bilgin aldım motoru bu akşama doğru.. Allaha şükür düzeldi. fazla da bi masraf çıkmadı 5 ytl otopark ücretini saymassan 15 ytl mi ne aldı bujiyi falan değişmiş kızakları değişmiş yine..sıkı olmuş dedi.şimdi düzeldi yine Allaha şükür.
bu arada bi korna daha eklettim araba kornası gibi oldu.
zaten kornayı daha kaliteli taktırmıştım. onunda sesi az geldi bana. Bitane daha eklettim.bu seferki daha iyi bişey şuan iki korna birden çalıyor. hatta bazı arabaların kornasınıda basabilir..
alarmı söktüm attım kenara başka alarm taktım onların sattığı bi alarm vardı..onu bi taktık tıkır tıkır çalışıyor..kontakta düzeldi.zaten o soketten kaynaklanıyormuş biraz gevşek kalmış azcık daha birleştirince düzelmişti eski alarmda.ama ben yine değiştim alarmı..bu daha güzel göründü gözüme sesi daha güzel çıkıyor.üstelik kumandadan marşta çalışıyor..kırmızı ufak ışığıda var.kumandasıda ufak ince bişey..oyüzden değiştim.
mesutusem kulakların çınlasın
bu arada satılık cyclone motor alarmı..kumandadan marş özelliği var ama bir türlü çalıştıramadık.
herkes o özelliği yok dedi.başka alarmı taktık..tık çalıştı..
"0" alarm sayılır..başka bir sorunu yok..kumandadan marşıyla uğraşmam gereksiz diyenler takıp kullanabilir.garantiside var.son fiyat 30 ytl ye bırakırım..sadece elimde kalmasın diye.