Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Ekim 2008, 17:31
Valla nornalde bende dahıl olmak uzere 1000 de bır degısıyorduk yagı ama cok gereksız artık ogle yapmıyorum cok cok cok dandık olmadıktan sonra hıc bır yag 1000 km de kolay kolay ozellıgını kaybetmez o yuzden bende 2000 hatta bazen bıraz daha gecerken degısıyorumm...Onemlı olan yag eksık olmasın yag sevıyesını kontrol et yeter...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Reklamlar
-
13 Ekim 2008, 23:36
-
14 Ekim 2008, 20:12
şuan 138 km yaptım ve çok memnunum
-
15 Ekim 2008, 00:31
W£T!N adlı üyeden alıntı
şuan 138 km yaptım ve çok memnunum
senin motorun daha rodajda... rodajdayken fazla zorlamaman gerekir. ama tabiki senin özgür ve hür iradenle istediğin gibi kullanırsın
-
16 Ekim 2008, 18:43
abal adlı üyeden alıntı
senin motorun daha rodajda... rodajdayken fazla zorlamaman gerekir.
ama tabiki senin özgür ve hür iradenle istediğin gibi kullanırsın
forumun başlarında siz bahsetmitiniz onları okumuştum .:D.... ondan 60 ı geçmiyorum
-
22 Ekim 2008, 00:53
-
25 Ekim 2008, 18:58
-
28 Ekim 2008, 23:55
selam arkadaşlar iş nedeni ile foruma biraz ara wermiştim gördümki aramıza yeni arkadaşlar katılmış fazla benzin sarfiyatı benim başımada geldi ilk başlarda motoru yeni aldığımda alix 35 isimli arkadaşımın dediği gibi bizim servis çok dandik şimdi motorumu yetkili servise götürmüyorum daha garanti kapsamında olmasına rağmen başka bir servise sordum motor ni ye fazla yakar diye birincisi rodaj dedi ikincisi ise motorlar 60 km den sonra arabalardaki gibi yakıt 2 misline çıkıyormuş yani bir depo benzinle 80km de yaparsınız 180 de tamamen sizin elinizde tabi teknik bir arıza yoksa motorda hava filtresinin kapağına gelince baktım kapak arkaya bakıyor ben onun mantık olarak öne bakması gerektiğini düşündüm değiştirdim ama sonra tekrar arkaya bakacak şekilde değiştirdim orjinal haline getirdim içine toz su pislik kaçmasın diye arkaya bakacak şekilde yapmışlar. herkese kazasız belasız polissiz sürüşler
-
30 Ekim 2008, 16:38
-
31 Ekim 2008, 17:13
-
31 Ekim 2008, 17:30
bilgin senin motor çin mallarına dandik diyenlere güzel bi cvp olmuştur....lastiklerde çok güzel gözüküyor......birde şu gidon daki zırıltıyı kesemedim....sinir bozucu bi sess....çözümünü buldunuzmu....silikon yapsak kesilirmi...
-
31 Ekim 2008, 17:40
alix35 adlı üyeden alıntı
bilgin senin motor çin mallarına dandik diyenlere güzel bi cvp olmuştur....lastiklerde çok güzel gözüküyor......birde şu gidon daki zırıltıyı kesemedim....sinir bozucu bi sess....çözümünü buldunuzmu....silikon yapsak kesilirmi...
Saol Teşekkür ederim kardeşim..Valla bi ara bende de yapıyodu onu silikonla halletim ses kesilmişti..Daha sonra soktugumde sılıkonları guzelce tel fırca ile temizledim taktım sonra bi baktım zırıltı falan yok daha yapmıyor bende anlamadım
Valla bende hastayım o işe ses zırıltı gelmeyecek..Bende şu çok şükür bi yerden ses zırıltı vs gelmıyor..Maşallah diyelim nazar değmesin...
Lastikleri ben Ufaltıp Asfalt lastıgı taktım diğer lastıkler geregınden fazla buyuk duruyor ve pek hos durmuyor tabi "bence" Siyah Jant ile birlikte bu tip lastıkler cok guzel duruyor..
Bide egzoz ses videosunu koyayım içimden geldi
http://www.youtube.com/watch?v=SL3QXC19wRE
Acamazsanız www.ktunnel.com dan youtube actıktan sonra Youtube da Search kısmına SL3QXC19wRE yazın cıkar..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
31 Ekim 2008, 17:48
bi maşşalah da bendiyeyim bari...
bende motordan tuhaf seslere tahammül edemiyorum takıntı oluyor...
sırf o sesden dolayı cbf 150 düşünüyorum....sesi pek sevmiyorum.....
-
31 Ekim 2008, 17:53
alix35 adlı üyeden alıntı
bi maşşalah da bendiyeyim bari...
bende motordan tuhaf seslere tahammül edemiyorum takıntı oluyor...
sırf o sesden dolayı cbf 150 düşünüyorum....sesi pek sevmiyorum.....
Aynen ya benim bindiğim arabada motorda orasından burasından zırıltı gıcırtı vs vs gelmıcek nefret edıyorum o zaman
Valla bende düşünüyorum değiştirmeyi ama şuanda değil ben 250cc istiyorum en az onada şuan bütçem tutumuyoo ama bundan inipte gene bi 150cc ye binersem valla TVS Apache alırım 2.el performansı falan gayet iyi..Ancak para olursa hayalım fz6 gibi naked bi makına almak..
Geçen 20 gün içinde 2 müşterş geldi sahibinden de ilanım var zaten ancak 15 gun bazı sebeplerden dolayı bınemedım motora otobuslere mahkum kalınca motorsuz yapamayacagımı anladım suanda da baska bısı alamıyacagıma gore elımdekınıde satmamaya karar verdım..
-
31 Ekim 2008, 18:00
tvs güzel makina....bende şuan bütçeyi zorlamak istemiyorum....yakında evlilik planları yapıyorum....şuan motorumun 2 taksiti kaldı...en az biryıl daha kullanmayı düşünüyorum...cbf 150 baya ilgimi çekiyor....fakat biraz daha tecrübe kazanmam gerekiyor...yada yine 150-200 cc bi scooter düşünüyorum....
-
31 Ekim 2008, 18:03
Valla o zaman sen 1 sene daha bin bence çünkü iyice tecrübe etmende fayda var ben 2 bucuk yıldır bu makınayı kullanıyorum...Hem madem evlilik dusunuyorsun bence suan elındekı ıle yetın hıc masraf yapma..
-
02 Kasım 2008, 15:08
arkadaşlar merhaba bende yeni a2 ehliyet alıcam önümüzdeki ay içerisinde ihşallah bu aralar forum site fln dolaşıyorum motor almak için 3 seçeneğim vardı mondial 150 zc ,asya 150 19a ve martian 150 şu an ağırlıklı asya alacam gibi gözüküyor ilk motorum olacak fiyatları kafamı karıştırdı 2200 diyen(sirkeci) var 2450 diyen var (bayrampaşa) bu kadar fark olur mu? bide avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz iyi bir asya servisi yada motor tamircisi biliyormusunuz?
-
03 Kasım 2008, 17:04
double-tt adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba bende yeni a2 ehliyet alıcam önümüzdeki ay içerisinde ihşallah bu aralar forum site fln dolaşıyorum motor almak için 3 seçeneğim vardı mondial 150 zc ,asya 150 19a ve martian 150 şu an ağırlıklı asya alacam gibi gözüküyor ilk motorum olacak fiyatları kafamı karıştırdı 2200 diyen(sirkeci) var 2450 diyen var (bayrampaşa) bu kadar fark olur mu? bide avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz iyi bir asya servisi yada motor tamircisi biliyormusunuz?
arkadaşım öncelikle bu motorlardan alırsan iyi tercih yaparsın. ikincisi fiyat farkı niye olabilir motor alana sigorta ruhsat felan çıkarıyolar ondan dolayıdır her iki baktığın yerdede eşit şartlar varsa ucuz olanını al derim şimdiden hayırlı olsun..
-
04 Kasım 2008, 23:26
Valla arkadaslar plakalı 2200 ile 2300 arası bısı olması lazım sıfırı...Bende tam bılmıyorumm...Ama ben olsam Sıfır almam..Temız 2.el alırım baska da bısı demıyorum...Zarara bak 2400 e al 1200 e satama
-
05 Kasım 2008, 13:58
bu motoru alırken satışı pek düşünmüyorum çünkü değeri yok bunu acemiliği atmak için düşünüyorum sonrasında kaliteli bi şey düşünürüm bunuda yazlığa koyarım fazlada yıpranmaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler