kargo dahil 280 liraya geliyor yani koruma takozları,benim için biraz pahalı geldi bütceyi çantaya ayırmak niyetindeyim, madsky 1-2 tane çantalı resim koyabilirmisin,önceki resim pek belli olmuyor da
kargo dahil 280 liraya geliyor yani koruma takozları,benim için biraz pahalı geldi bütceyi çantaya ayırmak niyetindeyim, madsky 1-2 tane çantalı resim koyabilirmisin,önceki resim pek belli olmuyor da
Bir kaç farklı açıdan çanta resmi çok iyi olur..
Tamam beyler, haftasonu agvaya gidiyorum insallah, o zaman cekerim bol bol. Cantayi normalde takmiyorum.
herkese merhaba.haftaya kismetse insallah yamaha bayiine gidip mt 07 icin siparis verecegim..mat gri abs siz istiyorum istanbul da nereden almami tavsiye edersiniz?bu arada herkesin hayirli olsun kazasiz belasiz keyifli surusler insallah arkadaslar
valla birader istanbul bayilerinde zor bulursun ve cok beklersin. hatta kapora bile almıyorlar belirsizlikten. ben antalya bayisinde hazır buldum kısmete ellerinde nasıl kalmışsa... hemen verdim parasını haftaiçi yollayacaklar. sen de anadolu bayilerine bak derim.
varmi ellerinde olan bildigin bir bayii?
Nebiogullari Satış müdürü ismail beyle görüş İstanbuldan yeni motor alan Murat bey tavsiye etti dersen elinde bir motor daha vardı onu sana ayarlayabilir.
orada yoksa bodrum bayisinde var. o da beni aramıştı geldi diye haber vermek için ama ben almıştım artık.
Hatay İskenderun yamaha taşyurek motor da Race bulu var istersen
tesekkurler
Arkadaşlar MT07 'nin kullanım kitabında(sayfa 3-27) elektrik alabilmek için DC soketi mevcut deniyor ve soketin yeri olarakta sol depo altındaki bölgeyi işaret ediyor. Sizlere sorum şu, bu soketi gördünüz mü ve/veya kullananınız var mı?
elbette sistem basit ama koruma urunlarinde malzemenin yapisi kalitesi onemli. Bu aparatlar gercekten ozel degisik nalzemeler. Muhendisler ve ozel ekipler ile tasarlaniyor. Ben bizim sanayideki tork anahtari bile kullanmayan ustalara guvenmiyorum. Tercih tabi. Cok daha ucuza sanayide de yaptirilabilir ana ben tercih etmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
Kesinlikle ucuz degil katiliyorum. Ama radyator, ayna , manet daha pahali. Ben cok canta insani olmadigimdan (sirt cantasi simdilik yetiyo) bunu ilk siraya aldim.
http://www.rg-racing.com/browseBike/...s/RAD0171.aspx
Bu radyatör koruma çok güzel duruyor. Siyah ve Titanyum rengi var. Deep armor un şasi rengi titanyum gri gibi olduğundan grisi daha mı hoş durur acaba? Fotoda koymamışlar.
Zincir yağlamak çok sorun oluyor, arka sehpaya kaldırma aparatı nereye takılıyor bilen var mı ?
internette adam akıllı aksesuar resmi yok,ya kimse bir şey takmadı,yada sadece şu anda bu motoru biz kullanıyoruz
mt 09 kullanıcısına sunulan anahtar setine bak, ulan benim elime tutuşturdular anahtarı birde ezik ezik anahtar cepten çıkmaz muhabbeti yaptılar yine
MTV nin İlk taksitini dün ödedim sanırım bankadan ödeme yaparsanız bankada taksit yapıyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:25 ----------
Arka sehpa için bikelift rs aldım ama malesef v adaptör ile gelmiş oldu şimdi universal adaptörü bekliyorum 10 güne gelecekmiş...
Izmire kask ve mont bakmaya gidiyorum. Oneri bir yer var mı
Ankara'li mt07'ciler nerede dolaniyor? Forumda goruyorum bir suru alan olmus Ankara'dan yolda bi denk gelemedim.
Merak ettik kardesim, gorsem ceviricem bi bakalim nasilmis su motor diye de yok...
Neyse ben gormezsem de siz mavi 600fa gorurseniz cevirin beni madem, korna el kol falan bi sey yapin.
Bu arada herkes gule gule, kazasiz, guzel gunlerde kullansin motorunu arkadaslar...
ben bugün 1000 bakımını motoru aldığım aydın motor şirinevlerde yaptırdım. 3 litre yağ 35 liraymış tanesi 100 tl saydı 40 lirada işçilik aldı. yağ filtresini değiştiryo musunuz diye sordum, o 1000 bakımında yok dedi. ama kitapçıkta öyle yazyo dedim, kitapçığa göre yağlarda 10000de bir değişyo ona bakarsan 5000 de bir değiştirmen lazım, yağ filtresinide 5000de değiştircez dedi ama ben tam emin olamadım arkadaşlar 1000 bakımında neler yapıldı size?
arkadaslar su mt 07 nin aksesuarları konusunda bana ulasırsanız cebinizden daha az para cıkar emin olun..
elimde kaldırma sehpaları var, bakayım bi uyacak mı. ekstra aparata gerek kalmadan kullanılabilir belki. Bir yerle görüştüm, elinde mt 07 için koruma takozları varmış, uygun fiyata verirse toplu alım yapacağım ondan, kaliteliyse tabii
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)