vay arkdaş bu ne yaaaaaa
motor ortada geçiyor hala izmoto izmirde ses yok seda yok yaaaa
ne vurdum duzmaz ne alakasız bir insan bunlar yaa
vay arkdaş bu ne yaaaaaa
motor ortada geçiyor hala izmoto izmirde ses yok seda yok yaaaa
ne vurdum duzmaz ne alakasız bir insan bunlar yaa
Balikesirdeki kirmizinin kaporasini yatirdim. Hayirlisi olsun insallah burda bilgilendiren arkadaslarada cok tesekkurler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
Adrese teslime ne kadar verdiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
Adrese teslime ne kadar verdiniz acaba
Tesekkur ederim. Galiba ben plakasiz gelicem gibi gorunuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
Birde soyle bir sey var. Ben simdi motoru alirsam ocak ayinin bandrolunu odeyecek miyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
Birde soyle bir sey var. Ben simdi motoru alirsam ocak ayinin bandrolunu odeyecek miyim
Bildiğim kadarıyla kargosu dahil 75 Euro'nun üzerindeki yurtdışı siparişleri gümrüğe takılıyordu.
Bu sıkıntıyı nasıl çözdünüz? Bende aynı yolu izliyim..
arkadaşlar ilk kötü haberi ben vereyim ve hepiniz de önemli bir konuda uyarayım.
motorun üzerinde bridgestone battlax olan arkadaşlar yağmurda çok çok dikkatli olsun. ıslakta berbat bir lastik hemen kilitleniyor. abssiz motorda kaza yapmak işten değil.
Bu 18700 liralik fiyata mtv dahil degil dimi? Herkes kendi oduyor yani.
Koruma takozunu Her hangi bir yerli firma da bulamaz mıyız? Takoz dedigin motora gore değişen bir şey değildir sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
[/COLOR]Birde soyle bir sey var. Ben simdi motoru alirsam ocak ayinin bandrolunu odeyecek miyim[/QUOTE]
Evet arkadaşım odeyeceksin ya da 1Temmuz a kadar plaka çıkartmıcaksın
gümrük eşyanın kıymetine bakar kargo ücreti gümrüğü ilgilendirmez .eşyanın kıymeti 75 euroyu geçmemelidir. kargo isterse 100 Euro olsun fark etmez.
bu arada uygun ön cam bulan var mı acaba
Ben yurtdisindan almadim aksesuarlari, motoru aldigim bayiden aldim
takoz ve motor koruma demiri aldın mı madsky
arka çanta güzel ama motorun görüntüsünü kötü yönde etkiliyor biraz lazımsa yapacak bir şey yok
alternatifyo
gümrük eşyanın kıymetine bakar kargo ücreti gümrüğü ilgilendirmez .eşyanın kıymeti 75 euroyu geçmemelidir. kargo isterse 100 Euro olsun fark etmez.
Yok, yanlis biliyorsunuz.. Gumruk vergisi CIF fiyat uzerinden odenir , CIF fiyat turkiyeye gelis fiyatidir (navlun dahil, yani kargo dahil)
Neyse onemli degil, izmirian , yanit yazabilirsen sevinirim.
Hocam rg racin 56£ diyor urune 199 tl kargo dahil 81 £(288) tl. Kargo ucreti haric 75 euro uzerinden bakiyor gumru . Ama biraz sans zira memur koli ya da kutu ustundeki fiyata bakiyor kabaca . Bot almistim daha once koli ustunde urunun fiyatina gore islem yaptilar. Ayni siteden arkadasim ayni botu aldi 70 tl gumruk cikti.
300 tl desen gumrukle 360 tl yapiyor(sadece urune bakarlarsa 0) yine ucuz yine ucuz yamaha 575 tl diyor (yok artik) kendi korumasina
Bu firmanin urunlerini barkin bayoglu da tavsiye etmisti sohbet sirasinda. test edildi hatta bir kac motorda sonuc misss . Ayrica istersen evde sen bile takabilirsin kurulum muthis basit . Ben o yuzden riske girmedim yerli takizlar tirt oluyor cogu zaman. 360 tl bir ayna sinyal manet fiyatinin cok altinda. Hele radyator ouvvv .
Eger gumruge takilirsa adresine en yakin ptt ye ya da urun kapiya geldiginde pesin olarak gorevliye veriyorsun. Benim siparis yolda takinca daha net bilgi verebilirim.
izmirian, tesekkurler.. termin ne kadar suruyor ?
arkadaslar bu barracudamoto italyan tasarim sportif bir cam. an itibariyle stoklarinda yok ama girer girmez aerosport camini siparis edicem.
zira 165-170 km hizlarda suratim kaskin vizorune yapisti nerdeyse, olusan ruzgar basinci cok fazla. bi de izmirden cesmeye bir gittim ceketin ust yarisi ile kask sinek olusu dolu rezalet yaa fiyati 119 euro kargosuyla birlikte 150 euro yani 450 lira falan yapar max.
redracingparts.com da da iki cesit far ustu cam var ama ben pek begenmedim acikcasi.
koruma takozu olarak yine barracudanin 49 euroya var. ama RG nin ki daha bi guvenli galiba, yaris motorlarinda da kullanilan guvenilen bir marka.
deponun yani icin italyadan soyle bir sticker cifti siparis ettim. sele ile depo arasindaki bolum icin de bi parcasi var 48 dolar
bir de sehir icinde arabalarin arasindan gecerken yanlislikla manete dokunup dusme tehlikesi ya da yatirinca motoru manet yamulmasin derdine son verecek agresif manet koruyucalari var onlari da hong kong tan siparis ettim. bu parca ayrica motogpde de zorunlu hale getirildi yanilmiyorsam, pilotlar birbirine cok yaklasip dokunduklarinda manetler sikisip fren yapip dusmesinler diye. 30 dolar
yani boyle de aksesuarlarimiz var arkadaslar haberiniz olsun. herkese selamlar
Merak edenler için arrow ekzoz
http://www.rizoma.com/news/news-14-04-2014-yamaha-mt07/en
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
http://www.motorcycle-talk.net/forum/mt-07-fz-07-modifications/151-adjustable-folding-brake-clutch-levers.html
Avrupadaki forumlarda arkadaşlar da güzel tecrübeler paylaşıyorlar, mesela yakıt tüketimi konusunda 4lt/100 km genelde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)