Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Alıntı abal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BURDAYIM YAA OFFF BUGÜN AKSİ Bİ İŞ ÇIKTI BİZİM ELMANIN ÇIKMASI GEREKTİ DOLAYISIYLA BEN ÇIKAMADIM EKSOZUDA YAPTIRAMADIM YARIN BAKICAZ ARTIK ORASIDA AÇIK OLUR İNŞALLAH ÖĞLEDEN SONRA...
    Tamam kardes merakla beklıyorum yaptıktan sonra resımlerı cek koy ama mumkunse dev gıbı olmasın resımler bıde nasıl etkısı olucak anlatırsan sevnıırım
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Ahaa!! Birisi üniversite şenliğimi dedi? Vay bee,güzel fikir
    Motorum boynu bükük yatıyor aşağıda,en son cumartesi binmiştim.Yarın da kısmetse motor montumu almaya şirinevlere gideceğim.Akşam Eve dönüp morumu alıcam,caddeye çıkıcam..Artık Alpinestars,Nolan,Asya filan...yakarım caddeyi

AS150T19A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    bugun öğlen saatlerinde güneşi görünce ben ve ve arkadaşım atlatık motorlara (benim martian 150 ve arkadaşımın AS150t19A) adapazarından yola çıktık sırayla sapanca kırkpınar maşukiye ve izmite kadar geldik. gidişte genelde göl kenarındaki yan yollardan ve dere kıyılarından gittik gördüğümüz güzel yerlerde durduk yürüyüş yaptık etrafı keşif ettik biraz gerçekten çok eğlenceli bi parkur oldu ama fotoğraf makinesini unuttuğumuz için resim çekemedik çok fazla zaman kaybettiğimiz için dönüşü hızlı bir şekilde tamamlamak zorunda kaldık. toplamda 82km'lik bi yolculuk oldu çok keyifliydi. gerçekten burda gezmesi keyifli, görülmesi gereken güsel yerler war. önümüzdeki günlerde kısmet olursa karasu tarafına gidip karadeniz sahilinede inmeyi planlıyoruz arkadaşlar gelmek isteyene kapımız acık
    Aerials in the sky..

Motosikleti
    Octavia
    Bizim bu taraflarada gelın yaw sakarya dan gelırısnız heheh neyse valla ıyı gezmıssınız hadı
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

AS150T19A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı nitrious81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim bu taraflarada gelın yaw sakarya dan gelırısnız heheh neyse valla ıyı gezmıssınız hadı
    kardeşim gelirdik ama ehliyet yokki oralar sakat olabilir. ama belki arka yollardan falan bi güzergah yapabiliriz.. olmadı sende ehliyet war alta kızıl ejdere gel
    Aerials in the sky..

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    BİLGİN YAHU SİZİDE MERAKTA BIRAKTIM KUSURA BAKMAYIN YA BEN DÜN TEKRAR SORDUM OFİYAT BİRAZ DÜŞÜKMÜŞ DAHA PAHALI OLABİLİRMİŞ ORDA YAPTIRAN BİRİSİNE SORDUM AMA O DAHA PAHALIDIR DEİ ÇÜNKÜ HONDA TVİSTIRA 350 YE MAL OLMUŞ..BUGÜNDE GİDEMİCEM ÇÜNKÜ ELEMAN GELMEDİ CENAZESİ VARMIŞ..HAFTAYA ERTELENDİ..

OOOOOOOO HERKEZ GEZMELERE BAŞLAMIŞ BAKIYORUMDA GEZİN BAKALIM..
    KIRMIZI BOĞA..

AE86levin arkadaşım motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah ..
    motor çok conti duruyo
    bende almayı düşünüyorum şu sıralar

hala araştırma safhasındayım

bende kavacıkta oturuyorum
    resimleride görünce benide haveslendirdin iyice

allah utandırmasın kardeş
    güle güle kullan

Emre Sezgi

KAYA018 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 125 MH DRİFT BEYAZ ANKA KUŞU
    YA ARKADASLAR BEN MCT 250 KULLANIYORUM ILK MOTORUM AMA ALMADAN ONCE BAYA ARASTIRMA YAPTIM ONCE SCOOTER ALACAKTIM 150 LIK DERKEN MAXİ SCOOTER ALAYIM DEDIM T1 COK UYGUN FIYATLIYDI O ZAMAN AMA ICLERINDEN 19 A GORUNUS OLARAK COK HOSUMA GITMISTI HALADA GIDIYOR SIZ BURDA YAZDIKCA BENIM CANIM 19A ISTIYOR YAPMAYIN ARKADASLAR KANIMA GIRMEYIN SATIP 19A ALDIRMAYIN BANA

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    KAYA018 SCOTER ALMAK İSTERSEN 19A YI ALDIĞINA PİŞMAN OLMASSIN..
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    Alıntı abal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BİLGİN YAHU SİZİDE MERAKTA BIRAKTIM KUSURA BAKMAYIN YA BEN DÜN TEKRAR SORDUM OFİYAT BİRAZ DÜŞÜKMÜŞ DAHA PAHALI OLABİLİRMİŞ ORDA YAPTIRAN BİRİSİNE SORDUM AMA O DAHA PAHALIDIR DEİ ÇÜNKÜ HONDA TVİSTIRA 350 YE MAL OLMUŞ..BUGÜNDE GİDEMİCEM ÇÜNKÜ ELEMAN GELMEDİ CENAZESİ VARMIŞ..HAFTAYA ERTELENDİ..

OOOOOOOO HERKEZ GEZMELERE BAŞLAMIŞ BAKIYORUMDA GEZİN BAKALIM..
    350 mı yuh ahmet o kadar para hayatta vermem bosversene 110 yapan scooter belkı 130 yapcak dıye kı oda bı egzozla ımkansız bence gereksız o fıyat

Valla bende umıtlenmıstım 120 - 130 a guzel bı egzoz sahıbı olcaz deyı neyse hayırlısı olsun bakalım sen adamla gıt konus kesın fıyatı o verırı

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    BİLGİN SCOTER LARA DAHA UCUZA YAPIYORMUŞ HERALDE O YAPTIĞI TIWISTIR AYRICADA BORUSUYLA BERABER YAPIYORLAR ÇÜNKÜ UYMUYORMUŞ.. TAHMİNİ 200 DİYORUM AMA BAKALIM ORDA ADAM SESLERİNİ DİNLETİYORMUŞ BEĞENDİĞİN SESİ YAPIYORMUŞ İSTERSEN SESİ AĞZINA Bİ KAPAK TAKIP İPTAL EDEBİLİYORMUŞSUN AMA O ZAMAN PERFORMANS ÖZELLİĞİ KALMIYOR TABİ EĞER YANLIŞ ANLAMADIYSAM KENDİN TAKIP ÇIKARTABİLİYORMUŞSUN.. BENİM İŞ ARTIK HAFTAYA KALDI ARTIK HAFTAYA KADAR BU CIRTLAK SESLE GİDİP GELCEZ
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Benim mont işi yine yalan oldu.Şirketten 13:30 gibi çıkıp uzuun bi yoldan sonra şirinevler Honda OTOSEVER'e gittim.İstediğim ALPİNESTAR modelinin maalesef XXL bedeni kalmamıştı.Sağolsunlar çok ilgilendiler,Bodrum bayiilerini filan arayıp getirtmeye çalıştılar fakat hiç biyerde kalmamış.Alışverişleriniz için şüpheniz olmadan alışveriş yapabileceğiniz biryer olduğuna kanaat getirdim.Bizi araştırıp bulduğun için teşekkür ederiz dediler,çay ikram ettiler.Acelem vardı içemedim ama..Belliki işinin ehli insanlar. Neyse mont arama çalışmalarım devam ediyor.Aklınızda olsun XXL beden ALPiNESTARS DYNO modelini arıyorum.
    Buarada aramıza hergeçengün katılan yeni arkadaşlara toptan HOŞGELDİNİZ diyorum.Hergeçen gün yollarda daha fazla görmeye başladığımız 19A ' larımızı bigün inşallah buradada organize ederiz

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    BESTAPO yahu gelmişken bizee bi uğrasaydın bende bugün izinli olacaktım güya ama diğer arkadaşın bi yakını vefat etmiş o kullandı izini zaten iki gündür yok o yüzden bi yere çıkamadım...şirinevlerde bizim arakdaşlar var y.bosnada her akşam uğruyorum oralara..

bu arada benim motor acayip rahatladı yaa bitek rolanti sorunu var normalde iyi olan rolanti epey bi yol kat edip birden durduğunda stop ediyor ve çalışırkende, normalde tık diye çalışan motor stop edince yolda zor çalışıyor ustaya gittim dün biraz daha bin dedi..sonra bi ayar çekicek heralde..ama nasıl kaçıyor bazen hızlandığımın bile farkına varmıyorum..hemen fren yapmam gerekiyor..bugün o hız yaptığım yolda bi astrayla kapıştım valla ışıklardan kalkmıştık ben onun arkasındaydım ama bi geçmişim sormayın
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    NOluya la Astra falan fazla ucma la Altındakı 19A yoksa senın 600cc mı ne hehehehhe ıyı ıyı Allah arıza gostermesın dostum.YAw bende dun motoru yaptırmaya gıdecektım usendım carsıya gıtmeye pazartesı yaptırcam artık hem dedım su celık motorunda parcalrı gelsın ogle beraber takakrım dedım.Neyse gezıyosunuzdur sımdı motorlarla bende cıkcam bırazdan.

Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Bugün hem ucuz hemde güzel bi model daha buldum..Buyrun bakalım bu nasıl?

Motosikleti
    Octavia
    Alıntı BESTAPO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün hem ucuz hemde güzel bi model daha buldum..Buyrun bakalım bu nasıl?

Bence gayet sık o sıteye bende gırmıstım 150 -160 ytl bıle cok guzel kasklar var alınabılır ama tek sorun yanı benım kafama takılan sımdı S M L falan hangısının bana tam oturcagı ya mont olur M olur tam mont olur L olur bunların kalıpları hepp farklı sımdı ordan sıparıs verınce falan ne bılım ya bende alırsam mont ordan sıparıs edıcem

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    bestapo montlar kıyak ya güzel duruyo bunların koruması falan nasıl oluyor gösünü omuzunu koruyo heralde.. yaa benim kafama takılanda korumalar..benim üstümde koruma falan yok sadece dizlik ve kask var bide rüzgarlık yağmurluk giyiyorum normal montun üzerinden..bugün arabayla gezdim yahu herkez motorla geziyo artık yollar motor kaynıyodu..bide belgrata gittim millet motorla gelmiş hep ama yolumuz uzun olduğu için motoru tercih etmedim araba orda dururken

bu arada babamda eldivenle yağmurlukları feyizoğlundan aldı ha bide bellik vardı..

işte benim yağmurluk rüzgarda geçirmiyo
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    Alıntı emresezgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AE86levin arkadaşım motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah ..
    motor çok conti duruyo
    bende almayı düşünüyorum şu sıralar

hala araştırma safhasındayım

bende kavacıkta oturuyorum
    resimleride görünce benide haveslendirdin iyice

allah utandırmasın kardeş
    güle güle kullan

Emre Sezgi
    sağol dostum...bende beykozda oturuyorum,yakınız yani...

ben bir yıldır kullanıyorum bu motoru ve gayet memnunum..

Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    AE86LEVIN...
    Senin şu arka çamurluk modifiyen vardı ya! Bak bi parça buldum ama tekerlek çapları farklı olduğundan nekadar başarılı olur bilemiyorum
    http://www.motogiyim.com/main/produc...ID=0&cat_ID=59

Motosikleti
    Octavia
    Offf ne bıcım fıyatı var onun yaa

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler