Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ağustos 2008, 15:28
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 6-7 aydır bu motoru inceliyorum. Başından beri almayı düşündüğüm tek model diyebilirim. Benimkisi hatta ilk görüşte aşk oldu :D Bu motordan almak istiyorum fakat istanbulda nerde satılıyor ve fiyatlar ortalama nedir bilgim yok. Tek ulaşabildiğim fiyat asya motorun sitesindeki fiyat... Avrupa yakasından bir yer bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Birde bu motoru kredi kartsız taksit yapan varmı bildiğiniz :D
Reklamlar
-
23 Ağustos 2008, 15:50
darkdragon adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Yaklaşık 6-7 aydır bu motoru inceliyorum. Başından beri almayı düşündüğüm tek model diyebilirim. Benimkisi hatta ilk görüşte aşk oldu :D Bu motordan almak istiyorum fakat istanbulda nerde satılıyor ve fiyatlar ortalama nedir bilgim yok. Tek ulaşabildiğim fiyat asya motorun sitesindeki fiyat... Avrupa yakasından bir yer bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Birde bu motoru kredi kartsız taksit yapan varmı bildiğiniz :D
merhaba bende Asya bayiisinde çalışıyorum anadolu yakasındayım gerçi ama ararsanız yardımcı olmaya çalışırım. 0216 550 92 50
-
24 Ağustos 2008, 00:41
AYGÜL adlı üyeden alıntı
merhaba bende Asya bayiisinde çalışıyorum anadolu yakasındayım gerçi ama ararsanız yardımcı olmaya çalışırım. 0216 550 92 50
Evet bize ulaşırsan yardımcı olabiliriz motor gerçekten güzel pişman olmazsın bir an önce evlendirelim seni motorunla aşkınız baki kalsın
-
25 Ağustos 2008, 09:18
alix35 adlı üyeden alıntı
laminat parke ve tadilat işleri yapıyoruz..ayrıca egepen bayisiyiz..
müsaitbi zamanda inş.görüşürüz...
tamam ali görüşelim sen ne zaman müsait olursan bu arada arkadaşlar geçen angutun biri arabayla geri gelirken motoru devirdi bazı yerleri çizildi kırık yok allahtan çizikleri nasıl kapaya bilirim sizce bizim motora uyan bi renk varmı kadın ojesi diyolar ama
-
25 Ağustos 2008, 16:30
bosporus adlı üyeden alıntı
tamam ali görüşelim sen ne zaman müsait olursan
bu arada arkadaşlar geçen angutun biri arabayla geri gelirken motoru devirdi bazı yerleri çizildi kırık yok allahtan çizikleri nasıl kapaya bilirim sizce bizim motora uyan bi renk varmı kadın ojesi diyolar ama
tamam bi ara msj laşır görüşürüz....ya dün sabah motorla urlaya gidicektim motoru çalıştırdım.yan ayaklıta hafif yokuş aşağı motor çalışır vaziyette evin kapısını kapatmak için içeri girmemle motorun devrilmesi bir oldu koşturdum hemen kaldırdım..biraz benzin aktı.arka fran kolunun yuvarlak demiri kırıldı.sol ön grenajda ve sol ayak koyduğum yerde kırıklar oluştu.aynı yere geçenlerde angutun biri çarptı..ama allahtan bişey olmadı bana bi foto çekip koyacam hasarlı yerleri bana maliyeti ne olur acaba arkadşlar..böyle çizik kırıklarla motora binmek istemiyorum...
-
25 Ağustos 2008, 17:32
çizikleri kapatmak istiyorsan sana bir öneri motorun kırmızı sanırsam git bitane rengine uygun kırmızı oje al çizikleri boya ben öle yaptım şahsen yağmurda çamurda dehse çıkmıor
-
25 Ağustos 2008, 18:19
tamam ali görüşelim sen ne zaman müsait olursan
bu arada arkadaşlar geçen angutun biri arabayla geri gelirken motoru devirdi bazı yerleri çizildi kırık yok allahtan çizikleri nasıl kapaya bilirim sizce bizim motora uyan bi renk varmı kadın ojesi diyolar ama
Ben rengını ColorMix de ancak yaptırabıldım cok tuhaf bı renk tonu cok degısık 4 tane boyanın karısımından ancak cıktı bu renk..Ben ufak bı kutu yaptırdım o karısımdan rotusler ıcın...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
25 Ağustos 2008, 18:36
Arkadaşlar bilgi için sağolun. Vakit bulunca arıycam bu numarayı :D işler youn biras :D :D Bide motorunu farklı renkde düşünenler için bi çalışma yaptım. Boyanızı değiştirmeden bi bakın beğenirseniz boyatırsiniz artık :D :D
-
25 Ağustos 2008, 19:43
darkdragon adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bilgi için sağolun. Vakit bulunca arıycam bu numarayı :D işler youn biras :D :D Bide motorunu farklı renkde düşünenler için bi çalışma yaptım. Boyanızı değiştirmeden bi bakın beğenirseniz boyatırsiniz artık :D :D
turuncu rengi güzel duruyor..
-
26 Ağustos 2008, 12:02
-
26 Ağustos 2008, 18:36
ali geçmiş olsun kardeşim ben çizikleri kırmızı oje ile kapattım bana da yetkili servis söylemişti şimdi hiç bişey belli değil orjinal gibi.
serinkuyudaki servise bi git fiyat al derim giderken depoyu boş götür yoksa boşaltırlar bana yaptıkları gibi bi de 30 km gezerler sonra yüzlü çıkmaya çalışırlar...
arkadaşlar motorumu koyacak kapalı yerim yok apartmanın arkasında duruyor çalınacak diye çok korkuyorum sizce hangi kilitler yada ne çeşit bir güvenlik önlemi alabilirim disk kilitleri sizce sağlıklımı önerilerinizi bekliyorum
tamam bi göstereyim.zaten arka fren müşürü çalışmıyor onuda göstercem ayanalarda çok kötü oldu ya.onlarıda değiştircem...
-
29 Ağustos 2008, 23:10
-
30 Ağustos 2008, 00:13
AS 125 T yi tavsiye ederim =)
[B][COLOR="Red"]K[/COLOR][/B]aza [B][COLOR="red"]A[/COLOR][/B]nında [B][COLOR="red"]S[/COLOR][/B]eni [B][COLOR="red"]K[/COLOR][/B]orur
-
30 Ağustos 2008, 00:25
xlordx adlı üyeden alıntı
AS 125 T yi tavsiye ederim =)
as 125 t ni nesine göre tavsiye ediyon
-
30 Ağustos 2008, 01:11
Bu motora göre daha şirin ve görünüşü daha güzel hem kullanışıda çok rahat 90-95km kadar çıkar bi git bak derim ama karar senin fiyatıda 1.800 olması lazım plaka vs dahil...
[B][COLOR="Red"]K[/COLOR][/B]aza [B][COLOR="red"]A[/COLOR][/B]nında [B][COLOR="red"]S[/COLOR][/B]eni [B][COLOR="red"]K[/COLOR][/B]orur
-
30 Ağustos 2008, 13:53
abal önerilerin için çok saol artık daha dikkatli oluyorum...
-
01 Eylül 2008, 12:04
as 125 t yi kullandım zaten ikinci tercihim şu an :D inanın yokuşta 80 gördüm. Çok güzel bir motor. Ayrıca gidonun şeklinden dolayı oturma pozisyonu ve elle tutuş çok rahat tam bir gezinti motoru. Motoru sürmeden çok kötülemişlerdi. Bende o pisikolojiyle atmışı görmez dedim, Bastım gaza düz yolda 40, 50, 60, yokuşa geldi o sırada ( yaklaşık %35-40lık bir eyim) ben tam gaz yaptım yokuşun bitişine yakın bir an göstergeyi kestim gözümle, ibre 80 çizgisinin üstünden geçmişti. Bilmiyorum doğrumu ölçüyor. Daha evvel kullandığım mondialler, bianchiler, hız yapmaya korkutuyordu 60ı aşamıyordum ama bununla hızı hissetmedim bile. Çok rahat gerçekten rahat motor.
:bounce:LİFE FAST DİE OLD:queen:
-
01 Eylül 2008, 16:27
İbreler yalan yanlış gösteriyor aldanmayın o motor ve cogu çinli Skuter 125 lik olucak ve yokusta 80 yapacak... Ama gercek manada 80 bana orda ıbrede gorduklerınızı soylemeyın.. Ben benım motorlar duz yolda yatarak 130 da ıken arkadas arkamda 95 km ıle gelıyordu fz6 ile sız hesap edın artık o 80 aslında 55 km falan rahat olun...
Ayrıca bunların hepsı aynı pok her kez gozune zevkıne guzel gorunenı alsın gelıpte baskalarının topıclerınde sidik yarıştırmaya gerek yok bence.. Bının gıdın ıste nasıl olsa bellı bır sure sonra bıkacak ve para olsada satsam bı cbf250 ve gt250 vs vs alsam dıyeceksınız.. O yuzden kasmayın bu kadar keyıf almaya bakın..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
02 Eylül 2008, 00:56
-
02 Eylül 2008, 12:15
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler