Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    doziz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    http://www.amazon.com/Powerbronze-430-U156-002-330mm-Screen-Yamaha/dp/B00KCP5J6I/ref=sr_1_5?s=automotive&ie=UTF8&qid=1401351240&sr= 1-5&keywords=yamaha+mt-07

http://www.amazon.com/Powerbronze-430-U157-002-380mm-Screen-Yamaha/dp/B00KCP5KYO/ref=sr_1_3?s=automotive&ie=UTF8&qid=1401351240&sr= 1-3&keywords=yamaha+mt-07

http://www.amazon.com/Powerbronze-430-U155-002-270mm-Screen-Yamaha/dp/B00KCP5HYM/ref=sr_1_4?s=automotive&ie=UTF8&qid=1401351240&sr= 1-4&keywords=yamaha+mt-07

yeni camlar
    HCMT07 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    utk_trn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Puig de Ürün görselini hazırlayıp sitesine koymuş 2 farklı boy 3-4 cesitte renk secenegi var takip eden arkadaşlar buyrun

http://www.puigusa.com/tuning-bikes/yamaha-mt-07-2014/windscreen-naked-new-generation/c171en/f1-r121-m4568/
    HCMT07 bunu beğendi.

doziz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Alıntı utk_trn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Puig de Ürün görselini hazırlayıp sitesine koymuş 2 farklı boy 3-4 cesitte renk secenegi var takip eden arkadaşlar buyrun

http://www.puigusa.com/tuning-bikes/yamaha-mt-07-2014/windscreen-naked-new-generation/c171en/f1-r121-m4568/
    Aslında Puigin camları daha şık bence fiyat bulamadım ama

utk_trn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Alıntı doziz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında Puigin camları daha şık bence fiyat bulamadım ama
    yurtdısşı sitelerde forumlarda vs bakındım alan satan yok uzun cam rüzgardan koruyaacak gibi ama kısası daha kışkırtıcı duruyo satışa cıksada alsak

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Camlar ve diğer aksesuarlar çok pahalı :(

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    Alıntı xismailaydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "bak işte okumuyorsun, dersine çalışmıyorsun..." tarzında bir yaklaşımım bu güne kadar olmadı, sana yazdığım cevapta da öyle bir niyet yok.

Ayrıca adı üstünde; tahliye hortumu. Buharlaşan yakıt, sıçramadan kaynaklı depo çizgisini aşan yakıt oradan dışarı çıkar.

Ben hala orada ters anlaşılacak bir açıklama olduğunu göremedim. Takdir senin, nasıl istersen öyle anla. Yapabileceğim bişe yok.

---

Orada "tavsiye" diye belirttim. Bu kadar yanlış anlaşılacağını bilsem yazmazdım açıkçası...
    ben şaka yaptım ya kesinlikle alınmadım hocam. lütfen yanlış anlaşılma olmasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------

arkadaşlar parça ve aksesuarlar çok pahalı diyoruz doğru da ama küçücük scarabeo nun parçalarında ferco nun yaşattığı evlat acısından sonra inanın bu fiyatlara şikayet edebilme yetimi kaybettim. scarabeo nun hemen tüm parçaları bununkilerden pahalı.

ikinci bir nokta da şu, birçoğumuz zırıltıdan şikayetçiyiz anladığım kadarıyla ama özellikle sormak istiyorum şimdi yazacağım durumun aynısını yaşayan var mı: ben motora bindiğimde ilk birkaç dakika yani motor soğukken veya yavaş gidiyorken? bahsettiğim zırıltı gelmiyor. zırıltı kesinlikle bir süre sonra ve nispeten yüksek süratlerde başlıyor. bu yüzden motorunuzu bir arkadaşınıza verirseni o kısa bir turda böyle bir sesin olmadığını söyleyebilir.

ayrıca tüm yüksek cc li motorlarda böyle bir sesin olduğu iddiasına cevap vermemeyi seçiyorum. ben mekanik konusunda kara cahil bir insanım ama şunu düşünüyorum acaba soğutma sistemi devreye girince (fan değil) bu ses başlıyor olabilir mi? ben sesi sol ayağımın oradan ortadan duyuyorum bu yüzden zincir sesi olmadığını düşünmekteyim.

Redneck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar,yazı yazdığınız kısmın altında " Linkleri otomatik urlye çevir " yazan bir yer var, ona basarak link atarsanız hepimiz kopyala yapıştır işkencesinden kurtulabilriz
    fofer bunu beğendi.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı copycat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu yüzden motorunuzu bir arkadaşınıza verirseni o kısa bir turda böyle bir sesin olmadığını söyleyebilir.
    Yarım saatten fazla sürdük. Varsa bile soğutma sistemiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Bişeyden şikayet ediyorsanız zahmet olmazsa biraz ne olduğunu açıklamaya çalışın. Çok daha faydalı cevaplar alabilirsiniz. Çünkü "motor da bir zırıltı var" gibi bir tarife ne diyeyim bilemiyorum gerçekten.
    dyavol-77 ve ukiran35 bunu beğendiler.
    #sürenadam

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı copycat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birçoğumuz zırıltıdan şikayetçiyiz anladığım kadarıyla ama özellikle sormak istiyorum şimdi yazacağım durumun aynısını yaşayan var mı: ben motora bindiğimde ilk birkaç dakika yani motor soğukken veya yavaş gidiyorken? bahsettiğim zırıltı gelmiyor. zırıltı kesinlikle bir süre sonra ve nispeten yüksek süratlerde başlıyor. bu yüzden motorunuzu bir arkadaşınıza verirseni o kısa bir turda böyle bir sesin olmadığını söyleyebilir.
    Dostum benim motosikletin rodajı bittiği için arkadaşlar testte rahat rahat agresif kullandılar.

Zaten 2 arkadaşın testi 35-40 dk filan sürdü.

Öyle sokak arasında kısa turlama yapmadılar. Motosikletin olabildiğince ısındığına eminim.

Ben zırıltıdan şikayetçi değilim. Daha önce de söylediğim gibi sürüş tarzım nedeniyle rüzgar sesinden başka bir ses duyamıyorum genelde.

1600 rodajı bittiği için motosikleti istediğim gibi üst devirlerde deneyeyim diye 23:30 gibi çevre yoluna girdim. Ankara çevre yolunun kuzey doğu tarafından batıya doğru sürdüm. Çubuk Gölü'nün üzerinden geçilen taraf.

Gece karanlığında görüş çok iyi değildi ve yolu da bilmediğim için top speed yapamadım. Ama 195 Km/H ile bayağı yol aldım.

Test eden arkadaşların değindiği noktaları o yüksek hızda daha dikkatlice deneyimleme şansım oldu. Tabi kulak tıpası taktığım için ses konusunda yine bir fikrim olmadı.

Sonra eve gelince kulak tıpalarını çıkarıp, kaskın vizörünü de tamamen açarak tenha sokaklarda biraz motosikleti dinledim. Zincir sesinden başka ses yoktu açıkçası. Gaz da açtım, fren de yaptım ama öyle rahatsız edici bir ses duyamadım.

Ki 10 dk öncesinde sürekli 170+ hızlardaydım, yani motosiklet de olabildiğince ısınmıştı.

Ama şunu iyi hatırlıyorum, motosikleti ilk aldığımda zincir bollaştığı için gerçekten çok ses çıkıyordu. Zinciri gerdirdikten sonra ve düzenli yağladıkça inanın zincirden de hiç öyle ses gelmedi.
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

numan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    st rs
    çocukluğumdan beri motosikletle iç içeyim, büyük motosiklet tecrübesi konusuna kendi adıma katılmıyorum. Ama derseniz ki iki silindirli makinanın çalışmasına yabancısınız o zaman itiraz etmem; ki sesin ters bir durum olduğunu düşünmemekle birlikte iki silindirli makinanın çalışmasına alışma süreciyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar radyatör koruma için krom levha ile cnc yapacağım fakat tam ölçüleri nedir bileniniz varmı?

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Bisesvar diye futbolcu ismi vardı. Spiker adamın adını söyledikçe "ne diyo la bu" diyordum. Olay ona döndü

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarım saatten fazla sürdük. Varsa bile soğutma sistemiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Bişeyden şikayet ediyorsanız zahmet olmazsa biraz ne olduğunu açıklamaya çalışın. Çok daha faydalı cevaplar alabilirsiniz. Çünkü "motor da bir zırıltı var" gibi bir tarife ne diyeyim bilemiyorum gerçekten.
    Siyanür-ben MT-07 yi sürmedim fakat motor sesi biraz yeni kasa cbr 1000rr gibi tıkırtılı çalışıyo...bence bi sorun değil(motorun karakteri böyle)...Alan arkadaşlar ^^keyifli gazlamalar^^...
    xismailaydin bunu beğendi.
    The Power of The Dreams.

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı dyavol-77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siyanür-ben MT-07 yi sürmedim fakat motor sesi biraz yeni kasa cbr 1000rr gibi tıkırtılı çalışıyo...bence bi sorun değil(motorun karakteri böyle)...Alan arkadaşlar ^^keyifli gazlamalar^^...
    Dedik dedik anlatamadık gardaaş

ukiran35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    ölçüler bizden yaptırıp dağıtması senden mi?
    Ben imalat için ölçü veririm ama bir adet te kendime bedava isterim kabulmü?
    Alıntı Rhasta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar radyatör koruma için krom levha ile cnc yapacağım fakat tam ölçüleri nedir bileniniz varmı?
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Redneck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaç mm sac kullanarak yapılacak bu levhalar ? paslanmaz dan mı yapacaksınız ?

Alıntı ukiran35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ölçüler bizden yaptırıp dağıtması senden mi?
    Ben imalat için ölçü veririm ama bir adet te kendime bedava isterim kabulmü?
    Şöyle yapalım,ben photosop uzmanıyım 5 tane alteratif çalışma var aklımda örneğin sol üst köşede küçük bir yamaha logosu veya güzel bir karakterde mt yazısı..Çalışmalarımı yapıp buradan jpeg veya pshop formatında 1/1 ölçekle koyarım siz alıp direk cnc ye gidip 10 dk da kestirirsiniz ;)

Alıntı Redneck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç mm sac kullanarak yapılacak bu levhalar ? paslanmaz dan mı yapacaksınız ?
    Krom veya galvaniz sac paslanmanın önüne geçebilecek 2 malzeme bunuda motorunuzun rengine göre plasti-dip ile boyamanızı öneririm

Alıntı Rhasta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şöyle yapalım,ben photosop uzmanıyım 5 tane alteratif çalışma var aklımda örneğin sol üst köşede küçük bir yamaha logosu veya güzel bir karakterde mt yazısı..Çalışmalarımı yapıp buradan jpeg veya pshop formatında 1/1 ölçekle koyarım siz alıp direk cnc ye gidip 10 dk da kestirirsiniz ;)

Krom veya galvaniz sac paslanmanın önüne geçebilecek 2 malzeme bunuda motorunuzun rengine göre plasti-dip ile boyamanızı öneririm
    İyi olur valla. Bekliyoruz...

merhabalar, forumunuza yeni üye oldum. mt07 için 304 sınıf paslanmaz çelikten radyatör koruma imalatı yapıyorum. orjinal krom rengi ya da siyah renk olarak ürün var elimde hazırda. fiyat 130 tl'dir. ilgilenen arkadaşlar mesajla iletişime geçebilirler.

Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı hevipeyra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar, forumunuza yeni üye oldum. mt07 için 304 sınıf paslanmaz çelikten radyatör koruma imalatı yapıyorum. orjinal krom rengi ya da siyah renk olarak ürün var elimde hazırda. fiyat 130 tl'dir. ilgilenen arkadaşlar mesajla iletişime geçebilirler.
    Resimlerdeki motosiklet bayağı kirliymiş :(

Senin ürüne çok benzer bir ürünü 80 TL'ye satıyor arkadaş. Fiyatı biraz indirebilirsen daha rahat satarsın.
    motokovic bunu beğendi.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler