Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Mayıs 2014, 11:37
51 gun beklenirmi plakasiz yapcak bisi yok odicez 268 tl yi ))
Reklamlar
-
09 Mayıs 2014, 11:39
Kosovalī adlı üyeden alıntı
51 gun beklenirmi plakasiz yapcak bisi yok odicez 268 tl yi
))
Ben beklicem. Belki ufak tefek gezerim illa gezerimde aslinda bakalim.
-
09 Mayıs 2014, 12:08
madsky adlı üyeden alıntı
istanbulda kaç tane mt7'ci var?
buyaka avm deyim yolunu düşen arkadaşları beklerim
-
09 Mayıs 2014, 12:22
Gzc adlı üyeden alıntı
Istanbul Umraniyedeyim. Hakan Gozcu adim soyadim facebooktan ekle istersen oradan konusuruz arada.
hrnasy adlı üyeden alıntı
buyaka avm deyim yolunu düşen arkadaşları beklerim
kadıköydeyim ben de. https://www.facebook.com/sinan.a
-
09 Mayıs 2014, 16:41
Selam arkadaşlar.
Bu sabah ben de motorumu teslim aldım. sigorta 180 (yas 35) dosya hazırlatma 10, ruhsat 162, plaka basımı 17,5 TL.
Toplam 15 dakika filan kullandım. Işıkta bir kişi fiyatını sordu. Bir kez de polis plakamı anons etti, sağa çektim, hayırdır memur bey dedim, kaça aldın diye sordu Motor dikkat çekiyor. Daha önemlisi, sürüşü çok güzel arkadaşlar. Direksiyon hafif. Yerler ıslak hava kötü diye şehir dışı yapmadım. Havaların düzelmesini dört gözle bekliyorum. Kaparo veren arkadaşlar sabırla beklesinler, beklediklerine değecek. Herkese iyi sürüşler.
-
09 Mayıs 2014, 16:50
apulco adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar.
Bu sabah ben de motorumu teslim aldım. sigorta 180 (yas 35) dosya hazırlatma 10, ruhsat 162, plaka basımı 17,5 TL.
Toplam 15 dakika filan kullandım. Işıkta bir kişi fiyatını sordu. Bir kez de polis plakamı anons etti, sağa çektim, hayırdır memur bey dedim, kaça aldın diye sordu
Motor dikkat çekiyor. Daha önemlisi, sürüşü çok güzel arkadaşlar. Direksiyon hafif. Yerler ıslak hava kötü diye şehir dışı yapmadım. Havaların düzelmesini dört gözle bekliyorum. Kaparo veren arkadaşlar sabırla beklesinler, beklediklerine değecek. Herkese iyi sürüşler.
Hangi şehirdesin hangi sigorta firması
Emeksiz zengin olanın, kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın, rehberi şeytan olmuştur..
Yunus EMRE
-
09 Mayıs 2014, 17:22
izmir-halk sigorta
xawa adlı üyeden alıntı
Hangi şehirdesin hangi sigorta firması
-
09 Mayıs 2014, 17:35
Arkadaşlar dikkat edin fatura kesim tarihinden sonra ruhsat çıkarma süresi 1 ay.. Eğer geçerse cezası var. mtv ödemiyim derken ceza yeme.
Zorunlu trafik sigortası Edirne plaka Anadolu sigorta 110 tl.(+35 yaş)
-
09 Mayıs 2014, 17:45
apulco adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar.
Plaka ve ruhsat islemleri icin, gereken adimlari yazabilir misin?
Bende onumuzdeki hafta islemlere baslayacagim. Bugun git yarin gel durumunu azaltmak icin hazirlikli ve tam gitmek istiyorum.
-
09 Mayıs 2014, 18:12
cem_34 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dikkat edin fatura kesim tarihinden sonra ruhsat çıkarma süresi 1 ay.. Eğer geçerse cezası var. mtv ödemiyim derken ceza yeme.
Hocam 3 ay bekleyebilirsiniz
-
09 Mayıs 2014, 18:36
Ali hayırlı olsun beyaz abs li. Ben dün aldım seninkinin yanındaki race blue yu 650 km oldu bugün.
Firmanın verdiği evraklar(fatura ötv,yetki ve araç uygunluk belgeleri vs.)+ sigorta + ek-1 düzenleticen (odaya).. o kadar
Bu ara ilk tescil 3 ay diyorsunuz ama . bi sorun bakalım trafik tescile kaç ay dicekler. benden söylemesi
-
09 Mayıs 2014, 18:47
http://www.antalya.pol.tr/Sayfalar/T...-Belgeler.aspx
Adresinde ilk bastaki nota bakabilirsiniz.
3ay yazıyor
-
09 Mayıs 2014, 18:49
Fatura kesim tarhinden sonra 3 ay bu gun bayii aaradim bu sekilde soruma cevap verdi
-
09 Mayıs 2014, 18:52
Ali hayırlı olsun beyaz abs li. Ben dün aldım seninkinin yanındaki race blue yu 650 km oldu bugün.
Cem, sanada hayirli olsun. Iyi yol yapmissin benimkisi daha 6 KM de Gisakademiye cektim, oryantasyon icin. Orada surecegim bir sure. O arada da plaka islemlerini halledecegim.
-
09 Mayıs 2014, 21:26
çok güzel aksesuarlar buldum ama euro olduğu için çok pahalı, gerçi dolar olsa yine pahalı olacaktı ama ...
http://www.silverstonemotor.com/mt07-ermax,us,3,165.cfm
-
09 Mayıs 2014, 22:55
Redneck adlı üyeden alıntı
çok güzel aksesuarlar buldum ama euro olduğu için çok pahalı, gerçi dolar olsa yine pahalı olacaktı ama ...
Baya güzel aksesuar bulmuşun kardeşim fiyatlarıda burdakinden uygun... Spariş versek gümrüğe takılır mı acaba ) _?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
copycat adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben kendimce ufak bir uyarı yaptım ama maalesef kimse ciddiye almadı. zira herkes fiyat teslimat olaylarına kendini kaptırmış.
tecrübesiz binici olmadığım halde maalesef motoru yatırdım ve güvenli şekilde kendimi atarak düştüm (önce can). zira stok gelen bridgestone lastikler ıslakta felaket. iki akşam önce istanbul'da ciddi bir sağanağa yakalandım ve ıssız da bir yoldaydım. hiç olmaması gereken hafif bir frenajda ön teker kilitlendi ve motor düşük süratte yattı. allah'a şükür bende ve motorda hemen hiçbir şey yok. ancak başımda kask olmasa kesinlikle sarsıntı geçirirdim. bu arada ls2 kask da bizzatihi onayımı aldı.
ancak absli motor bekleyen arkadaşlar gerçekten doğru bir karar vermiş. şimdi lastikler söylediğim gibi tehlikeli. ancak motorda şöyle mükemmel bir olay var. mühendisler adeta motorun yatmasını hesap ederek enteresan bir tasarım yapmışlar. eminim avrupada başlangıç motoru olarak tasarlanmasının büyük rolü var. 700 cc ne başlangıcı demeyin birçok ülkede beginner bike olarak geçiyor.
deponun iki yanında yer alan plastik kısımlar motoru ve depoyu koruma amaçlı. ve bu işe çok iyi yarıyorlar.
egzost altta olduğundan darbe almıyor.
kuyruk kısa olduğundan darbe almamış.
motor bloğu kesinlikle darbe almamış.
fren maneti kaliteli malzemeden yapılmış ufak bir çizik dışında hasar almadı.
sinyaller ön arka korunaklı pozisyonda yere temas etmemişler.
kısaca şu an motoru görseniz kesinlikle yattığı zor anlaşılır.
gerçi bilenler bilir yüksek suda düşmek avantajlıdır, su sürtünmeyi azalttığından motor pek hasar almaz ama yine de genel tasarım yatarsa masraf çıkarmaması üzerine tasarlanmış.
bir diğer önemli nokta da yeni başlayanlar varsa unutmasınlar motor yatarsa güvenlik gerekçesiyle beyin motoru tekrar çalıştırmıyor. slide gibi bir hata kodu çıkıyor. bu sizi korkutmasın. kontağı anahtardan kapatıp tekrar açın, beyin resetlenince motor çalışıyor.
Allah mecbur etmesin o pozisyona düşürmesin ama düşük süratlerde motor yatarsa hemen hemen hiç hasar almıyor bilginize. eskisi gibi grenajlı motor olsaydı altımda ciddi masraf çıkabilirdi.
Kardeşim çok geçmiş olsun... Allah bundan sonra esirgesin...
-
10 Mayıs 2014, 03:30
Vay arkadas mt 07 lerin gelmeme sebebi belli oldu 800 tl cik zami yapistirmislar artik bayiler rahatlikla dukkanlari doldurabilirler
-
10 Mayıs 2014, 09:22
Redneck adlı üyeden alıntı
Sadece kirmizi için mi var bunlar ?
-
10 Mayıs 2014, 11:51
-
10 Mayıs 2014, 14:15
emr84 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun allah kaza bela gostermesin Bende balikesirden plakasiz kaptirdim geldim cok sukur birsey olmadi. Istanbulun neresi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler