Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Mayıs 2014, 17:08
Benim sürekli şehir içi kullanımda 4.5 litre tüketimim oluyor, tabi daha 5 bin deviri geçirmedim. 980 km'ye geldi, bu hafta bakım sonrası 1600 km'ye kadar 6 bin devirle devam. Bu motorla eco yandığı sürece 5 litre yakamazsınız. Ben benzin göstergesi yanıp sönmeye başladığında alıyorum, yaklaşık 225 km'de 50 TL'lik benzini (yaklaşık 10 litre) ucu ucuna alıyor. Hatta son alışımda 50 TL'lik benzini alamadı.
Reklamlar
-
18 Mayıs 2014, 18:48
Izmırden tekrar merhabalar ıcınden cıkamadıgım daha dogrusu sıkıntısı olmasını pek yedıremedıgım bır.durum var sızlerın.fıkrını almak.ısterım defalarca denedım kullanım klavuzunu bastan sona.bırkac.defa okudum gozden kacan bırseymı var dıye maalesefkı yok. Durum sudur kı.normal sartlarda yan ayak kapalı durumda debrıyaj cekılı ve vıteste motorum calısmıyor. Hepsı mı boyle acaba dedım fakat bu durumda guvenlık acıgı ortaya cıkıyor farzedelımkı karsıdan karsıya gecıyorz motor vıteste oldu ya stop ettı yoln ortasında kaldık motoru bosa alıp mars yapıp calıstırıp tekrar vıtese alıp hareket ettırmek gerekıyor olurya boyle bır durumda kazadan kacmak cok zor acaba sızlerdede.durum aynımı benım motorumdamı sıkıntı var eger sıkıntı benım aracımdaysa ne.gıbı.bır yol ızlemelıyım su an 985 km de salı gunu ılk bakıma goturmeyı dusunuyorum bırde servısle konusucam ılk gunden berı kafamı kurcalıyor
-
18 Mayıs 2014, 19:16
on freni sıkıp calistirmayi deneyin belki calisir guvenlik amacli o sekilde yapilmis olabilir..ben henuz almadim motoru ama oyle olabilir
-
18 Mayıs 2014, 20:19
Bugun aldigim koruma takozlarini tatktim 15 dk surdu 17/19 lokma anahtar ve 40 nm tork anahtari ile oldukca pratik sekilde takilaniliyor .
-
18 Mayıs 2014, 20:37
Akrapovic Videosu nihayet :D
-
18 Mayıs 2014, 20:40
utk_trn adlı üyeden alıntı
Izmırden tekrar merhabalar ıcınden cıkamadıgım daha dogrusu sıkıntısı olmasını pek yedıremedıgım bır.durum var sızlerın.fıkrını almak.ısterım defalarca denedım kullanım klavuzunu bastan sona.bırkac.defa okudum gozden kacan bırseymı var dıye maalesefkı yok. Durum sudur kı.normal sartlarda yan ayak kapalı durumda debrıyaj cekılı ve vıteste motorum calısmıyor. Hepsı mı boyle acaba dedım fakat bu durumda guvenlık acıgı ortaya cıkıyor farzedelımkı karsıdan karsıya gecıyorz motor vıteste oldu ya stop ettı yoln ortasında kaldık motoru bosa alıp mars yapıp calıstırıp tekrar vıtese alıp hareket ettırmek gerekıyor olurya boyle bır durumda kazadan kacmak cok zor acaba sızlerdede.durum aynımı benım motorumdamı sıkıntı var eger sıkıntı benım aracımdaysa ne.gıbı.bır yol ızlemelıyım su an 985 km de salı gunu ılk bakıma goturmeyı dusunuyorum bırde servısle konusucam ılk gunden berı kafamı kurcalıyor
Normalde çalışması lazım, belki de ayağın durumunu algılayan anahtarda problem vardır. Serviste hallederler.
-
18 Mayıs 2014, 21:06
koruma takozlarını nerden kaca aldınız. bende az once jesterstrickbits.co.uk adresinden oncam siparisi verdim.98 gbp 340-350 tl civari. gelir gelmez resim gondericem.
-
18 Mayıs 2014, 21:09
Seko adlı üyeden alıntı
Normalde çalışması lazım, belki de ayağın durumunu algılayan anahtarda problem vardır. Serviste hallederler.
Servıs ıle bakım ıcın.gorustum yarın.goturucem kullanım klavuzunda.bu durumla.alakalı servıse gostermeden aracı kullanmayın uyarısı var sanırım onu atlamısım tesekkurler bır.nebzede olsa ıcım rahatladı
-
18 Mayıs 2014, 21:29
yusufemre adlı üyeden alıntı
koruma takozlarını nerden kaca aldınız. bende az once jesterstrickbits.co.uk adresinden oncam siparisi verdim.98 gbp 340-350 tl civari. gelir gelmez resim gondericem.
Bir kac sf once detayli paylastim r&g racing den aldim 56 pound
-
18 Mayıs 2014, 21:40
Kardeş, kargo ücreti ile cam parası beraber düşünüldüğünde gümrüğe takılma durumu nedir?
Gümrüğe takılmayacak mı acaba?
Ben bu konuda halen net bişey öğrenemedim.
Eğer ki takılırsa yapılacaklar nelerdir?
Yardımcı olursan sevinirim.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
18 Mayıs 2014, 22:07
-
18 Mayıs 2014, 22:11
atlamisim tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
ukiran35 adlı üyeden alıntı
Kardeş, kargo ücreti ile cam parası beraber düşünüldüğünde gümrüğe takılma durumu nedir?
Gümrüğe takılmayacak mı acaba?
Ben bu konuda halen net bişey öğrenemedim.
Eğer ki takılırsa yapılacaklar nelerdir?
Yardımcı olursan sevinirim.
kargo dahil fiyati . bu fiyatta bisey gumruge takilmama ihtimali yuksek ama takilsada cok bi fiyat tutmamasi lazim. cunku urun 100 usd covari kargo 65 usd. urun gelmeden soyliyebileceklerim bukadar
-
18 Mayıs 2014, 22:45
-
18 Mayıs 2014, 23:14
İnşallah takılmaz, zira bende sipariş verdim ama sanırım geri iptal edicem. Kazık yeme pahasına buradan alıcam. Çünkü gümrüğe takılırsa masrafı çok daha fazla oluyormuş.
Gümrük takılma sınırı 75 Euro.
atlamisim tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
kargo dahil fiyati . bu fiyatta bisey gumruge takilmama ihtimali yuksek ama takilsada cok bi fiyat tutmamasi lazim. cunku urun 100 usd covari kargo 65 usd. urun gelmeden soyliyebileceklerim bukadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
Kardeş ülkemizde çanta bağlantı aparatı ve orijinal çantası satılıyor mu nasıl elde ettin hemen. Ben daha bulamadım.
madsky adlı üyeden alıntı
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
18 Mayıs 2014, 23:18
ukiran35 adlı üyeden alıntı
Kardeş ülkemizde çanta bağlantı aparatı ve orijinal çantası satılıyor mu nasıl elde ettin hemen. Ben daha bulamadım.
Motosikleti alırken beraberinde aldım. Balıkesir motohan'dan aldım takılı halde teslim ettiler.
-
18 Mayıs 2014, 23:26
[QUOTE=ukiran35;3350886]İnşallah takılmaz, zira bende sipariş verdim ama sanırım geri iptal edicem. Kazık yeme pahasına buradan alıcam. Çünkü gümrüğe takılırsa masrafı çok daha fazla oluyormuş.
Gümrük takılma sınırı 75 Euro.
[COLOR="Silver"]
daha once amerikadan bi arkadasim icin araba parcalari getirmistim. ptt ne ucret ise teslimatta aliyor yada ptt merkeze gidyorsun orda oduyoraun %18 mi %20 mi ydj tam hatirlamiyorum. biparis buraz uzun surede elimde olucakmis 28 is gunu diyor site ama daha erken icin bastiricam. bence risk almaya deger
-
19 Mayıs 2014, 00:10
bir video da benden adı da rodajı bitiriyoruz videosu
-
19 Mayıs 2014, 00:37
asomuncu senin videoyu izlerken işler güçlerin tüm videolarını izlemişim yahu
-
19 Mayıs 2014, 02:45
madsky resimler için teşekkürler
-
19 Mayıs 2014, 03:29
ulubatlı adlı üyeden alıntı
asomuncu senin videoyu izlerken işler güçlerin tüm videolarını izlemişim yahu
nası ya:D:D??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler