Bayi olduğunu nereden biliyorsun bakalım?
inzell gerçektende saçma bi rakam söledin kusura bakma. mantığın alıyomu hiç.
14.000 mi demişim hey Allahım. Abicim eksik okumayın, 14 bin küsür demek 14.000 lira demek değil. Belki 14.750 olacak, atıyorum.
Bu MT07 fiyat polemiği başladığından beri abs lafının geçtiğini hiç duymadım, burdaki Yamaha bayisi, bahsedilen 16 küsürlük fiyatın abs siz model için olduğunu, abslilerin buraya gelmesinin 2014 ikinci yarısında, hatta sonuna doğru olabileceğini (talebe göre )söyledi. Ancak aynı kişi motor gelene kadar, bu bahsedilen fiyatın kur artışından dolayı zamlanabileceğini de söyledi ki aynı şeyden ocak da mt 09 unda, diğer yamaha modellerinin de payını alacağını söyledi, ben bunları birebir bayiinin ağzından duydum, illaki doğrudur demiyorum ama adamın uyduracağını da sanmam, belki kendi üzerine biraz daha kar koyar mıyım acaba diye düşünmüş olabilir ama distribütörün buna izin vereceğini sanmıyorum, yani, diğerleri 16ya satarken onun 17 ye satma ihtimali yok. Bakalım, motorun fuara yetişeceğini söylemişti, İstanbul da hepimiz ilk elden görürüz diye umut ediyorum. O zamana kadar onun da test videoları çıkarsa biraz da fikir sahibi oluruz.
O paralara ikinci el temiz 4 silindir almak var kafamda ama cidden bu fiyatlara gelirse insanın aklına acaba mı sorusunu da sokuyor
Dün gece rüyamda gördüm, fiyatı 16,284.55 tl idi. Bayide bozuk kalmadığından para üstü olarak sakız verdi
Bu hafta içi Daytona motor(en büyük yamaha bayi) aradım-Bülent Mamay(sahibi)'ne mt-07 yi sordum fuara önce abs'siz gelecek dedi,fiyatı 16-17 arası olacakmış ve Made in Japan(tıpkı mt-09 gibi)...yaz başı da abs'li modeli gelecek(miş)....
---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
cb650f fiyat nerden aldın? kaynak?...
The Power of The Dreams.
Yav 650 cc yi geçtiği için mtv yüksekliğinden aklımda bile olmayan mt07 yi 15000 e satsınlar hiç düşünmem, beni de ekleyin listeye.14.000 mi demişim hey Allahım. Abicim eksik okumayın, 14 bin küsür demek 14.000 lira demek değil. Belki 14.750 olacak, atıyorum.
bugun yamaha daytona bayiye telefon açtım şok bi fiyat verdiler 10.000 tl giriş yapcak dediler
Bir bayiye sipariş açtırmaya gittim orda şöyledir . Ben cbr 650 f alacağım. Ilk siparişi Ocak ayının ilk haftasında alacaklar. Şuan gelen 100 adet cbr 650 f ve 100 adet te cb 650 f var . Renkleri sordum sipariş açmak için renk listesi gelmedi sandıklar açılırken gelçek oda Ocak ayının ilk haftası belli olur sen ayın 8-10 gibi uğra dediler.
Tüm motor sevenlere sevgilerle..
14.000 oluyada 10.000 nie olmuyo çıkış 10.999
Motor gelmeden mt ailesi 7.000tl iskonto yaptı müthiş.Kaporayı kime veriyoruz?
Gitti güzelim er6 lar cbf500 ler.! 2006 ER6 ile mt-07 ikinci elde aynı fiyat olacak desene
Eto'o bitmis...
MT09 24000 ise bu 18 civarı olur gibi geliyor bana. YAMAHA candır, gerisi hikaye.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)