Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Mayıs 2007, 12:49
Bilgin neyse senin için hayırlısı olsun.. o kelepçe işi valla hiç uğraşmadılar bile sadece bir iki çekiç vurdular o kadar.. sende halledebilirsin..şuan gayet sıkı tutuyo zaten benimki..bugün abim geldi daha doğrusu az önce..bi yol sordu karşıya gidicekmiş. motoru giderken izlemek çok zevkli oluyo çok karizma bi görünümü var..sesde ayrı bi hava katıyo..
Reklamlar
-
22 Mayıs 2007, 16:02
Bence hemen git yagını degıs dostum 2100 km dır aynı yag ıle mı gıdıyorsun motorun omurnden yıyorsun solıyım ben her 1000 km de bır yag degısıyorum buna cok dıkkat et motorun ıcın cok onemlı
[/QUOTE]sagol nitrous81 yag 1500 km de degismisti bugun servise gittim abal in dedigi gibi motoru zorladigim icin keceden yag kacirmis yag iyi dedi fakat yarin ugra keceyi degistireyim dedi sukurler olsun bir sorun yok.
-
22 Mayıs 2007, 19:08
-
22 Mayıs 2007, 20:17
-
22 Mayıs 2007, 20:54
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
22 Mayıs 2007, 23:41
ahmet geçmiş olsun ya...üzüldüm valla,10 gün sonra ehliyet alıcaz başına gelene bak....
-
22 Mayıs 2007, 23:46
Geçmiş olsun kardeşim. Olsun yaaa,abinden değerlimi? Bırak bağlasınlar yaa,adam askerden gelmiş,feda olsun ona motor. (Sanırım)15ay beklemiş biz rahat uyuyalım diye nöbette,şimdi çok mu bi motor kardeşimize.Bağlayın ulan,bizimkileri de bağlayın...
-
23 Mayıs 2007, 00:04
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
23 Mayıs 2007, 01:29
-
23 Mayıs 2007, 15:49
ahmet geçmiş olsun dostum gerçekten kötü zamanlama ya ehliyet almana bikaç gün kalmışken. ama olsun saglık olsun allah kaza bela wermesin haftaya ehliyetini aldıgında gider alırsın motoru tabi sana biraz tuzluya patlıcak bu iş kısmetsizlik işte..
-
23 Mayıs 2007, 16:48
-
23 Mayıs 2007, 18:51
Ohh ahmet valla bı nebze olsun rahatladım abının uzerıne ıse motor en az 300 - 400 azaldı ceza demektır bıde motoru alırken bıraz tatlı dılle ehlıyetı almaya az kaldıgı belırtılırse bence cok tuzlı olmadan alınır motor ben ogle Ümit ediyorum dua da ediyorum Aksama en azından motoru eve getırıdıgının haberlerını belklıorum hadı kısmet.
-
24 Mayıs 2007, 16:42
bilgin akşam eve gittim..tam o sıra abim geldi motorla..Allaha şükür kurtarmış..15 gün içinde ödenirse 425 ytl ceza..motor bende şuan..mahkm kararını yanında taşı bi daha ceza kesmezler demiş..alırken bi güçlük çıkarmamışlar zaten..bitane daha varmış oda suziki burgmanlı birisiymiş.. motorun kaldığı yerle mahkeme arası baya uzaktı onlar götürmüş abim bizim arabayı bırakmış onlarla gitmiş almış gelmiş motoru.. onlardada ehliytli birisi yokmuş öylece halledilmiş işte..
motor şu an çalışıo bi sorun yok gibi ama uzun mesafede afallıyo tekrar bi baktırmak lazım..
-
24 Mayıs 2007, 17:34
Iyı hadı sevındım ahmet gene cok olmasına ragmen (425 ytl ) ucuz yırtmıssınız motorun abının uzerıne olması kurtarmıs sızı
-
24 Mayıs 2007, 18:46
Bilgin motorda kıyak olmuş ama haaaşunun büyük resminide koysana bi..
seninde o sorunun inşallah düzelir..ustaya bi sor istersen bir iki ayar yapar belki..valla benimde kafama takıldı şimdi senin olay..sen ustaya bi sor olmassa ben bi sorayım eksozcuya..ama enteresan yaa benim motorda bi sorun çıkmadı.vede adam günde bazen bir iki tane takıyo..o patlamayı bendede yapıyo.. çok aşırı yaparsa buji eskimesindende oluyo..benim bujiyi değişmişti.azaldı patlama sesi..
-
24 Mayıs 2007, 19:15
abal adlı üyeden alıntı
Bilgin motorda kıyak olmuş ama haaa
şunun büyük resminide koysana bi..
seninde o sorunun inşallah düzelir..ustaya bi sor istersen bir iki ayar yapar belki..valla benimde kafama takıldı şimdi senin olay..sen ustaya bi sor olmassa ben bi sorayım eksozcuya..ama enteresan yaa benim motorda bi sorun çıkmadı.vede adam günde bazen bir iki tane takıyo..o patlamayı bendede yapıyo.. çok aşırı yaparsa buji eskimesindende oluyo..benim bujiyi değişmişti.azaldı patlama sesi..
Yaw sorma ahmet hersey cok guzeldı bu gune kadar ne bılım ya bısı oldu motor gaz acınca teklıyo acayıp patlıyo 40 km gecmıyo hava fıltresını soktum bısı varmı dıye yok tu sonra hava fıltreısnın altını soktum ust japak kısmını hava fıltresı olmadan taktım acayıp duzeldı nasıl gıdıyodu anlatamam sonra taktık altıyla beraber hava fıltresını baktım gene cat pat edıyo gıtmıyo sonra tekrar soktum hava fıltresını gene altsız taktım baktım gene aynı yanı hava fıltresız gıden motor sımdı onuda gıtmıyo ne bılım bujıye bakamadım bujı anajtarım kaybolmus motor 9100 km geldı bı bakıma vereyım artık napam ama ıns egzozdan degıldır ya cunku cok sevdım egzozumu ya bu arada Ahmet resımler bolumune bakarsın gorursun benım egzozu
Genede buyuk koymamı ıstedıgın resmın buyugunu koyayım kardsm
-
24 Mayıs 2007, 20:20
-
24 Mayıs 2007, 23:11
Resımler gozukmuyor dostum
Ahmet aksam 7 de gıttım servıse sagolsun hemen ılgılendı ibrahim ustam baktı soktu falan bujıyı sonra bıjı kapbolusnu cıkardı bıyerlere degdır falan calısıtırdı gaz verdı falan dedıkı atesleme bobını gıtmıs degıstık hakket duzeldı bozulmak uzereymıs duzgun atesleme yapmıyormus o yuzden tekler patlar dedı sımdı duzeldı cok sukur 10ytl sıkısmıs araya
-
25 Mayıs 2007, 23:42
death! Motorunu güzel yapmışsın,ellerine sağlık.Ama sanki ayaklarımızın altındaki gri metal parçalardan lazım oralara,ha?
-
25 Mayıs 2007, 23:43
death valla sadece sele olayı çok güzel bizimkiler çok düz sendeki oyuntu ve genişlik yok,hayırlı olsun.bende bugün farları değiştirdim maalesef fiyatlar almış başını gitmiş bayağı mücadele ettim ama 130 ytl verdim arkadaşlar.nitrious farlara angel yapmıştın galiba sen seninkiler maviydi galiba baya güzel olmuştu onların beyazlarından varmı acaba birde kaç ytl verdin onu soracaktım bende eski farlara uygulama yapayım nasıl olsa yedekliyim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler