Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Mayıs 2007, 12:18
nitrious kardeş
senin yakıtın düşük olması 8000 km gibi uzun kullanımdan mı kaynaklanıyor acaba, çünkü bizim motorlar henüz seninki kadar açılmamış olabilir diye düşünüyorum, benim motor 3 bini geçti ama uzun yolda değişik zamanlarda toplam en fazla 600-700 km gittim, yani hakkını veremedim daha.
ayrıca senin hava filtresi başlığı, ön tekeremi bakıyor arka tekere mi ?
benimki arka tekere bakıyor, bunu yakıt sarfiyatı düşük olan arkadaşların cevaplamasını isterim, acaba sorun burada mı diye, ben ön tekere doğru çevirirsem daha kolay hava girişi olacağını sanıyorum.
Reklamlar
-
07 Mayıs 2007, 13:31
-
07 Mayıs 2007, 16:50
APO dün asya motorun sitesine bakıyodum,ne göreyim kavacıkta servisi var,bana çok yakın,yeni açılmış olmalı... bakım için oraya giderim belki...gerçi ben kendim yapıyorum bakımı ama,şu karbüratör alttan benzin akıtıyor onu ben yapamam,orada baktırırım....hasanpaşayada ölsem gitmem,
bu arada nexus çamurluğunu bugün itibariyle yaptım ve taktım,resimleri bir ara eklerim....bakalım beyenecekmisiniz arkadaşlar.....
-
07 Mayıs 2007, 17:35
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
07 Mayıs 2007, 19:24
-
07 Mayıs 2007, 19:35
abal adlı üyeden alıntı
bilgin cuma günü inşallah alırım ama otogar'ın girişi çıkışı polis oluyo
yoksa sorun değil yani..
birde otobüste yükler zarar görebiliyo...
ben alırım kargoya veririm.
hem sapa sağlam ulaşır inşallah eline.
performans konusunda yokuşlarda anlaşılıyor farkı.. ben dün iki kişiyle ne yokuşlar çıktım
ses konusunda bu normal gazda gittiğin sürece kalınbir ses çıkıyor ama bağırmıyor..gaza asılarak gidince eksoz bağırmaya başlıyor..
yalnız bağırma şekli o büyük makinalar gibi olmasada kendine has güzel bir şey.. benim eksozun etiketi çıkmış dün. heralde ya rüzgardan çıktı.çünkü çok rüzgar vardı.. yada bi arkadaş binerken basmış olabilir.. para konusunda özelden yazayım veya mesaj çekeyim
evren bu arada şimdiden hayırlı olsun çamurluğun merakla bekliyoruz bakalım nası bişe olmuş..
Tamam ahmet nasıl ıstıyorsan ogle olsun ben bıde kargo ucretı vermıyım dıye dedım dı ama dogru bısı olabılır gercı ıyı sarıp sarmlarsan bısı olmaz ama sen nasıl ıstersen
Bıde o egzozdan ellerınde varmı he ? Bıde cuma gunu yok derlerse bı ön siparıs versek mı ahmet he cuma gunu kesın olsa ellerınde de bı sonrakı haftaya kalmasa he ???
Ohh buldun egzozu gezıyon bakıyomda
Bende degısıcım ıns bakalım bıktım bu tıpsız egzodan bıde dusun ya servıste o orjınal Allah ın cın egzozu 90 ytl ya 150 verırım hıc degılse sık bısı olur demı Bıde egzoz borusunu sokup ınce zıpmara ıle zımparaldıktan sonra antı pas ve uzerıne yanmaz sıyah boya atıcam en azından temız dursun demı
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
07 Mayıs 2007, 21:43
Arkadaslar bildindigi uzere Kanuni Storm 150 ile Asya AS 150T 19A modeli aynı
Bulundugum yerde Asya servisi olmadığı için Kanuni almayı dusunuyorum
Bu iki motor arasında ne fark oldugunu bilen var mi?
Okudugum kadarı ile Akü yerleri, Ayak basma yerleri farklı.. Başka yeri var mı farklı olan?
-
07 Mayıs 2007, 21:54
death adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bildindigi uzere Kanuni Storm 150 ile Asya AS 150T 19A modeli aynı
Bulundugum yerde Asya servisi olmadığı için Kanuni almayı dusunuyorum
Bu iki motor arasında ne fark oldugunu bilen var mi?
Okudugum kadarı ile Akü yerleri, Ayak basma yerleri farklı.. Başka yeri var mı farklı olan?
Yok baska bı fark kafanı yorma dostum motorlar aynı he bıde hava fıltresı arkada kanunıde o kadar ama ıyı dusunmusler arakaya almakla ama bızımkınede %100 uyumla yapılıyo Asya da da var aynı hava fıltresınden
-
07 Mayıs 2007, 22:28
yaw bu servisler hakkaten kafadan fiyat veriyorlar galiba benim farların naylonları üzerine yapışıktı çıkaramadım ve iyice far camına kaynadı.yenisini sormuştum iki hafta önce 105 ytl dedi hafta sonu tak abicim şu farın yenisini dedim 130 ytl dedi nasıl oluyor ya 105 den 130 a atladınız noluyo zam mı geldi dedim adamların cevap güsel ama abi yaz geldi parça fiyatları yavaş yavaş artar lazım olan parça varsa şimdiden stokla diyo.
death scooter diye bir dergi var geçen haftaki sayısında kanuni storm u test etmişler adam öve öve bitirememiş teknik olarak bizim motorlarla aynı tek fark markası ben inceledim birkaç ufak değişiklik var başka birşey yok senin orda asya servisi yoksa yapacak birşey yok alacan stormu.yaw bide şööle birşey var arkadaşlar stormu test eden adam başlık atmış 150cc makinadan 15hp çıkardık diye nasıl oluyor bu.
gorbon74 adlı üyeden alıntı
yaw bu servisler hakkaten kafadan fiyat veriyorlar galiba benim farların naylonları üzerine yapışıktı çıkaramadım ve iyice far camına kaynadı.yenisini sormuştum iki hafta önce 105 ytl dedi hafta sonu tak abicim şu farın yenisini dedim 130 ytl dedi nasıl oluyor ya 105 den 130 a atladınız noluyo zam mı geldi dedim adamların cevap güsel ama abi yaz geldi parça fiyatları yavaş yavaş artar lazım olan parça varsa şimdiden stokla diyo.
death scooter diye bir dergi var geçen haftaki sayısında kanuni storm u test etmişler adam öve öve bitirememiş teknik olarak bizim motorlarla aynı tek fark markası ben inceledim birkaç ufak değişiklik var başka birşey yok senin orda asya servisi yoksa yapacak birşey yok alacan stormu.yaw bide şööle birşey var arkadaşlar stormu test eden adam başlık atmış 150cc makinadan 15hp çıkardık diye nasıl oluyor bu.
şimdi kullanım kılavuzuna baktım bizim motorların hp bilgisi yok kw olarak vermiş motor gücünü 8.1kw diyor 1 kw =1.341hp -->8.1x1.341=10.86 hp oluyor o zaman bizim motorların beygir gücü.
-
07 Mayıs 2007, 23:06
Dostum 15 hp ımkansız bunlar rekklam kokan hareketler baska bısı degıl Kanunı ıyı para basmıs anlasılan
Bıde Asya da program var ben kendı gozumle gordum kafana veremes fıyat orda yazıyo hepsı senın adamlar kazık bu 19A farı en son 65 ytl mı neydı
-
07 Mayıs 2007, 23:26
ya yok bölee birşey işte bu durumlara uyuz oluyorum kocaman Bursa da bir tane servis var adamlar kafalarına göre fiyat veriyorlar o zaman nitrious.Gidemiyorsunda başka yere nederlerse o.Şimdi kanuniye baktım komple far 94.88 ytl bana fena kazık atmışlar galiba ama olsun çıkarırım acısını.
-
07 Mayıs 2007, 23:30
gorbon74 adlı üyeden alıntı
ya yok bölee birşey işte bu durumlara uyuz oluyorum kocaman Bursa da bir tane servis var adamlar kafalarına göre fiyat veriyorlar o zaman nitrious.Gidemiyorsunda başka yere nederlerse o.
Git Kanunıye sor bakalım fıyatı neymıs bana On Storm Far lazım de ne kadar de uygunsa ver parayı ordan al kendın takarsın zor degıl
-
07 Mayıs 2007, 23:57
doğru valla bi ziyaret yapayım ellerinde varsa taksınlar bi far önümü görmüyorum saolasın nitrious
-
08 Mayıs 2007, 00:51
arkadaşlar performans eksoz 19a buyrun
http://youtube.com/watch?v=RlBeZOSdL78
-
08 Mayıs 2007, 00:55
abal adlı üyeden alıntı
Cok guzel kardsm emınım gercekte daha guzeldır genelde telde yanıltıcı bı kayıt olur daha kulak tırmalıyıcı ama gercekte cok daha ıyıdır cunku bende egzozda delık actıktan sonra telle cektıgımde ogle gelmsıtı ama normalde baskaydı guzel olmus gule gule eskıt
-
08 Mayıs 2007, 00:56
servis konusunda bilgin (nitrious) kardeşimiz hariç hepimiz madur
takmayın kafanızı bi gün hepimiz gideriz düzceye bilginin servisine bütün eksikleri hallederiz
-
08 Mayıs 2007, 08:51
abal adlı üyeden alıntı
servis konusunda bilgin (nitrious) kardeşimiz hariç hepimiz madur
takmayın kafanızı bi gün hepimiz gideriz düzceye bilginin servisine bütün eksikleri hallederiz
Başımla beraber buyrun beklerim
Bızım forum gene duraklama donemıne gırdı ha
-
08 Mayıs 2007, 22:11
bilgin sorma herkes kayboldu heralde yine bu gün akşama kadar baktım baktım bişe yok
-
08 Mayıs 2007, 22:52
arkadaşlar hep buralardayım aslındada pek yazmıyorum ben.....bu arada resimleri çektim cdye attım fakat pc cdleri açmıyor deli olacam,paylaşamıyorum bu yüzden yeni fotoları.....
-
08 Mayıs 2007, 22:57
evren takma kafaya. başka pc de kayıtlımı fotolar. daha sonra paylaşırsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler