Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Ocak 2008, 00:30
valla istanbuldayım da.. burdaki serviste bi çocuk vardı teknik mezunu bişeyden anlamadığı gibi yanlış bir çözüm yönünde birde ısrar ediyordu sinirlerimi kaç kere tepelere tırmandırdı ama onu attılar bi arabamotoru ustasını getirdiler onunda pekbi farkı yok.. keşke buralardaki servislerde tecrübeli olsa. benim gittiğim özel servis gayet memnunum zaten garanti olayını geçtim artık. servise gittiğimde soyuyorlardı resmen. bide motorun hakkını verseler gam yemicektim. aynı sorun devam ediyordu.
Reklamlar
-
06 Ocak 2008, 01:01
abal dostum kadıköy taraflarındaysan burda güzel bir motorcu var herkes genelde motorunu ona götürüyor dediğim büyük motorlar ve adam bayagı saglam şimdi alacagım motoru dire ona götürücem normal servise göre sadece 5 ytl fazla fiyat istedi oda sorun degil güvenilir biri olması önemli
-
06 Ocak 2008, 01:17
barsgamze adlı üyeden alıntı
abal dostum kadıköy taraflarındaysan burda güzel bir motorcu var herkes genelde motorunu ona götürüyor dediğim büyük motorlar ve adam bayagı saglam şimdi alacagım motoru dire ona götürücem normal servise göre sadece 5 ytl fazla fiyat istedi oda sorun degil güvenilir biri olması önemli
yahu ben servis sormadımki arkadaşlar.. benim şimdiki gittiğim yerden gayet memnunum zaten ben sadece yetkili servisin bana çektirdiklerini yazdım yani. şuanki ustamdan gayet memnunum zaten hem işinin ehli hemde servisten gayet uyguna geliyor.yinede teşekkürler.. istanbulun avrupa yakasındayım.. anadolu yakasındaki yetkili servislerin burdakilerden daha tecrübeli olduğuna eminim.. eskiden arkadaşlarlada haberleşiyorduk zaten servis konusunda..
-
06 Ocak 2008, 01:28
Yawww bırakın bunlarıııı Benım duzcedekı Asya servisindeki ibrahim ustam hepsine yeterrrr 10 Numara 10
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
06 Ocak 2008, 01:37
diyorum geliyim oraya taşınıyım
-
06 Ocak 2008, 01:38
Gel hacı sana burdan bıde ıs buluruz bıde ev tutarız gecınır gıdersın
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
06 Ocak 2008, 01:58
nitrious 14000 e yaklaşmışsın bende 10500 lerdeyim motorda tık yok.ikimize ödül verirse firmalar şaşma.en uzun yol yapanlar diye
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
06 Ocak 2008, 02:22
valla yaw.. naptın sen bu aralar istanbula geldinmi.. enson düzcedeydin heralde..bi ara görüşelim ama hangi ara ozrace sende katılırsın..
-
06 Ocak 2008, 02:34
işim olmadığı ve havanın motora elverişli olduğu sürece katılırım dostum
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
06 Ocak 2008, 02:35
bilgin nerdesin yahu gel abanta gidelim kartopu falan bize yaz kış işlemez yahu
ozrace tabiki bekleriz..
-
01 Şubat 2008, 18:06
ozrace adlı üyeden alıntı
nitrious 14000 e yaklaşmışsın
bende 10500 lerdeyim motorda tık yok.ikimize ödül verirse firmalar şaşma.en uzun yol yapanlar diye
Ödül mödül yok boşuna bekleme )
Ödülü arkadaşıma aldıracam ...
Benim makine de 5800 lere dayandı...
abal adlı üyeden alıntı
bilgin nerdesin yahu gel abanta gidelim kartopu falan bize yaz kış işlemez yahu
(okuyo,abisi okuyo daha
ozrace tabiki bekleriz..
Abantta kartopu oynama fikri çok güzel...
Oraya gidene kadar iskeletor olmazsan
-
06 Şubat 2008, 00:14
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Abantta kartopu oynama fikri çok güzel...
Oraya gidene kadar iskeletor olmazsan
abi sen öle dolaşırsan istanbuldada iskeletor olacan yakında kalın giy biraas
yaw benim makina varyatör ve tahrik seti yemeye başladı bu aralar. sürekli çabucak eritiyor yiyor resmen. bi anormallik var bi ay falan anca dayanıyor orjinal honda tahrik seti taktık onları parçalamaya yaklaştırmıştı kayış kopardı. sonradan usta ücretsiz değişti şimdide yine anormalleşmeye başladı motor. ilk takınca çok güzel devrinde gidiyor motor o parçaları yedikçe motorun devri azalıyor sanki birden yüksek vitese geçer gibi motor boğulmaya başlıyor. haliylede benzini içiyor.. Valla bu sorunu çözemedik napcaz bakalım.. canımızı sıkmaya başladı.
-
14 Şubat 2008, 15:09
benim alette 14380 de motor sağlam ve hala canavar gibi ama iyi bir bakıma sokmam lazım.antalyadaki servis felaket olduğundan en son 6000 de gitmiştim.herşeyini kendim hallettim...
-
18 Şubat 2008, 22:45
servis sorunu bitmez. bazı yerde de gayet memnun kalırsın. mesela nitrious arkadaşımız gayet memnun servisinden. bende hiç gitmiyorum. normal ustaya gidiyorum hem hakkını veriyor hemde daha karlı oluyor.
-
18 Şubat 2008, 22:48
Valla nasıl daha karlı oldugunu anlasam bi Ben ne ıscılık verıyorum ne faıs parca ucretlerı goruyuorum
-
18 Şubat 2008, 22:54
nitrious81 adlı üyeden alıntı
Valla nasıl daha karlı oldugunu anlasam bi
Ben ne ıscılık verıyorum ne faıs parca ucretlerı goruyuorum
alırlar bilgin işçilik ücreti alırlaaarr.o zaten servisin aldığı ücrete dahil oluyo mesela yağ değişimi kaç para diyorlar 40 ytl mi yada her neyse ona işçiliğide katıyorlar. tabi senin ordaki daha iyidir ama bizim burda daha önce şahit olduğun gibi kat kat işçilik parası alıyor şerefsizler.
-
19 Şubat 2008, 13:25
Ne 40 Ytl si Ahmet sasırdın mı Ben yag degısecegı zaman 15 ytl verıyorum cıkıyorum
-
01 Mart 2008, 21:16
ne diyeyim o senin servise özel bişey.
-
19 Mart 2008, 22:01
Yeniden Merhaba Arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar, yine yeniden merhaba.
Bilmem hatırlarmısınız bir zamanlar bi mesutusem vardı uzun zamandır sizlerden uzaktım ve yazamıyordum. Soracaklar olursa şimdiden cevap vereyim; çok şükür iyiyim bir sorunum yok, sadece iş ve şehir değişimleri nedeniyle ara vermiştim. Asyam halen duruyor, nitrosuz tabi
Özlemişim sizleri, herkese selamlar
-
19 Mart 2008, 22:04
OOoOOoOO mesutsem sen yasıyor muydun yawww Tekrar hosgeldın Valla bızım topıc öldü artık bakmıyoruz biside yapmıyoruz sadece var mı var motor zaten ilk fırsatda da satıp buyutmek istiyorum ben kendı adıma.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler