Uygulama bittikten sonra fotoğraf paylaşır mısın?
Uygulama bittikten sonra fotoğraf paylaşır mısın?
Mahallemde bir tane mt-07 var. feyzullah mh. bostan sk. Beyaz plakasız bi motor. belliki yağmura yakalanmış kirliydi. gündüz üstü açıktı ama şimdi brandalanmış. sahibi buradaysa komşum olur. tanışmak isterim. az muhabbet ederiz. mt-07 sini severim azcık.
biz burada cam muhabbeti yaparken,bodrum da bir bayi takmış bile
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66523884/detay
Arkadaşlar bu mt-07'in yıllık vergisi ne kadar acaba ?
Arkadaslar selam,
ıyı forumlar öncelikle.xj6 ve 07 arasında sıkıstım.oncelikle xj6 ile ilgili yorumlara bakıyorum.sonra buraya donunce kafa bu yone kayıyor.rıcam şu 2 motor anlaşilan testlerden gecti gibi gorunmekte.2 motoru kullanan bir arkadasım tecrubesini paylasır mı.satış sonrası,konfor,ses,viraj,parca kalıtesi vs.bu arada yas 38 ve boy 1.82dır.tesekkurler
Birkaç sayfa geriye doğru gidersen sorunun yanıtını bulabilirsin.
Bkz: Cevap
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Herkese selamlar
Uzun bir aradan sonra motosiklet kullanmaya yeniden başladım.
Bundan ortalama 6 sene önce Deer 152 kullanıyordum ve talihsiz bir kaza geçirdim 1 sene sakatlıkla uğraşıp uzun bir ara vermek zorunda kaldım.
Geri dönüş benim için baya zor oldu ama şuan dünyanın en mesut insanlarından biriyim. Forum işlerine bu sefer pek bulaşmak istemiyorum ama bu sayfayı baştan sona başından beri takip ediyorum ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Daha önce geçirdiğim kaza benim için çok büyük tecrübe oldu. (Net konuşursak çektiğim acı değil başkalarının eline düşmek bu senin canın ciğerin bile olsa çok kötü bir duygu...)
İlk önce MT-09'a niyetlendim ama AEA'nın test sürüşü yapılan yorumlar değerlendirmeler beni açıkça korkuttu tek atış hakkım vardı her yönden beni üzmemesi gerekiyordu xj6n ve mt07 arasında kaldım tercihim mt07 oldu.
Kararım sonrası yaşadığım pişmanlık şu yönde 4 silindirin sesi ve artçı oldu. İki motoruda deneme şansım olmadığı için xj6'nın gidişi rahatlığı konusunda bir bilgim yoktur.
MT-07'yi seçmemdeki en büyük etken fiyatı ve ince yapısı bir de anlatılan konuşulan videolardan izlenen yüksek torku...
Bu arada motosikleti sipariş verdikten sonra GİS Akademi'de hakimiyet eğitimi aldım. Uzun bir aradan sonra ilk defa kullanacağım için çok heyecanlıydım ve tedirgindim. Eğitimin benim için en büyük artısı bu oldu sıfır heyecan her şey sakin bir şekilde gösterildi ve öğretildi. Oradaki hocalara da teşekkürlerimi borç bilirim.
Dediğim gibi yeni bir kullanıcı olduğum için MT-07'yi değerlendirmek pek bana düşmez. (Daha önce kullandığım tek skuter Deer152)
Ama yeni başlayan ya da uzun bir ara vermiş biri olarak motosikletten çok memnunum.
Yaşla birlikte kafa yapısı her ne kadar değişsede elimin altında bu güce sahip olmak insana huzur veriyor ki şuan motosikleti ne kadar verimli kullanıyorum ya da ne kadarından faydalınıyorum pek bilmiyorum doğrusu.
Benim için en büyük eksisi uzun yollarda yaşanacak artçı sıkıntısı. Rüzgarın bu motosikleti kullanan kişilere kesinlikle sorun olmaması gerekiyor rüzgarı ya seversin ya da sevmezsin. Rüzgarı sevmeyen bir kişi kesinlikle naked kullanmamalı.
Ufak şık bir cama varım. Birde radyatör koruma yapan uğraşan arkadaşların ellerine sağlık onlardan da bir tane edineceğim.
Ses konusu ilk başlarda beni çok rahatsız etti ama sonra 'iplememe' yöntemiyle o sıkıntıdan kurtuldum. (Kaskın içinde seslerin hiçbirini duymuyordum burda yazılanlardan sonra kasksız benim motordanda baya ses geliyor.)
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
Tesekkurler arkadaşim.kazasız belasız sürüşler dilerim
http://i.hizliresim.com/1PBl1A.jpg
nasıl olmuş arkadaşlar takozlar çok uygun bir fiyata hem ön hem arka takoz
hocam takozları nereden temin ettin?
Bugun ızmır narlıderede selamlastıgım kırmızı mt cı arkadas buralardamı acaba ?
Takoz için delrin (benim önerim) veya nylon66 (daha serttir) çubuklardan istediğinizi kestirin ve tornacıda işletip takın motorlarınıza, olsun bitsin
ah ahhh benim motorum gelse, ben de birşeyler yapsam, sorular sorsam şurasından ses geliyor, burasından yağ damlıyor diye :(
ama 1 mayısdan beri motor bekliyoruz hala ne ses var ne seda, allahdan havalar bozuk yoksa çoktan çekmişdim isyan bayrağını.
arkadaşlar siyah olanından ben de isterim
arkadaşlar benim küheylanın elcik koruma ve depo koruma stickerları. ürünleri ebayden almıştım geçen ay.
Rock&Roll
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)