Yükseklik önemli gibi ne kadar uzun o kadar iyi aerodinamik öneli görsellikten çok ban göre, rüzgarı arkaya atan çizim en güzeli olur.
Yükseklik önemli gibi ne kadar uzun o kadar iyi aerodinamik öneli görsellikten çok ban göre, rüzgarı arkaya atan çizim en güzeli olur.
Merman kardeş hangi bayii den bekliyorsun motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------
Arkadaşlar bende istanbul çamlıca dan cam listesine benide ekleyin cep 05323300740
bombeli racing camdır. hatta double bubble diye geçer. çifte balon yani. motogp falan gibi yarışlarda bu kullanılır. aerodinamiyi artırır çünkü kafanı neredeyse içine sokarsın. ama görselliğe darbe vurur o ayrı. daha küçük cam daha vahşi ve karizma.
Arkadaşlar 2 ay önce mt07 abs kırmızı renk sipariş ettim ama hala gelmedi. Parasınıda peşin ödemiştim. Nedir bu çile.
Yamahaturkiyeile görüştüm sevkiyatın Perşembe günü olduğunu söyledi inşallah
http://www.altinelbiseliadam.com/yamaha-mt-07-teaser/
Merhaba arkdaslar herkes camdan bahsediyor. Radyatör korumasi taktiran varmi ? Bence bu motora aksesuar olarak takilmasi gereken ilk sey radyator korumasi.Bildiginiz gibi radyatör bayagi buyuk suratli giderken disartan gelicek en ufak bir tas veya sinek ari vb.. seyler radyatör peteklerine ciddi hasar verebilir.Bence bu konu hakkinda da fikirler uretmemiz gerek.Herkese keyifli sorunsuz surusler diliyorum.
aslında double bubble cam racing camı demek biraz saçma olur,bombeliler sadece yarış için de kullanılmıyor ayrıca,rüzgarın biraz daha yukarıdan akmasını sağlıyor,
naked motorlar için olan cam türlerini bilmiyorum,ama sanırım onların öyle cam türü yok
double bubble cam,kafa karenajlı motorlar olan için cam türünden biri,
edit: ben burada birisiyle ucuz yollu radyatör koruma işini konuşmuştum kimdi o arkadaş ?
naked motorsikletler için gidona bağlanan cam türleri de varmış,şu linkteki gibi
http://www.motorradteile-zubehoer.de...or-naked-bikes
ve yine ayrıca eğer rüzgar hala sıkıntı yaratıyorsa şöyle ufak bir parça ile rüzgarlığa ek yapılabiliyor,(genelde enduro,maxi scooter kullanıcıları taktırıyor bu parçayı ama bazı nakedci de takmış benimde takasım var )
http://www.bikehps.com/mra/
[QUOTE=Ahmet6161;3346657]Merman kardeş hangi bayii den bekliyorsun motoru[COLOR="Silver"]
Nazilli bayiden
Adı üstünde naked.
Bu motosiklete, ön cam, motor koruma demiri, arka çanta gibi aksesuarlar takılmamalı
Farklı amaçlar için 2-3 tane motosikletiniz varsa, yukarıda yazdığım gibi kullanma imkanı olabilir.
Ama tek motor bu ise, doğal olarak insan, ön cam, arka çanta vs istiyor çünkü motosikleti pek çok farklı amaç için kullanmak gerekiyor.
Naked aletin keyfi, karşıdan gelen rüzgarı olduğu gibi, göğsünde başında hissederek alınır. Motordan inince hisettiğiniz dayak yemişlik hissi de bonusudur
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
merhabalar. bu modeli ve yazdıklarınızı başından beri okuyorum. alan arkadaşlara hayırlı olsun. bir kaç konuda bu motorla ilgili öğrenmek istediklerim vardı.
1.rüzgar; kullanan arkadaşların yorumlarından anlaşıldığı üzere binip 200-300 KM geziye çıkma şansımız neredeyse yok. çıkarsak da ya tipsiz bir cam ile motorun şeklini bozacağız yada rüzgar ile boğuşacağız.
2.ses; yakından dinlemedim ama orijinal ve arrow egzost sesini videolardan kıyaslayabildiğim kadarı ile bence orjinali ile devam etmek daha doğru olacak gibi. performans egzost sanırım sadece 4 silindir için yapılmış bir aksesuar. tek silindir cbr 250'deki helikopter efektini burada da az çok duyuyoruz.
1- Rüzgar konusu yanlış anlaşılmasın, bu biraz hıza da bağlı. 200-300 km'lik bir geziyi, 90-110 gibi hızlarda yaparsanız pek bir sıkıntı çekmezsiniz. Benim bütün gün motosikletin üzerinden inmediğim bir Pazar günü oldu ve hiç te yorulmadım.
Ancak 150-70 gibi hızlarda yarım saat bile gitmem onu söyleyeyim. Nitekim bu alet hızı için değil, torku için satın alınan bir alet.
Konunun özeti şu; naked motor rüzgar alır
2- Ben ses konudunda çok takıntılı bir insan değilim. Ancak 4000 devir sonrası gelen ses şaşırtıcı derecede güzel.
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
Tvs apache ile gün içinde 220 km çanakkale-ayazma gezisi yapmış biri olarak mt-07 ile 200-300 km yol gitmek nasıl sıkıntı olsun? 120-130 hatta 150 ile bile gitseniz pek sıkıntı çıkartmaz. Hafif öne eğilirsiniz birde cam taktırdınoz mı tadından yenmez.
Dostum MT-07 uzun yolda Cbr 250'den çok çok daha rahat bir motosiklet, hiç endişen olmasın.
Cbr 250 ile rüzgarlı havada 135'i geçemediğim zamanları bilirim. Bunda aynı rüzgarda 205'e çıkıyor makine.
Güç olunca motosiklet daha az yoruyor insanı.
Ama sırf motosiklet gidebiliyor diye "ben rüzgarlı havada 200 ile gideceğim" dersen, dayak yemiş gibi olursun o ayrı konu.
Honda Cbr 500 o hızlara çıkabilseydi, onlara sorardık aslında "karenaj" farkını ama o gariban da en fazla 190
Yeni değil bu yalnızlık . . .
cam işi önemli ama motorun güzelliğini bozmayacak bir model olması lazım
@xismail,
Bir arkadaşım CBR250'den indikten sonra, titreşim sebebi ile, bazen bir ayağımın kendine gelmesi 1 dakika sürüyor demişti ciddi ciddi.
Sen karşılaştırdığında Mt-07'nin titreşim ve benzeri sürüş konforunu nasıl buldun ?
80km hızda nasıl, 130'da nasıl 170'de nasıl gibi ?
race blue'nin abs'sizi yok mu? ....
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)