AHmet nerelerdesin yaaa Görüşemiyoruz bu sıra
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
nitrious sana bişey soracam bu arada motorun süper olmuş bu arkadaki asya yazısını nasıl söktün bide sana bi öneride bulunayım öndeki asya yazısını sökersen harika olur motorun daha orjinal gözükür ))
o arkadaki yazı etiket şeklinde ince bi falçata yardımı ile dikkatlice ucundan kaldırarak sökebilirsin.
bilgin buralardayım yahu. bu aralar işlerle uğraşıyorum bi aydır hiç bir aktivitem yok. daha bu pazar boş kaldım. bu arada motoruda kıyak yapmışın iyce. abim evlendiği için motorda onda kalacak bakalım ben neye binecem. ara sıra alırım yinede
ulen senin bindiğin motorlarıda görüyoruz konuşturma beni şimdi üstelik ben bizim motorları ortadan kopanına hiç raslamadım. millet tıkır tıkır biniyor maşallah. burası as 150 t 19a modeli topiği onunda dikkatini çekerim. bilip bilmeden sallamayalım lütfen
KIRMIZI BOĞA..
zor yapar 100 km bayır aşağı ruzgarı arkana alırsan belki
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
Gerenk yok bunlara !!!
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
arkadaşlar motor düz yolda ve rüzgara karşı 100 ü geçmiyor, hele birde artçı varken hiç çekilmiyor, eğimli ve rüzgarsız yolda 130 u görmesi tüm 150 lik çin malları için normal.
sevgiler
bizim T19 lar tek kişi, düz ve rüzgarsız yolda 105 - 115 civarında seyrediyor, baz alınması gereken budur.
bilgin valla maşallahı var motorunun ağustosda belki görüşürüz inşallah
KIRMIZI BOĞA..
bilginim güzel yapışın makineyi ... Bakarsan bağ oluyor hakikaten....
ahmetim bir ara buluşalım yahu özledim senle çay içmeyi... :D
inşallah abi düşünüyorum.. bakalım izin almadım daha alamama ihtimalimde var. ama yinede belki bi hafta sonu yaparız.
KIRMIZI BOĞA..
mrb arkadaşlar bu da benim motorum..1600 km de 5 aylık..fazla bi değişiklik yok bu topiği baştan sona okudum şimdi bi kaç resim ekleyeyim. saygılar..ismim ali
teşekkürler abal senim motorda baya şık kask ta çok güzelmiş....
Hoşgeldin Ali memnun olduk
merhaba ali aramıza hoş geldin bende izmirde oturuyorum çiğli de benim motorda yeni daha 1.5 aylık 600 km de nasıl motordan memnunmusun
arkadaşlar motorunda 95 oktan benzin harici benzin kullanan varmı merak ettim yardımcı olursanız sevinirim
Güzel Motor Bence Göstergeleri çok ii durmuyo al benisi yok
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
saol bilgin hoşbulduk senin bütün msjlarını okudum...senin motor süper ya..
motorumdan memnunum yaklaşık 5 aydır kullanıyorum.çiğli neresindesin ben soğukkuyu da çalışıyorum..benzini herzaman shellden alıyorum.ama oktanına dikkat etmedim hiç....
motorumdan memnunum yaklaşık 5 aydır kullanıyorum.çiğli neresindesin ben soğukkuyu da çalışıyorum..benzini herzaman shellden alıyorum.ama oktanına dikkat etmedim hiç....[/QUOTE]
çiğli santral durağındayım organizede çalışıyorum egepen de soğukkuyuda ne işle uğraşıyosun
çiğli santral durağındayım organizede çalışıyorum egepen de soğukkuyuda ne işle uğraşıyosun[/QUOTE]
laminat parke ve tadilat işleri yapıyoruz..ayrıca egepen bayisiyiz..müsaitbi zamanda inş.görüşürüz...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)