T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Merhabalar,
izlenimlerimi yazayim istedim. Motorum 80km oldu ve kullanmaktan cok zevk aliyorum. Hizlanmasi cok guzel, gercekten heyecanlandiriyor insani. Aslinda tam alisamadigim icin ful gazlamiyorum. Ama bugun tem yolunda önümde boştu, çok rahat bir sekilde 160a ciktim, ve gostergeye bakmasam anlamicam kacla gittigimi.
Normal giden trafikte araclarin arasindan kurtulmak icin gazi actigimda, fişek gibi aralarindan sıyrılıyorum. Yaşattigi his cok guzel. Hanim da bindi bugun ve hic rahatsiz olmadigini soyledi, hatta daha rahat etmesi icin canta ve sirt yaslanmaligi da vardi. Rahatsizlik veren bir titresim olmadigini ve kullanirken benim kadar heyecanlandigini soyledi.
Ayna mevzusunda sizlerle hem fikirim. Omuzlar sebebiyle aynadan %70 faydalanabildim. Ama kör nokta diye bisey kalmamis bu aynalar sayesinde, guzel olan yanı bu. Sele rahat, hanım da aynı fikirde, uzun yol gideriz biz bunla.
Motorun çekişi muhteşem, frenler taş gibi(absli), kontrol rahat.
Yalniz motoru surerken subap ayari bozulmus gibi viteste gaz verirken ince bir tırrrrrr diye ses geliyor. Umarim zamanla gecebilen biseydir. Aklim ona takiliyor cunku. motor sicakligi 110 dereceye kadar cikti ve isiklarda durdugumuzda o sicakligi hissettim.
Bilmiyorum dogru mu yapiyorum rodaj muhabbetine gazi acmayayim diyorum ama dayanamiyorki insan, gazlamak istiyor. Arada yukseltiyorum devri ama sabit kalmiyorum. Cikip iniyorum sonra. Boyle bi makineyle kimse kimseyi uslu durmasi konusunda ikna edemez bence. Sadece kendini kandirir.
Simdilik izlenimlerim bunlar. Aynalar ve motordan gelen mekanik trrrr lama disinda beni rahatsiz eden hicbirseyi yok. Yakit tuketimi tamamen kullanmayla alakali, yarin riva'ya gitmeyi planliyoruz hava guzel olursa, bizi uzecegini hic sanmiyorum.
Saygilar
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Ha bir de vitesler arasi gecis yaparken vites gecmedi gibi oldu ve vites gostergesinde hicbisey gozukmedi. Sonra tekrar gecirmeye calisinca gecti ve kacinci viteste oldugumu gosterdi. Yasadim ben bunu
110 biraz cok gibi geldi bana hararet madsky
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------
Xj6 nin 105 i gectigini gormedim
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
Hmm kafam karisti simdi, umarim bir anlik olmustur, bugun tekrar dikkat edicem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Hmm kafam karisti simdi, umarim bir anlik olmustur, bugun tekrar dikkat edicem.
Kitapcikda 116 dereceye kadar cikabilir gibisinden bisey yaziyor. Zorladim sanirim biraz.
Ikinci parti motorlardan teslim alanlar varmi ?
Arkadaşlar ABS konusunda ne düşünüyorsunuz?
olmalı mı şart değil mi
Bİ selektöre BİN manita
Dikkatli olun yeni nesillere temiz Mt'ler kalsın Bu arada sahibinden'de satılık mt07 var 300 km de onda da gördüm, arkadaşlar biraz dikkatli kullanın lütfen egzos çıkış manifoltlarını çoğunuz halletmişsiniz yakmışsınız cayır cayır 1000 km'ye kadar yüksek devir yapmayın tavsiyem
Bİ selektöre BİN manita
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Motoru o kadar istiyoruz ki jantsız versler alcaz uçarak gidicez
Bilen arkadaşlarla konuşuyorum 2 saattir. ABS olmalı diyorlar.
Abi sakin kullanınca da renk değişiyor zaten
1000 Km'ye kadar 5000 devirin üzerinde pek takılmadım. Tabi hiç çıkmadım diyemeyeceğim, zaman zaman üst devirleri görüp iniyordum.
Şimdi de 1600 olana kadar 6000'i fazla geçmeyin diyor. 6000 altı kullanacağım ama yine zaman zaman üst devirlere çıkarım diye düşünüyorum
Yeni değil bu yalnızlık . . .
sonunda makina geldi fakat kurulum pazartesiye kaldı :(
Hayirli olsun darisi diger bekleyenlerin basina inşallah
kazasiz keyifli surusler.
ben mesela şimdi gitsem bayiye desem; 'ben motor istiyorum'. ne vakit alırım motorumu? yani yazın ortası için de mi şimdi sipariş vermek lazım :D
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)