öncelikle bilgin kardeşim senin ölçümde mutlaka bi yanlışlık vardır.sen bence bi ölçüm daha yap birde depoyu full doldur.100km gittikten sonra bi daha fulle bakalım ne kadar.
80-90 kuruşu honda 125 lik vitesliler yakıyor yahu.. bi kere mantıken uymuyor.bizim motorlar otomatik sürekli gaz vermen gerekiyor.vites arasında devir düşürme diye bi olay yok..
ustalarda bu çok normal bi yakıt diyor.senin orda birde trafik sorunuda yok yol sorunuda yok.biz burda yılan gibi dolaşıyoruz..yok çukur dur kalk.yok araba önüne atlıcak dur kalk.trafik sıkışık dur yavaş yavaş git gaz ver.
bunlarıda göz ününde bulundurmak lazım..
bence şuan performansıda yakıtıda çok normal ve normalide bu sanırsam..belkide senin motorun açılmış olmasından kaynaklanabilir.
birde eksozu taktından sonra sarfiyat azalıyo..
byhakko
öncelikle hoşgeldin aramıza her zaman bekleriz her türlü sorununda yardımcı olmaya çalışırız..
motor maxi scoter olarak bence çok kullanışlı ve rahat bi motor.birde çin malları arasında bizde alırken araştırmıştık en uygun fiyatlı vede en uygun tiplisi olarak seçtik..
şuan motorumuzdan çok memnunuz ufak tefek sorunlar olur onlarda tuzu biberi
bilgin kardeşimiz bahsetmiş ama mesela sool taraftaki grenajların hepsini değiştirirsen o masraf çıkıyor.diğer markalarda daha pahalıdır sanırsam.
ben iki kere düştüm bir kerede motora gaz verince kendi düşmüştü hala orjinal grenajları duruyor
motorum düştü baya bi sürüklendi ama grenajlar kırılmadı
sadece belirli iki ucu çizildi..bir keresinde çok kötü düştüm..dedim kesin dağıldı motor ama maşallah hiç birşeyi yoktu..
bence motoru aldığına pişman olmassın benimde inşallah bu ay sonuna kadar geliyo ehliyet..şimdiden senin için hayırlısı olsun..