Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Mayıs 2007, 22:15
Ahmet gereken cevabı vermıs Yaw Ahmet gercı suanlık hemen ogle bı dusuncem yok gercı ama Temız kalplımısım dedım ya motoru degısmeyı falan dusunuyom dıye bugun bı adam geldı bızım yan aprtmanda komsu dedı bugun motorunu alıcı gozuyle ınceledım cıdden temız satmatı dusunurmusun dedı ? Bende suanlık dusunmuyorum ama satarsam 1600 ytl ıstıyorum dedım oda tamam uygun fıyat satarsan haberım olsun dedı
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Reklamlar
-
29 Mayıs 2007, 23:13
nitrious81 adlı üyeden alıntı
Bu arada arkadaslar ne kadar motorumu sevsemde su sıralar cıddı cıddı satmayı dusunuyorum artık Japona bınmek ısıtoyrum vede aklımda acayıp takılan bı makına var(Japon degıl) ama cok ıyı arastırmadan karar vermek ıstemıyorum. Derbi Gp125r 2.zamanlı bı racıng makına 28hp 190km/h goruyor.Su sogutmalı falan bayada sık bısı.Ama 2.zamanlı olusu bı handıkap mı onu arastırıcam ama 2.el almak ısıtoyurum 2005 falan 5500 ytll cıvarı bakalım kısmet.Belkı kısa dogru.
Abi biliyosunuz ben de motoru yenilemek istiyorum.(Tabi ben satmadan yapmak niyetindeyim) Fakat Derbi hiç düşünmeyeceğim bi marka! Neden? Herşeyden önce 125cc. Nekadar güçlü bi makina olsa da artık 250cc den aşağısına bakmam diyorum.(Ha bakana da karışmayayım) 2.sebep derbi Türkiye'de çok yeni,2.eli bile pahalı,servis yedek parca konusu bizim gibi adamları biraz aşar gibi geliyor.Kaldıki zengin çocuğu olmadığımdan heves edip aldıktan sonra sıkılıp değiştirme şansım yok,bu şansımı da bi italyandan yana kullanacağıma bi Almanı tercih ederim,ha Japon başımın tacı,ayrı konu.
Hala hangi motor,tam ben de bilemiyorum.Biara 250cc liklere yöneldim yeniden ama..Cık.. Bu fikre de ısınamadım hala! Yine yaz bitimi fiyatların düşmesini bekleyip 500cclik orta yaşlı çirkin bi CAPON bakıcaz galiba
(Buarada yanlış anlama Derbi eminim Kral bi markadır,binsem belki benim de dötüm düşecektir.Ama Türkiye'de yaşıyoruz,bazı ayrıntıları gözardı edemiyoruz!Ben bi Derbi kullanıcısı olamayacaksamda tüm tasarım ekibini kutluyorum,yakışıklı motor olduğunu üstüne basabasa söylüyorum)
-
29 Mayıs 2007, 23:43
-
30 Mayıs 2007, 00:14
-
30 Mayıs 2007, 00:24
-
30 Mayıs 2007, 08:48
-
30 Mayıs 2007, 22:19
-
30 Mayıs 2007, 23:37
Abi iyi güzel bi motor,eyvallah,yakışıklı da. Ama küçük be abi! Yani bizim scooterlar kendi sınıfına göre biraz daha iri görünümlü ya, aksine bu alet çelimsiz geliyo bana
-
30 Mayıs 2007, 23:39
Ogle Ahmet Derbi GP1 250cc onu dıyorsn deme manyak makına abı ben benım ıstedıgım gp125r ın kasaında aynı fakat 50cc lıgını ızledım dötüm duştu motor 120 - 130 goruyo 50cc ya cıldırcam
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
30 Mayıs 2007, 23:40
Derbi flan hikaye
Sonuc olarak tek zamanlılar pancar motoru gibi calısır.
Seneye motor secimim ya kawasaki er5 yada hyosung gt250r dan yana olcak
-
30 Mayıs 2007, 23:42
yahu burası ice derbi topiğine döndü ha
-
31 Mayıs 2007, 00:40
death adlı üyeden alıntı
Derbi flan hikaye
Sonuc olarak tek zamanlılar pancar motoru gibi calısır.
Seneye motor secimim ya kawasaki er5 yada hyosung gt250r dan yana olcak
Tek zamanlı motor nasıl calısır kards bunu sen mı buldun Ayrıca resımdekı 50cc ama aynı kasadır dıye dusunuyorum
Bence derbi hikaye falan gıbı yaklasımlar yanlıs sımdı hepımız okumus bılgılı arastıran ınsanlarız derbı nın ne oldugu ortada hıkaye falan degıl. Senın almayı planladıgın motorla bu zaten aynı klasmanda bıle degıl death kardes anladın
BESTAPO adlı üyeden alıntı
Abi iyi güzel bi motor,eyvallah,yakışıklı da. Ama küçük be abi! Yani bizim scooterlar kendi sınıfına göre biraz daha iri görünümlü ya, aksine bu alet çelimsiz geliyo bana
Apo boyut konusunda haklısın da soyle dıyım Honda Cbr125 den buyuk bu motor esas o bısıklet gıbı duruyo ıncecık celımsız bu gene bıraz daha kaslı hem abı benımkı sadece secenekler arasında bı fıkır kesın bısı yok ama ben bu makınanın tıpıne ve cc ne gore performansına vuruldum olay o ve 2 .ellerınde 6000 cıvarı bu fıtaya en fazla cbf250 alırsın 2.el ama oda motor yanı sozum yok
-
31 Mayıs 2007, 11:44
bilgin haklısın aslında performansına ve şekline göre güzel bi motor..ama bunun servis olayı falan nasıldır acaba yedek parça olsun..geerçekten güzel motor..ama açık konuşmak gerekirse bana gelmez heralde bu.. ben hondadan şaşmamak gerektiğini düşünüyorum..hem hondada fiyatları ucuzlattı
yada gzeül ikinci el bi japon daha iyi gider diye düşünüyorum..fakat bizimkisi biraz masrafsız tasarruf işi olcak..o kadar büyük makinalara çok ilerdede olsa binemicem heralde...benimkisi vitesli bi motor olsa cbf150 falan alırdım heralde...yada hyosung..
-
31 Mayıs 2007, 15:21
Ben CBF150 yı sevıyorum ama abı oda 150cc ya ne bılım tamam bızım scooterdan daha kuvvetlı torklu ve max hız olarak daha ıyı oldugu kesın ama sonucta gene 150cc benım alacgım motor ıstıyorumkı en az 150 km / h hızla gıdebılsın ne benı yorsun ne kendı yorulsun ama ıste cbf150 de en fazlA yormadan gıdecegın hız 100 - 110 ama yormadan fazla kasmadan gıder.
-
01 Haziran 2007, 15:19
-
01 Haziran 2007, 17:59
AS150T19A adlı üyeden alıntı
ewt bilgin haklısın okul bitti biraz boşlukta gibiyim özlücem buraları..
gerçi bu benim 2. üni mezuniyetim alışığım bu durumlara
arkadaşımla dün yaptığımız 200 kmlik yolculuktan sonra (adapazarı-kandıra-agva-şile-beykoz) istanbula sağ salim ulaştık. toplam 5 saat sürdü 1 saat sürüş 10 dk mola şeklinde 60ın üstüne çıkmadan tempolu bi şekilde geldik.
yaptığım temizlikten sonra motorda bida tekleme çalışmama gibi bi sorun olmadı iyiki karburatörü söküp temizlemişim
bu arada ehliyet sertifikalarıda kursa gelmiş tam zamanında ewliyetede kavuştuk..
sakaryada 2 ay durdum walla motorla bi organizasyon yapamadık hep beraber.. tabi ehliyet olmadığı için çok isteklide değildim ama kısmet yine biyerlerde bi buluşma ayarlayabiliriz artık forum olarak buna hazırız
Alt yapıyı hem okul hemde belge olarak hazırladık diyorsun yani
-
01 Haziran 2007, 22:25
-
01 Haziran 2007, 23:36
Haydı da Alında su ehlıyetlerı bısıler yapakkk
-
01 Haziran 2007, 23:39
Arkadaşlar,haftasonu pazar günü Merter'de ki eylemi biliyorsunuz değilmi? Aslında orada da Asyacılar,Kanuni Stormcular bi toplansak,biz de varız desek ne güzel olurdu.Çok istiyorum katılmak ama,zaten gelmem zor benim. Ha ben fikri verdim,organizasyonu siz yaparmısınız bilmem
-
01 Haziran 2007, 23:47
merter bize çok yakın ama pazar günü zaten sınav var benim hemde ehliyetsiz bi yere çıkmak istemiyorum artık..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler