Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Mayıs 2014, 12:23
http://www.amazon.com/Powerbronze-430-U156-002-330mm-Screen-Yamaha/dp/B00KCP5J6I/ref=sr_1_5?s=automotive&ie=UTF8&qid=1401351240&sr= 1-5&keywords=yamaha+mt-07
http://www.amazon.com/Powerbronze-430-U157-002-380mm-Screen-Yamaha/dp/B00KCP5KYO/ref=sr_1_3?s=automotive&ie=UTF8&qid=1401351240&sr= 1-3&keywords=yamaha+mt-07
http://www.amazon.com/Powerbronze-430-U155-002-270mm-Screen-Yamaha/dp/B00KCP5HYM/ref=sr_1_4?s=automotive&ie=UTF8&qid=1401351240&sr= 1-4&keywords=yamaha+mt-07
yeni camlar
Reklamlar
-
29 Mayıs 2014, 12:56
Puig de Ürün görselini hazırlayıp sitesine koymuş 2 farklı boy 3-4 cesitte renk secenegi var takip eden arkadaşlar buyrun
http://www.puigusa.com/tuning-bikes/yamaha-mt-07-2014/windscreen-naked-new-generation/c171en/f1-r121-m4568/
-
29 Mayıs 2014, 13:06
utk_trn adlı üyeden alıntı
Puig de Ürün görselini hazırlayıp sitesine koymuş 2 farklı boy 3-4 cesitte renk secenegi var takip eden arkadaşlar buyrun
http://www.puigusa.com/tuning-bikes/yamaha-mt-07-2014/windscreen-naked-new-generation/c171en/f1-r121-m4568/
Aslında Puigin camları daha şık bence fiyat bulamadım ama
-
29 Mayıs 2014, 13:22
doziz adlı üyeden alıntı
Aslında Puigin camları daha şık bence fiyat bulamadım ama
yurtdısşı sitelerde forumlarda vs bakındım alan satan yok uzun cam rüzgardan koruyaacak gibi ama kısası daha kışkırtıcı duruyo satışa cıksada alsak
-
29 Mayıs 2014, 13:54
Camlar ve diğer aksesuarlar çok pahalı :(
-
29 Mayıs 2014, 18:08
xismailaydin adlı üyeden alıntı
"bak işte okumuyorsun, dersine çalışmıyorsun..." tarzında bir yaklaşımım bu güne kadar olmadı, sana yazdığım cevapta da öyle bir niyet yok.
Ayrıca adı üstünde; tahliye hortumu. Buharlaşan yakıt, sıçramadan kaynaklı depo çizgisini aşan yakıt oradan dışarı çıkar.
Ben hala orada ters anlaşılacak bir açıklama olduğunu göremedim. Takdir senin, nasıl istersen öyle anla. Yapabileceğim bişe yok.
---
Orada "tavsiye" diye belirttim. Bu kadar yanlış anlaşılacağını bilsem yazmazdım açıkçası...
ben şaka yaptım ya kesinlikle alınmadım hocam. lütfen yanlış anlaşılma olmasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
arkadaşlar parça ve aksesuarlar çok pahalı diyoruz doğru da ama küçücük scarabeo nun parçalarında ferco nun yaşattığı evlat acısından sonra inanın bu fiyatlara şikayet edebilme yetimi kaybettim. scarabeo nun hemen tüm parçaları bununkilerden pahalı.
ikinci bir nokta da şu, birçoğumuz zırıltıdan şikayetçiyiz anladığım kadarıyla ama özellikle sormak istiyorum şimdi yazacağım durumun aynısını yaşayan var mı: ben motora bindiğimde ilk birkaç dakika yani motor soğukken veya yavaş gidiyorken? bahsettiğim zırıltı gelmiyor. zırıltı kesinlikle bir süre sonra ve nispeten yüksek süratlerde başlıyor. bu yüzden motorunuzu bir arkadaşınıza verirseni o kısa bir turda böyle bir sesin olmadığını söyleyebilir.
ayrıca tüm yüksek cc li motorlarda böyle bir sesin olduğu iddiasına cevap vermemeyi seçiyorum. ben mekanik konusunda kara cahil bir insanım ama şunu düşünüyorum acaba soğutma sistemi devreye girince (fan değil) bu ses başlıyor olabilir mi? ben sesi sol ayağımın oradan ortadan duyuyorum bu yüzden zincir sesi olmadığını düşünmekteyim.
-
29 Mayıs 2014, 18:15
arkadaşlar,yazı yazdığınız kısmın altında " Linkleri otomatik urlye çevir " yazan bir yer var, ona basarak link atarsanız hepimiz kopyala yapıştır işkencesinden kurtulabilriz
-
29 Mayıs 2014, 18:33
copycat adlı üyeden alıntı
bu yüzden motorunuzu bir arkadaşınıza verirseni o kısa bir turda böyle bir sesin olmadığını söyleyebilir.
Yarım saatten fazla sürdük. Varsa bile soğutma sistemiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Bişeyden şikayet ediyorsanız zahmet olmazsa biraz ne olduğunu açıklamaya çalışın. Çok daha faydalı cevaplar alabilirsiniz. Çünkü "motor da bir zırıltı var" gibi bir tarife ne diyeyim bilemiyorum gerçekten.
-
29 Mayıs 2014, 18:45
copycat adlı üyeden alıntı
birçoğumuz zırıltıdan şikayetçiyiz anladığım kadarıyla ama özellikle sormak istiyorum şimdi yazacağım durumun aynısını yaşayan var mı: ben motora bindiğimde ilk birkaç dakika yani motor soğukken veya yavaş gidiyorken? bahsettiğim zırıltı gelmiyor. zırıltı kesinlikle bir süre sonra ve nispeten yüksek süratlerde başlıyor. bu yüzden motorunuzu bir arkadaşınıza verirseni o kısa bir turda böyle bir sesin olmadığını söyleyebilir.
Dostum benim motosikletin rodajı bittiği için arkadaşlar testte rahat rahat agresif kullandılar.
Zaten 2 arkadaşın testi 35-40 dk filan sürdü.
Öyle sokak arasında kısa turlama yapmadılar. Motosikletin olabildiğince ısındığına eminim.
Ben zırıltıdan şikayetçi değilim. Daha önce de söylediğim gibi sürüş tarzım nedeniyle rüzgar sesinden başka bir ses duyamıyorum genelde.
1600 rodajı bittiği için motosikleti istediğim gibi üst devirlerde deneyeyim diye 23:30 gibi çevre yoluna girdim. Ankara çevre yolunun kuzey doğu tarafından batıya doğru sürdüm. Çubuk Gölü'nün üzerinden geçilen taraf.
Gece karanlığında görüş çok iyi değildi ve yolu da bilmediğim için top speed yapamadım. Ama 195 Km/H ile bayağı yol aldım.
Test eden arkadaşların değindiği noktaları o yüksek hızda daha dikkatlice deneyimleme şansım oldu. Tabi kulak tıpası taktığım için ses konusunda yine bir fikrim olmadı.
Sonra eve gelince kulak tıpalarını çıkarıp, kaskın vizörünü de tamamen açarak tenha sokaklarda biraz motosikleti dinledim. Zincir sesinden başka ses yoktu açıkçası. Gaz da açtım, fren de yaptım ama öyle rahatsız edici bir ses duyamadım.
Ki 10 dk öncesinde sürekli 170+ hızlardaydım, yani motosiklet de olabildiğince ısınmıştı.
Ama şunu iyi hatırlıyorum, motosikleti ilk aldığımda zincir bollaştığı için gerçekten çok ses çıkıyordu. Zinciri gerdirdikten sonra ve düzenli yağladıkça inanın zincirden de hiç öyle ses gelmedi.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
29 Mayıs 2014, 19:12
çocukluğumdan beri motosikletle iç içeyim, büyük motosiklet tecrübesi konusuna kendi adıma katılmıyorum. Ama derseniz ki iki silindirli makinanın çalışmasına yabancısınız o zaman itiraz etmem; ki sesin ters bir durum olduğunu düşünmemekle birlikte iki silindirli makinanın çalışmasına alışma süreciyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
-
29 Mayıs 2014, 19:38
Arkadaşlar radyatör koruma için krom levha ile cnc yapacağım fakat tam ölçüleri nedir bileniniz varmı?
-
29 Mayıs 2014, 20:01
Bisesvar diye futbolcu ismi vardı. Spiker adamın adını söyledikçe "ne diyo la bu" diyordum. Olay ona döndü
-
29 Mayıs 2014, 20:03
Syanur adlı üyeden alıntı
Yarım saatten fazla sürdük. Varsa bile soğutma sistemiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Bişeyden şikayet ediyorsanız zahmet olmazsa biraz ne olduğunu açıklamaya çalışın. Çok daha faydalı cevaplar alabilirsiniz. Çünkü "motor da bir zırıltı var" gibi bir tarife ne diyeyim bilemiyorum gerçekten.
Siyanür-ben MT-07 yi sürmedim fakat motor sesi biraz yeni kasa cbr 1000rr gibi tıkırtılı çalışıyo...bence bi sorun değil(motorun karakteri böyle)...Alan arkadaşlar ^^keyifli gazlamalar^^...
-
29 Mayıs 2014, 20:26
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Siyanür-ben MT-07 yi sürmedim fakat motor sesi biraz yeni kasa cbr 1000rr gibi tıkırtılı çalışıyo...bence bi sorun değil(motorun karakteri böyle)...Alan arkadaşlar ^^keyifli gazlamalar^^...
Dedik dedik anlatamadık gardaaş
-
29 Mayıs 2014, 20:34
ölçüler bizden yaptırıp dağıtması senden mi?
Ben imalat için ölçü veririm ama bir adet te kendime bedava isterim kabulmü?
Rhasta adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar radyatör koruma için krom levha ile cnc yapacağım fakat tam ölçüleri nedir bileniniz varmı?
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
29 Mayıs 2014, 20:58
kaç mm sac kullanarak yapılacak bu levhalar ? paslanmaz dan mı yapacaksınız ?
-
29 Mayıs 2014, 21:17
ukiran35 adlı üyeden alıntı
ölçüler bizden yaptırıp dağıtması senden mi?
Ben imalat için ölçü veririm ama bir adet te kendime bedava isterim kabulmü?
Şöyle yapalım,ben photosop uzmanıyım 5 tane alteratif çalışma var aklımda örneğin sol üst köşede küçük bir yamaha logosu veya güzel bir karakterde mt yazısı..Çalışmalarımı yapıp buradan jpeg veya pshop formatında 1/1 ölçekle koyarım siz alıp direk cnc ye gidip 10 dk da kestirirsiniz ;)
Redneck adlı üyeden alıntı
kaç mm sac kullanarak yapılacak bu levhalar ? paslanmaz dan mı yapacaksınız ?
Krom veya galvaniz sac paslanmanın önüne geçebilecek 2 malzeme bunuda motorunuzun rengine göre plasti-dip ile boyamanızı öneririm
-
30 Mayıs 2014, 01:55
Rhasta adlı üyeden alıntı
Şöyle yapalım,ben photosop uzmanıyım 5 tane alteratif çalışma var aklımda örneğin sol üst köşede küçük bir yamaha logosu veya güzel bir karakterde mt yazısı..Çalışmalarımı yapıp buradan jpeg veya pshop formatında 1/1 ölçekle koyarım siz alıp direk cnc ye gidip 10 dk da kestirirsiniz ;)
Krom veya galvaniz sac paslanmanın önüne geçebilecek 2 malzeme bunuda motorunuzun rengine göre plasti-dip ile boyamanızı öneririm
İyi olur valla. Bekliyoruz...
-
30 Mayıs 2014, 12:07
-
30 Mayıs 2014, 13:03
hevipeyra adlı üyeden alıntı
merhabalar, forumunuza yeni üye oldum. mt07 için 304 sınıf paslanmaz çelikten radyatör koruma imalatı yapıyorum. orjinal krom rengi ya da siyah renk olarak ürün var elimde hazırda. fiyat 130 tl'dir. ilgilenen arkadaşlar mesajla iletişime geçebilirler.
Resimlerdeki motosiklet bayağı kirliymiş :(
Senin ürüne çok benzer bir ürünü 80 TL'ye satıyor arkadaş. Fiyatı biraz indirebilirsen daha rahat satarsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler