Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Temmuz 2009, 01:48
Reklamlar
-
04 Temmuz 2009, 13:45
abal arkadaşım benim motorun egzoz perçinleri döküldü senin motorun egzozu çok hoşuma gitti nerden yaptırdın adres tel verebilirmisin
-
04 Temmuz 2009, 18:54
yaa arakadaşlar as 110-8 in yakıt tüketimi ne kadar ve en fazla kaç km/h hız yapar sizce ????
*KyMcO[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]*:bounce:[U][/U]
-
05 Temmuz 2009, 01:59
avc-happy05 adlı üyeden alıntı
mrb arkadaşlar bana asya a10 t 19a satılık 2, el olan bir yer bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi mümkümse fiyatı 700-900 arası bir fiyat olması gerekiyo.
Arkadasım Bu motorların Fiyatları 700-900 arası degilki satan olmaz yani..Varsa mutlaka vardır bi sorunu.En düşük 1100lerde verenler var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:43 AM ----------
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Kullandım bu makineyi ...
Sanıyorum hayırlı olsun demiştim. ;)
Altını çizdiklerime harfiyen katılıyorum.
Saolasın öncelikle Maşallahı var motor Saat gibi tıkır tıkır.Ya arkadaslar bu koltuktan kayan arkadasların boyları mı kısa anlayamadım nasıl kayıyorlar koltuktan parlatıcımı sürüyorsunuz yada anlamadım gitti Direksiyona dizimi dayıyorum diyenler olmus :S:S Ben hiç kaymıyorum oturdugum yerdeim sürekli
Birde Amortisörlerinden ses gelen arkadas yagla sorunu çözersin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 AM ----------
kutlay006 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar korna çalmıyor elimde yedek korna var bunun içinde servise götürmek istemiyorum adamlar cellat gibi bi götürdüğümde rüzgarlık camının tırnağını kırmışlar değişik bi madde sürerek yapıştırmaya çalışmışlar ama olmamış acayip derecede zırıltı var sinir etti beni.ön granajı kendim sökmek istiyorum ama nasıl söküldüğünü bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı.bilmeden yapmaya çalışmak istemedim neticede çin malı elimizde kalmasın granaj
Kornan bozulmamıstır belki motorun önundeki 2tane uzun vida var onları sök ve altında bi tane daha olucak önundeki v seklindeki parcadan sonra 10 kadar daha vida var onları söktün mü hersey ordadır kornaya bikac kez vur tıklat olmadı ortasındaki vidayı Sık (sarsıntıdan gevşiyor ve korna calmıor) Sorun çözülür yeni kornalık bi iş degildir sanırım motorun sıfır gibi dedigimi uygula sorun hallolur.Servise götürme ufak seyler için kendin çöz
[B]İyi Gêlişmiş Rêflêkslêr Şanstan Dãhã Hızlıdır..[/B]:cat::cat:
-
06 Temmuz 2009, 00:15
-
06 Temmuz 2009, 15:15
abal gezi resimlerin çok güzel..o topiğede yazmıştım zaten.ya bu egzoz çok zırıldıyor.burda yaptırmaya bakıcam artık...benim motor bu aralar çok yakmaya başladı bir depo benzin ile 110-120 km ancak gidiyor....
-
07 Temmuz 2009, 15:38
alix35 adlı üyeden alıntı
abal gezi resimlerin çok güzel..o topiğede yazmıştım zaten.ya bu egzoz çok zırıldıyor.burda yaptırmaya bakıcam artık...benim motor bu aralar çok yakmaya başladı bir depo benzin ile 110-120 km ancak gidiyor....
Egsozdaki zırıltıları durdurmak için 2 tarafına kelepçe at sorun çözülüyor ben uzun zamandır öyle kullanıyorum..
Birde arkadaslar Motorun aküsü niye ortanın biraz üstünde duruor sürekli yukarı cıkmıor :S Benzin göstergeside anormal ne zman bitecegi belli olmuo bazen..
Beyaz bölümde iken benzin bitebilio:S
[B]İyi Gêlişmiş Rêflêkslêr Şanstan Dãhã Hızlıdır..[/B]:cat::cat:
-
07 Temmuz 2009, 15:44
dün motoru servise bıraktım gaz teli kopmuştu arka stop lambası patlamıştı ve egzoz perçinleri elden geçecekti...inşallah şu zırıltı da kesilirde artık motorun sesini duyarak kullanırım....
akün biraz zayıflamış demekki ondan ortanın biraz üstünde duruyor bende sürekli farlarım açık gezdiğim için akü çabuk gidicek gibi ama şuan bi sorunu yok....benzin göstergesine göre hareket etme benim gibi yolda kalırsın..pazar günü kırmızının altına inmişti doldurdum 4 litre benzin aldı...kapasite 6 litre daha 2 litre daha benzin varmış yani...ama yolda kalmamak için kırmızada fazla kullanma derim ben...
-
11 Temmuz 2009, 14:11
bence bunun yerine kanuni stroom daha iyi bi bakmanızı tavsiye ederim asya kanunininkinin taklit hali ancak kanunide olumsuz yönler daha az
bende 151 rs var motor şuan 246 saatte ve ben 128-130 arası bir hız yaptım.
not:(motor daha tam açılmadı ama hız süper)
-
14 Temmuz 2009, 13:04
canpolat adlı üyeden alıntı
bence bunun yerine kanuni stroom daha iyi bi bakmanızı tavsiye ederim asya kanunininkinin taklit hali ancak kanunide olumsuz yönler daha az
bende 151 rs var motor şuan 246 saatte ve ben 128-130 arası bir hız yaptım.
not:(motor daha tam açılmadı ama hız süper)
kanuni ve asya çok az farklılığı olan motorlar...yanlış hatırlamıyorsam kanuni storm asya t19 dan sonra çıktı..
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
14 Temmuz 2009, 22:04
-
16 Temmuz 2009, 12:05
abal çok sağol güzel açılklama yapmışın...motorumun yakıtı biraz daha düştü 12 krş civarında ama şehir içi sanki biraz fazla yakıyor..hava filtresini temizleticem..
-
16 Temmuz 2009, 12:47
abal süper bi gezi yapmısın..ama içim burkuldu birden yaaa :( tek basına da olmas ki...ben bi motor alayım davetlimsin gebzeye ok _?? sende bi gezi yaparız hemde canlı olarak dersler verirsin bana.. ;) tabi kabul edersen...
-
27 Temmuz 2009, 13:28
selam arkadaşlar nasılsınız ben aranıza katılacak olan yeni bir motorcugum allah kısmet ederse salı parayı ödeyip çarşambada motorumu almak istiyorum allahın izniyle arakadaşlar bu motorun arkasına bagaj koymalımı koymamalımı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 PM ----------
arkadaşlar bu motordan adanada kullanan arkadşlar bana yazarlasa sevinirim
-
28 Temmuz 2009, 11:15
arkadaslar ben dün bu motordan aldım aklımda 150 zc vardı bunu onerdiler hep bu siteyi takip ettim motor cok güzel daha ilk günüm ilk motor deneyimim yani onceden kullanıodum ama arkadastan ondan bundan düzenli bi sekilde kullanıorm bana ilk bastan ne yapcagım hakkında bilgi verirseniz gercekten cok mutlu olurum t.ederim..
-
29 Temmuz 2009, 12:47
MURTAZA adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar nasılsınız ben aranıza katılacak olan yeni bir motorcugum allah kısmet ederse salı parayı ödeyip çarşambada motorumu almak istiyorum allahın izniyle arakadaşlar bu motorun arkasına bagaj koymalımı koymamalımı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 PM ----------
arkadaşlar bu motordan adanada kullanan arkadşlar bana yazarlasa sevinirim
bagaj konur arkadaşım sele altında da biraz yer var ama 40 lt çanta alırsan her türlü ihtiyacını görür ben 33 lt lik aldım bi tane kask koydumu doluyor...
texas16 adlı üyeden alıntı
arkadaslar ben dün bu motordan aldım aklımda 150 zc vardı bunu onerdiler hep bu siteyi takip ettim motor cok güzel daha ilk günüm ilk motor deneyimim yani onceden kullanıodum ama arkadastan ondan bundan düzenli bi sekilde kullanıorm bana ilk bastan ne yapcagım hakkında bilgi verirseniz gercekten cok mutlu olurum t.ederim..
hayırlı olsun arkadaşım....motorun sıfır ise ilk 500-1000 km lerinde fazla zorlama 2 kişi binme yokuşlarda zorlama motoru...ani gaz açmalar yapma bakımlarını ihmal etmessen seni üzmez..hız olarak ta rahat rahat 80-90 km hızlara ulaşır aman dikkatli ol lastikleri hiç iyi değil çukurlara fazla girmemeye çalış...en çok sinir bozon yeri egzozu zırıltı yapması ben daha bi çözüm bulamadım egozuzu değiştiricem...aman sakın kasksız monsuz ve diğer korumalrını almadan kullanma....ehliyet zaten olmassa olmaz...
-
31 Temmuz 2009, 21:01
-
01 Ağustos 2009, 16:32
W£T!N adlı üyeden alıntı
wetin arkadaşım ben geçen 1 ay içerisinde izmir de 40 dreceyi bulansıcakalarda kaska takmadım terledim ve rüzgar yedim bir hafta eklem yerlerim tutuldu..geçn c.tesi kaza yaptım eğer o sıcakta mont giymeseydim kolum kırılacaktı...ama momtumun sayesinde ucuz atlatım...şakası yok mu motorların...şuan hastayım bir haftadır motora binmiyorum....aman dikkat edelim.çç
-
01 Ağustos 2009, 16:48
alix35 adlı üyeden alıntı
wetin arkadaşım ben geçen 1 ay içerisinde izmir de 40 dreceyi bulansıcakalarda kaska takmadım terledim ve rüzgar yedim bir hafta eklem yerlerim tutuldu..geçn c.tesi kaza yaptım eğer o sıcakta mont giymeseydim kolum kırılacaktı...ama momtumun sayesinde ucuz atlatım...şakası yok mu motorların...şuan hastayım bir haftadır motora binmiyorum....aman dikkat edelim.çç
motorla şaka olmaz konusunda çok haklısın alix35 ama allahıma şükür şu ana kadar başıma bişeygelmedi sanada geçmiş olsun
-
03 Ağustos 2009, 14:12
selam arkadaşlar motoru aldım sıfır olmasına rahmen ufak tefek sorunları var arka küçük çamurluk sürtüyor bide tahliye borusundan benzin atıyor pis benzin ama cok bie bu motoru kullannan arkadaşlar 7 tl benzinle 48 km gidiyor biraz çok değilmi servisi aradım evet bu aralar yakar diyor ne yapmalıyım k.ib iyi günler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler