini bir ölçtürürdüm. Anormal bir fark varsa da nedenini araştırırdım. Gördüğüm diğer mt07 lerde her iki boruda da eşit renk değişimi vardı.

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı deadline adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok, içteki boru daha çok ısınmış gibi. Isı nedeniyle renk değişimi olur zaten. Açıkçası ben sizin yerinizde olsam motor ısındıktan sonra borulardaki ısı derecelerini bir ölçtürürdüm. Anormal bir fark varsa da nedenini araştırırdım. Gördüğüm diğer mt07 lerde her iki boruda da eşit renk değişimi vardı.
    Dostum, motosiklete her binişten önce motosiklet tükanlarının periyodik bakımda yapmadığı kadar kontrol yaparım.

Havalar kuruyken iki boru da aynı renkteydi. Ancak yağışlı havada kullandıktan sonra daha fazla suyun sıçradığı, ön tekerin direkt arkasında kalan içteki boruda bir renk değişikliği oldu. Tabi bu süreç bir anda değil, 3-4 sürüş sonrası tamamlandı.

Her biniş öncesi kontrol ettiğimden olayın bu şekilde gerçekleştiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Ayrıca Ankara'da yaşıyorum. Bu ara hava durumu biraz sıkıntılı zaten. Yağmursuz havada bile çıksam, dönüşte bi yağmur yiyorum

Ok. Açıkcası ilginç bir durum. Dıştaki boru neredeyse hiç ısı değişimine uğramamış gibi. Bendeki her ikisi de ısı yüzünden benzer renk değişimine uuradılar ve renkleri sizdeki içteki boru gibi oldu ki hiç yağmur da yemedi motor. Her neyse, kazasız belasız kullanın.

doziz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı doziz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir video daha...

Aynen, güzel videoymuş
    dyavol-77 bunu beğendi.

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    Alıntı madsky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler cumartesi evlendim

http://i.hizliresim.com/BXn5RM.jpg
    büyük hata ama yine de yanılmak isterim. allah yardımcın olsun.
    madsky bunu beğendi.
    how can you know what the things are worth?
    ıf your hands won't move to do a days work.

Motosikleti
    HONDA CBR 650F
    Alıntı copycat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük hata ama yine de yanılmak isterim. allah yardımcın olsun.

Evlilik bu içerdekiler dışarı , dışarıdakiler içeri girmek ister

Hayırlı olsun, mutluluklar dilerim
    madsky ve tuzsuzdeli bunu beğendiler.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Aynen, güzel videoymuş
    Video güzel, en sondaki 6.900 usd fiyat da manidar olmuş(amk TR. vergi sistemi)...5000 lirayı Devlet baba cebimizden çalıyo...
    tuzsuzdeli bunu beğendi.
    The Power of The Dreams.

tuzsuzdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Video güzel, en sondaki 6.900 usd fiyat da manidar olmuş(amk TR. vergi sistemi)...5000 lirayı Devlet baba cebimizden çalıyo...
    Kazançlarının bizden 4 kat fazla olduğunu da hesaba katın. Kişi başına 48 bin$ nerede, 11 bin $ nerede.
    dyavol-77 bunu beğendi.
    Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.

Voodoo Child - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    bugün 1120 km deyken nihayet 1000 bakımını yaptırdım 210 tl tuttu İz-Moto'dan. 3 lt yamalube 89tl, yağ filtresi 30tl, işçilik 60 tl. fiyatlara +KDV bi de.

debriyajı biraz sert kullanmamdan dolayı (driftler, akselerasyonlar fln) zincirin çok gevşemiş dedi usta. ama bi dahakine bu kadar gevşemez çünkü bu ilk rodaj dedi. yani bu pantalon giyildikçe açar muhabbeti inşallah gevşemez bi daha bu kadar.
    yağın durumunu sordum. içinden çıkan yağın kıvamı güzel pek bozulma olmamış dedi.
    senkron ayarı yaptılar bi de. 3-4 derece senkron kaçmış. pek anladığım bi muhabbet değil yorum yapamayacağım.
    200-300km de bir zinciri yağla, 5000km de gel dediler bakıma.

bu arada ismail radyatör koruma çok şekil ancak o yağlayıcı sistem çok büyük ve biraz da çirkin duruyor. o hortumu ve hazneyi daha bi motora yakın konumlandıramadın mı? biraz fazla kuyruğa yakın bence, biraz kaba durmuş. bir de sorması hiç ayıp değil kaç liraya mal oldu?
    deep_far bunu beğendi.

deep_far - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Pcx150 2015 Siyah
    Alıntı Voodoo Child adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün 1120 km deyken nihayet 1000 bakımını yaptırdım 210 tl tuttu İz-Moto'dan. 3 lt yamalube 89tl, yağ filtresi 30tl, işçilik 60 tl. fiyatlara +KDV bi de.

debriyajı biraz sert kullanmamdan dolayı (driftler, akselerasyonlar fln) zincirin çok gevşemiş dedi usta. ama bi dahakine bu kadar gevşemez çünkü bu ilk rodaj dedi. yani bu pantalon giyildikçe açar muhabbeti inşallah gevşemez bi daha bu kadar.
    yağın durumunu sordum. içinden çıkan yağın kıvamı güzel pek bozulma olmamış dedi.
    senkron ayarı yaptılar bi de. 3-4 derece senkron kaçmış. pek anladığım bi muhabbet değil yorum yapamayacağım.
    200-300km de bir zinciri yağla, 5000km de gel dediler bakıma.

bu arada ismail radyatör koruma çok şekil ancak o yağlayıcı sistem çok büyük ve biraz da çirkin duruyor. o hortumu ve hazneyi daha bi motora yakın konumlandıramadın mı? biraz fazla kuyruğa yakın bence, biraz kaba durmuş. bir de sorması hiç ayıp değil kaç liraya mal oldu?
    bende 1200 km deyim şimdi bakıma gideceğim lazım

ama izmotorya gitmek istemıyorum bakım konusnda nasıl memnun kaldın mı ?

zafer motorda kitapçıkta yazıyor izmirde yamaha bayi oraya gitmeyi düşünüyorum ?

felix_bjk1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Sym Fiddle 3
    arkadaslar aranızda aksiyon kamerası kullanan var mı? Alasım geldi sj1000 mi ne vardı 90 küsur dolar free shipping. para değil valla

Motosikleti
    mt 07 deep armor
    Alıntı felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar aranızda aksiyon kamerası kullanan var mı? Alasım geldi sj1000 mi ne vardı 90 küsur dolar free shipping. para değil valla
    bende almayı düşünüyorum marka model tavsiye edecek varmı acaba

Motosikleti
    2016 Sym Fiddle 3
    Alıntı byhasan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende almayı düşünüyorum marka model tavsiye edecek varmı acaba
    sony as100v action camera var çok güzel bişey benziyo fakat fiyat biraz çok gibi, tam fiyatını bilmiyorum

Cam resimleri.

130 tl cam 13 tl kargo 40 tl montaj =183 tl

Motosikleti
    2016 Sym Fiddle 3
    bence kaba durmuş hocam, fazla yüksek olmuş hem de.

motokovic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Alıntı felix_bjk1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kullanıyorum bazı aparatları fazla sıktığım için kırıldı... görüntü kalitesi yeterli seviyede... Bi gopro parasına 10 tane alabilirsin

Donanım Haber

The best action camera under $100
    felix_bjk1903 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler