ahmet aynı sorun bendede var...depoda benzin olmasına rağmen (1-1.5lt kadar)motor stop ediyor ve çalışmıyor çalışsada 5-10 saniye sonra yine stop ediyor,benzin aldımmı sorun kalmıyor ...ben bu şekil kullanıyorum valla...bir çözüm bulursan yaz foruma...
Yav arkadaşlar,şu bahsettiğiniz kırık depo filan nasıl oluyor,hiç anlamadım ben.Biri Allah rızası için fotoğraf koysun da biz de kırmışmıyız,kırmamışmıyız bakalım Buarada Ahmet, gözünüz aydın,evde bayram havası vardır şimdi,bilirim! Abine verme motoru,adam özgürlüğe kapılıp gitmesin sonra motorla Bodrum'a filan Buarada tüm askerler de inşallah en kısa sürede sağ salim sevdiklerine kavuşur.Hepsine hayırlı teskereler diliyorum
(çok mu tribüne oynamış gibi oldum yav )
Hayırlı olsun ...öncelikle.. biz de aldık arkadaş 1500km oldu bendeki de 900 oldu benzin göstergesi sorunu bizde de oldu ilk bakımda düzelttirdim ...
değiştilermi tamirmi ettiler bilmiyorum
ön gidonda boşluk oluyor ... yavaş giderken ön freni pompalarsan boşluğu fark edeceksin .
ilk bakımda onı da düzelttir.
abal kardeş
gittiğin ustanın ustalığından şüphe etmeye başladım
usta dediğin sorunları giderir sorun yaratmaz, adam belliki scooterdan pek anlamıyor, yani yeni jenerasyon motorlardan anlamıyor
sanırım bu usta scooter tamirciliğini senin motorla öğrenecek
bence en kısa zamanda scooterda uzman bir ustaya gitmelisin, gıcık aldım bu ustadan yaw, onun ustalığı belliki eski motorlarda kalmış
Arkadaslar hafta sonundaki motor direksiyon sinavinda gorevliyim girecek arkadaslara basarılar diliyorum hadi alıonda orgnzyn yapalım demi ama
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
motoru aldigimdan beri 500 kilometre yol yaptim surekli depoyu doldurarak yaptigim yakit olcumlerinde 10 ile 11 kurus arasinda bir tuketim olctum surekli 2 kisi ile...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
2000 lere yaklastik zaten 2.el almistim biliyorsunuz iyiki almisim cok memnunum ayrica bolu serviside cok iyi cok ilgililer gecen bir aku degistirdik cok ilgilendiler
Gercekten rahat
Asya nın selesini gördüm ben çok kalitesiz :(
http://www.kuralkankatalog.com/ecata...nguage=Turkish
Burda fiyati 103 lira +kdv gözüküyor
iyi fiyat!
Olsun bende Boluda okudum UNV yı sımdı Düzce deyım Ben gelıyorum motorla boluya ara sıra bı gun haberlesırız
Sen uzun yola gıttıgınde anlayacaksın o selenın rahatsız bısı oldugunu ve arkada arc varken fren falan yapınca aynen senın ustune gelıo Celık ve Kanunı nın selelerı daha duz olmadı dosemecıde azcık sunger aldırcam 120 ytl cıddın ıyı fıyat Bı de Kanunıden arka hava fıltresını almayı dusunuyorum 55 ytl cıvarı seklı baya hosuma gıttı Asyadakılerı seklı pek ıyı degıl
Bu arada arkadaslar 9000km oldum hadı hayılrı olsun Bakım zamanı geldı gettı 45 ytl :(
Bu arada ahmet arkadasıma burdan da tesekkur edıyorum cok zahmetlere soktum ama benı kırmadı ve ugrastı ve bana da egzozdan alıp otobuse verıp gonderdı Hakkını helal et ahmet kardes cok sagolasın
BU da resmı
asya 150T-19A motor süper yariş gibi...........
[GV][/GV]
arkadaşlar ben geldim..
bugün bilgin kardeşime bi eksoz yollamışım inşallah sorunsuz şekğilde kazasız belasız kullanır kardeş şimdiden hayırlı olsun estağfurullah ne zahmeti bi zevkti benim için..boş boş oturcamıza bi işe yaradık.. bu haftada iyi denk geldi..2,5 gün tatilim vardı
bu arada yeni gelen arkaşdaşlar hoş geldiniz
hanedan motor kıyak güle güle kazasız belasız günlerde kullan inşallah..
bi hafta sonuda oraya gelebilirim cuma günü öğleden sonra olabilir istersen..
titanic usta geyet usta burda ben en iyisini bunu buldum valla hakkını veriyor helal olsun..benden sonrada bi 19a oraya gelmeye başlamış..söküp takmak zaten vida somundan ibaret geriside motor aksamı motor ustası hondada çalışmış yıllardır..motorda anlıyamayacağı bişey yok..
benzin deposunu kaynattırdım iki dakka süper oldu taş gibi..
bu arada bu benzin deposunun ucuna taktığı muslukmuş bizimkisi biraz dandikmiş heralde o yüzden yeniden takmış para almadı..o alet benzin tam bitmeden motoru stop ediyor sorun ondan yani..motora benzinin düzgün gitmesini sağlıyormuş işte falan filan..
KIRMIZI BOĞA..
Eyvallah ABAL kardeşim sen yeterki gel ...
Sefaköyde her zaman beklerim seni ...
teli de vereyim ...;)
ama hafta içi ve cumartesileri saat 19:30 a kadar mesaim var çalışıyorum yani.
ama pazar sınırsız . geceleri de bana ait hele birde e_hliyetleri alalım ...
haftasonları durulurmu evde yaz geldi ...
ver elini B.çekmece - Silivri -Gümüşyaka - kastro-
Kim tutar sizi
bilgin egzos hayırlı olsun...
ahmet şu musluk tam olarak nerede benimkide o yüzden benzin bitmeden stop ediyor belki,bir elde ona atayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)