Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Ocak 2009, 12:32
alix35 adlı üyeden alıntı
valla o paraya alınmaz...bende 2500 almıştım...1000 lira daha katsam cbf 150 alırdım..ahhh ahhh
HAdi ben 1800 e almıştımda Bunlar kafayı yemısler resmen kıme satıcaklar bu motorları bılmem 2600 mus yuh ya o paraya hıc para eklemeden gıder 2000 - 5000 km arası 2006-2007 YBR 125 i cekersın altınaa..Kafayı yemısler tek kelıme ile..
http://www.sahibinden.com/bakmanizi_...XQQdisplayitem
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Reklamlar
-
12 Ocak 2009, 12:40
nitrious81 adlı üyeden alıntı
HAdi ben 1800 e almıştımda
Bunlar kafayı yemısler resmen kıme satıcaklar bu motorları bılmem 2600 mus yuh ya o paraya hıc para eklemeden gıder 2000 - 5000 km arası 2006-2007 YBR 125 i cekersın altınaa..Kafayı yemısler tek kelıme ile..
http://www.sahibinden.com/bakmanizi_...XQQdisplayitem
bu piyasadaki durgunlukta bu paraları vermez kimse....mantıklı düşündümü k.mse yanaşmıyor bu motorlara ama işte ben kafaya takmıştım alacağım diye araştırmadım da fazla...araştırsamda alamayacaktım hayırlısı olsun dedim aldım....taksidi bitti geçen ay allaha şükür....
benim motorun arka fren iyice gitti hiç tutmuyor nerdeyse daha 3000 km olmadan bitermi balata...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
-
14 Ocak 2009, 17:38
Arkadaşlar size bir öz eleştride bulunmam gerekiyor, ben ce bu motorlar 1000 ytl bile etmez milletin çin malı almayın diye türkü söylemesi boşuna değilmiş motoru alalı 6 7 ay olmadı arka çamurluk çürümüş arka lastiğin üstüne yatmış lastikte güzelce eritmiş çamurluğu bazen canavar gibi gidiyo bazen gaz veriyorum yığılıp kalıyo uzun yola gitmeye korkuyorum başım ağrımasın diye sıfır aldık ama yeterince başım ağrımaya başladı bu şikayetlerim sıfır motorda olmaması gereken şeyler bi de taksitli aldım bi dünya borç marş düğmesi bazen temas etmiyo benimmi şanssızlığım bilemiyorum isyan ediyoru sadece bu şansa
-
14 Ocak 2009, 19:27
-
14 Ocak 2009, 20:12
-
17 Ocak 2009, 12:42
çamurluk olayı benimde başıma geldi meriç...ama daha ilk km lerde fark etmesem aynı duruma düşecektim senle...ama sana katılıyorum bu motorlar heran bi sorun çıkarmaya müsait...dün yağmurda kullnadım yine hava filtresine su kaçtı heralde motor çekişten düştü....
-
21 Ocak 2009, 00:43
-
21 Ocak 2009, 13:35
abal tam soracağım soruların cvbını vermeişsin..geçen gün motor gaz yemiyordu hava filtresini söktüm en az 1 cm su var içinde...suyu sünger ile tahliye ettim...ama hava filtresi de ıslaktı..motoru birtürlü çalıştıramadım..çalıştığın da da kara duman atıyordu egzozdan ve hemen stop ediyordu 2 gündür çalıştırmadsım...bugün deneyecem..senin dediğin gibi bi çözüm bulmam lazım yağmurda sürmeyi seviyorum çünki....
birde bilginin önerdiği yöntem var ön çmurlğun arkasında ki ızgaraya plastik bi parça yapıcam....
-
21 Ocak 2009, 23:30
Valla ben ogle naylon vs sıkıstırmıyorum dedıgım parcayı tam duzgun bır bıcımde vıdalarsan sorun ortadan kalkarr benım basıma onu taktıktan sonra bısı gelmedı ama yınede foşur foşur su bırıkıntılerıne gırme derım ben
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
22 Ocak 2009, 15:06
-
25 Ocak 2009, 17:24
[B]İyi Gêlişmiş Rêflêkslêr Şanstan Dãhã Hızlıdır..[/B]:cat::cat:
-
26 Ocak 2009, 12:43
KoroqLu14 adlı üyeden alıntı
hava filtresini olduğu bölüme delik açmak bi sorun teşkil etmiyorsa deneyecem...bu arada seninde egzozda perçinler zırıltı yapıyordu heralde...kelepçe yaptırmışsın sorun çözüldümü..bende gıcık oluyorum o sese ....bu arada çok güzel olmuş farlar ve ön tarafı bende o şkelide siyah yapmak istiyorum..bilginin motora benzemiş senin kide....
-
26 Ocak 2009, 20:49
Arkadaşım Tamamen senın sorumsuzlugun bu kusura bakma ama..Motora binerken bakıcaksın Kontrol ediceksin.Direk binip gitmiceksin.100 metre gittin baktın anormal ses geliosa durucaksın..Çin malı evet Ama motoruna Gözün gibi bakarsan hiç bisey olucagı yok.Boşuna dememişler Bakarsan Bağ Bakmazsan dağ olur.bu siteyi gezdiysen ne gibi motorlar var.Motoruna bakarsan Başın agrımaz..[/QUOTE]
Kardeşim sorumsuzluk deyipte işi sıyırıp atma .Ben bu motoru sevmiyorum demiyorum beni bu topik teki arkadaşlar iyi tanırlar özelliklede alix 35 bu motoru sıfır aldım başımdan bir sürü şanssızlıklar geçti başım ağrımasın diye sıfır aldım gidip probleme razı gelseydim 2 el bir motoru alırdım 1 milyara . Motorum daha 2 aylıkken rodaj döneminde daha fazla hız yapmıyorum en fazla 40 bilemedin 50 karbüratör hortumu yarıldı sonra çamurluk lastiğin üzerine yatmış lastikte anasını ağlatmış çamurluğun daha bir sürü dalga yani motora biniyorum gidiyorum yolda birden harıl harıl etmeye başlıyo motor gaz yemiyo bunlar senin başından geçmemiş sanırım geçseydi böyle düşünmezdin benim gibi düşünürdün.ayrıca motorun rutin bakımlarınıda muntazam olarak yaptıran biriyim motor yağının en kralını kullanıyorum .motor aldığım gibi hala gıcır gıcır benim tek isyanım kullanılan malzemenin adiiliği insan biraz kaliteli yapar şu aletleri birde düşünür kullanışlı olmuşmu diye adam çamurluğu öyle geniş yapmışki arka süspansiyonların aralarına otur muş süspansiyona göre hareket ediyo. motora binmeden baktığında çamurluğun yukarıda olması bişey değiştirmiyo yani yolda bi çukura girsen çamurluk lastiğe deyiyo
-
27 Ocak 2009, 00:29
2aydır Hava filtresi o şekil bi Sorun teşkil etmez delik küçük bisey olsun sadece su birikintisi hava filtresi haznesinde durmaması için.Evet Egsozdaki sesler benide Çok sinir etti Bende onu düşündüm Ve 2 tane kelepçe attım şuan tek ses yok.O kelepçeler En fazla 1-2ytl dir.Çapını fazla genıs alma ölç şekilde al derim.yarın istersen kelepçe numarasını verebilirim.Şuan çok rahatım Bugun motorumu cıkardım acayip özlemişim:D
bosporus söylediklerin dogrudur.Şanssızlık olabilir ama yapacak bisey yok.Bu motorlar nazik kalite yok ama para olsada iyisini alsak işte.Benimde ufak tefek basıma seyler geldi ama kendim çözdüm hepsini.Bir gece yolda giderken Egsoz saplamasının vidaları düştü nasıl oldu anlamadım.Tabi contasıda düştü çok kötü bi ses vardı siteye girerken stop ettim de öle girdim gelenekadar basım agrıdı.Oluyo bunlar ama şunu söylim uzun yola nasıl motor olursa olsun ne arabası olursa olsun gidiceksin arkadasım..Sen en basında korkuosun içini rahat tutucaksın gidiceksin.Yola çıkmadan Acaba yolda kalırmıyım demiceksin yani..
-
03 Şubat 2009, 20:00
KoroqLu14 sankı resımlerde benım motoru gordum gibi gibi
-
11 Şubat 2009, 20:43
MİLLET HERKESE SELAM...........................
-
17 Şubat 2009, 12:55
A.s hoşgeldin
-
17 Şubat 2009, 23:36
arkadaşlar bu makinayı düşünenler varsa gözünü kırpmadan alsınlar,benimkini 11.000 km. de sattım.ve hiç bir problem çıkarmadı bana motoru taş gibi iyi kullanırsan bakınlarını aksatmazsan tabi,ufak tefek şeyler çıkıyordu ama onlarda önemli şeyler deil.far yanmaması gibi efden püften şeyler,şuan mondial 250 mct var bende ama çok pişmanım ilk fırsatta tekrar asyama döncem,birazdaha kuvvetli olsa çokdaha iyi olcak aslında,motoru hep uzun yolda kullandım,yalovada oturuyorum,izin günlerimde hep bursa izmit gemlik mudanya armutlu arası gittim geldim,saatlerce durmadan yol yaptım,birkere yolda kalmadım,süper bir makina bence,görünüşü süper bana göre yada ilkgöz ağrım ondanmı acaba,,buda resimleri...
arkadaşlar resim nasıl ekleyebilirim,,,
-
22 Şubat 2009, 00:54
S.a arkadaslar yine aklıma geldi ve Forumu ziyaret edeyim dedim ;) Nasılsınız bakalım.Gecenlerde motorla giderken son gazda giderken bogulma oluyodu 1-2 gün bulamadım sorunu ama aklıma önce benzin filtresinde bi sorun mu varkı dedim sonradan buji aklıma geldi bujiyi değiştim buji kararmıs iyice çapak yapmış degiştim hemen Canavar gibi Hızda artış oldu Hadi bakalım iyi forumlar..
-
23 Şubat 2009, 17:32
KoroqLu14 adlı üyeden alıntı
S.a arkadaslar yine aklıma geldi ve Forumu ziyaret edeyim dedim ;) Nasılsınız bakalım.Gecenlerde motorla giderken son gazda giderken bogulma oluyodu 1-2 gün bulamadım sorunu ama aklıma önce benzin filtresinde bi sorun mu varkı dedim sonradan buji aklıma geldi bujiyi değiştim
buji kararmıs iyice çapak yapmış degiştim hemen Canavar gibi Hızda artış oldu Hadi bakalım iyi forumlar..
aynı sorun dün bende de oldu...gaz açarken ara ara boğulmalar oldu..60 km hızı geçtimi yığılıyordu motor...tekrar düzeldi sanırım benzinden çünki 2 defa bidonla aldım benzini bidonda su vardı bikaç damala belkide ondan oldu...2899 km oldu..3000 bakımında bujiyi değiştireyimmi...3000 bakımında neler yapılıyor ne tutuyor arkadaşlar....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler