Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    EVREN İNŞALLAH UNUTMASSAM MUTLAKA SORARIM BU ARADA MOTORU NAPTIN SATMIYON DİMİ...YOXA NASIL GİDERİZ GEZMEYE..
    KIRMIZI BOĞA..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    yok kaldırdım ilanı satmıyorum.....ilk motorum benim gözüme başka bir güzel geliyor alacak arkdaşada ayıp oldu bir sürü msjlaştık...

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Evren Iyi Yapmişsin Satmamakla..bu Arada
    Bilgin Ben Performans Eksozu Sordum 120 Ytl Civari Dedi ölçüsünü Alip Yapiyormuş
    KIRMIZI BOĞA..

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Alıntı abal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evren Iyi Yapmişsin Satmamakla..bu Arada
    Bilgin Ben Performans Eksozu Sordum 120 Ytl Civari Dedi ölçüsünü Alip Yapiyormuş
    Nasıl yanı Ahmet o begnedıgımız kırmızı tarzında egzozu 120 ye mı yapıyo ???? Sanmam pek ama

Arkadaslar ınanmıcaksınız parcalara zam gelmıs daha dun o alt sol cıta etek 19,50 ytl ıken sımdı 32 ytl olmus kafayı yıcem ben dedım stok yapmak lazım dıye

Sol on granaj + Alt cıta etek granaj + Arka stopa kadar uzanan uzerınde Asya motor yazan parca + Sol ayna + Sol Sinyal hepsı 150 ytl tuttu cumartesı yaptırcam

Bıde celık motor bugun anca sıparıs verebıldı parcalarımı okuz adamlar hayatımda bu kadar rezıl bı fırma ( yerel olarak ) gormedım İt herifler 2 gun benı oyaladılar unuttular bılmem ne bende olmuyo abı boyle kac gun gectı falan dedım bana ne dese beyenırsnız Acele edıyorsanız bız getırtemıyoruz demezmı İT bende dedım Sen getırtemezsen Bolu getırtır sakarya getırtır omadı Istanbul getırtır bu yaklasımınız yanlıs dedım kıbarca oda hatasını anladı bısı demedı hemen yazdı ısmımı 15 + 15 ytl dedı verdım parayı en gec cuma aksam yada cumartesı sabah gelır dedı ıyı dedım.

Bıde lastık alıyorum Burda ANLAS dıye lastık fabrıkası var guzel Duro dan guzel emın olun her turlu desen ve hamur var Mıtzeller da 50 Euro olan lastık (desen ve en az onun kadarda yumusak yol tutus ıyı ) 50 ytl ve cok ıyı cıdden yerlı malı alalım nolcak hem bu anlas Avrupayada mal satıyo buyuk bı fabrıka

Bakalım Cumartesı gunu Allah ın ıznı ıle parcalarımda gelırse cıcek gıbı olcak motor valla en sonunda koruma demırı yaptırcam yanlarına haa cok kafam kızarsa zaten bısıler dusunuyom bakalım

Benden haberler bu kadasr sızden

Bu arada SAkarya ya gelmeyı cıddı cıddı dusunuyorum bakalım
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Alıntı nitrious81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

... okuz adamlar hayatımda bu kadar rezıl bı fırma gormedım İt herifler...

...haa cok kafam kızarsa zaten bısıler dusunuyom bakalım...

Motosikleti
    asya t19a
    merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. 150t 19a almak uzereyim. forumda bir arkadas debriyajdan bahsetmis acaba bu motor otomatik vitesli degilmi?

Motosikleti
    Octavia
    Alıntı paliosss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. 150t 19a almak uzereyim. forumda bir arkadas debriyajdan bahsetmis acaba bu motor otomatik vitesli degilmi?
    Dostum scooter bu yanı otomatık vıteslı debrajy var ama sen ellemıyon makına kalkıs ve duruslarda otomatık cekıyo bırakıyo ok ???
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    bilgin iyi etmişsin boşver ben olsam kavga ederdim kesin

habermi istiyon sıkı durun geliyo

bugün motoru almaya gittim motora bi bindim deneme turu at dedi..binmeden bişey söyledi yalnız eksozu kesin değişmen lazım dedi içindeki parça kopmuş dedi dışarıya rahat atamıyordu dedi ben bi iki delik deldim dedi biraz sesli ama bin farkı göreceksin dedi ilerde eksozu değişirsen dahada fark edicek dedi...

gelelim deneme turuna bi marş yaptım one birazda karizma olmuş ses ama patlak bi ses veriyo yani..sonra bi gazladım ben bu motorda bu performansı ilk defa gördüm gazı nasıl tok şekilde yiyor nasıl hızlanıyor anlatamam... yokuş yukarı 50-60-70-80 nasıl tırmanıyor banamısın demiyor arkadaki sesi sormayın tabi.. çok abastılı bi ses de değil yalnız bi delikten nasıl ses çıkar öyle bir ses delik görünmüyor ama sesi biraz değişik yani..motor ilk defa kendine geldi bir iki ayar daha gerekicek ilerde bazen gazı kesip yavaşlaınca stop ediyor onuda ayarlattırırım..

uzun lafın kısası motorda boğulmadan eser kalmamış üstelik motor soğukkende bişey fark etmiyor..vede depoyu fulle dedi yine bi ölçüm yap dedi sonra gel dedi..

eksoza gelince performans eksoz taktırırsan farkı sen kendin göreceksin zaten bitek biraz sesli olacak dedi şurdan aşşağı gelirken herkez diyecekki makina geliyor bende zaten düşünüyordum tam isabet etti gerçi para biraz sıkıştıracak ama ay başına kadar kartla halledicem artık..

şimdi gelelim değişenlere ve ücretlere..

-arka balatalar 15.00 ytl(tam anlamıyla süper olmuş fren kolu ağzına kadar dolmuş az bişey boşluk var vede hemen kavramıyo..)
    -yağ kalitelisinden 19.00 ytl
    -karbüratör 150 cc 100.00 ytl(değişik bişey takmış bissürü anlattı ama anlamadım bizimkinin püskürtmesinde bi hata varmış hondadan falan bahsetti)
    -kızak kayma 12.00 (ufak bi parça honda takmış)
    -tahrik silindir seti 25.00 (yuvarlak bişey onuda honda takmış)
    -kayış farkı 10.00 (üzerindeki kayışdan şüphelenmiş kalitelisinden takmış sadece 10.00 ytl fark aldı)
    -işçilik 30.00 ytl (helali hoş olsun)

toplam:211.00 ytl 210 ödedim..

ayrıca bi eksoz kaldı performans eksoz krom kaplı 120-130 civarı demişti cuma günü öğleden sonrada onu halledicem patronla haftada yarım gün izinli anlaştık tekrar yoksa çıkışımı istemiştim..

evet haberler böyle depomu yine fulledim vede km 4075...

bakalım ne kadar yakıcak..

tuuuuu bak evren senini soruyu sromayı unuttum yaa adam o kadar konuştuki zaten bi soru soruyorsun yaklaşık bi beş dakka açıklamasını yapıyordu o ara aklıma gelmedi valla ama cuma büyük ihtimal bidah uğricam yanına o zmana inşallah sorarım ok
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    Hadı gozun aydın ya full bakım yapmıs oldun
    Desene senın motorda benımkı gıbı calısıyo artık benım ıc tarafta 2 tane delık var ve onu yaptıktan sonra motor ınanılmaz acıldı ben hıc 100 den yukarı cıkamıyodum on yaptıktan sonra 120 bıle gordum ve cıkısı degısmıstı bıraz sacma gıbı geldı banada ne alakası varkı dedım ama var sanırım Bıde motor daha cabuk sıcak gazları dısarı atıyo ve sagumasınada yardımcı oldu ama ben sesısını sevıyorum ya sıze ızletmıstım ama cıdden vıdeo da kotu cıkmıstı gercekte cork daha farklı

Neyse yaw ahmet sen o Krom kaplı egzozdan bı al bakalım olmadı bende alırım fıyatı 110 - 120 demıstın sanırım valla hemen alırım bıde sor bakalım arkadasta alcak 2 tane alabılırız kac lıra olur dıye ? Bıde Borusuda dahıl mı krom kaplı olarak dahıl degılse ben bu eskı boruyu krom kaplatırım

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    BİLGİN SAĞOLASIN MOTOR KENSİNE GELDİ BU SABAH GELİRKEN NASIL HIZLANIYO BİRDEN BİDE SANIRSAM DEBRİYAJDADA Bİ FARKLILIK VAR BİRAZ GAZI FALZA VERİNCE MOTOR DEVRİ YÜKLESİYO FAKAT MOTOR Bİ ANDA HIZLANIYO YADA BANA ÖYLE GELİYOR BİLMİYORUM AMA DEHŞET Bİ PERFORMANS SERGİLİYO IŞIKLARDA KALKTIM ARABA TUTMUŞ BENİ GEÇMEYE ÇALIŞIYOR Bİ VERDİM GAZI 60-70-80 NASIL Bİ ANDA HIZLANIYO SESDE O BİÇİM TABİ YARIN İNŞALLAH BİDE PERFORMANS EKSOZ TAKTIKMI OFF YA SES OLAYINI SEVMİYOM ASLINDA AMA SESSİZ Bİ PERFORMANS VARMIDIR BİLMİYORUM..BU ARADA O EKSOZ SADECE TÜPÜ DEĞİŞCEK BORUSU DAHİL DEĞİL BORUSU DAHİL OLUNCA FİYAT DEĞİŞİYORMUŞ..PAHALIYMIŞDA..ZATEN GEREK YOK..
    VALLA MOORUM ACAYİP KENDİNE GELDİ FAZLA GAZ VERMİYORUM ÖLÇÜM YAPTIĞIM İÇİN İNŞALLAH YAKITITIDA BİR NEVZE AZALMIŞTIR..AZ BİŞEYDE AZALSA ARTIK UĞRAŞMICAM ZATEN..
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    Dostum sen su egzozu tak bi resim cek oldu mu bende sana para gonderir sana aldırırım ok mu ?

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    OK DOSTUM İNŞALLAH GÜZEL BİŞEYDİR..
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    abal iyi bakım yaptırmışsın,güle güle bin....yakıt tüketimide düşer inşallah...

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    İnŞallah Evren SaĞolasin..bİ Yarin Olsada Şu Eksoz İŞİnİde Halletsem
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    Alıntı abal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnŞallah Evren SaĞolasin..bİ Yarin Olsada Şu Eksoz İŞİnİde Halletsem
    Olur olur merak etme

Yaw bugun celık motora gıttım parca cumartesıye kadar gelır mı dıye hanı motoru yaptırcam ya o parcayıda vıdalatam elektırlı tornavıda ıle rahat olur bende yok dıye adam demezmı cumartesı zor pazartrsı veya salı gelır dıye kendımı zor tuttum Arkadaslar ınanın motoru Asya dan aldıgıma bır kere daaha sukur ettım bu nedır ya en ufak parca 5 gunde gelcek valla sasılcak ıs

AS150T19A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    bilgin dostum geçmiş olsun kaza haberini okudum. gerçekten büyük geçmiş olsun yani böyle olayları hepimiz umarım böle ufak hasarlarla atlatırız..
    bu arada çelik motor için söylediklerinde hoş deil yani kınadım seni
    ewren ne zaman geliyosun abi kontorum yok arıyamadım senide bak en geç pazartesi yola cıkıyon agvada buluşuyoz biliyorsun. pazartesi bizim okulun bahar şenlikleri war mayyak oluyo söylemedi deme..
    bu arada motorun tüketim ölçümünü weriyorum 286 kmde 23.5 ytl yani kmde 82 binlira yakıyor ahmet sen burayı okuma kardeşim
    bilgin sakaryaya gelmeyi planladıgın zmaan haberleşim senle dostum.. gerçeken hepinizi bekliyorum ewrenle biz önümüzdeki hafta sakaryadayız sonra istanbula döncezz..
    Aerials in the sky..

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    ben gelemeyebilirim babacula kendimi iyi hissetmiyorum,o yol beni kasar

AS150T19A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı AE86LEVIN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben gelemeyebilirim babacula kendimi iyi hissetmiyorum,o yol beni kasar
    amcaoğlu başlatma iyi hissetmenden ben anlamam anasını satiim gitmediğimiz yermi kaç kere gittik agvaya.. neden kasıcak ben alıcam seni yarı yoldan zaten ona göre bak piskopat yapma beni
    Aerials in the sky..

Motosikleti
    Octavia
    Ahmet nerdesın yawww merak ettım su egzozu Oh mıllet gezıyo valllaaa

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    BURDAYIM YAA OFFF BUGÜN AKSİ Bİ İŞ ÇIKTI BİZİM ELMANIN ÇIKMASI GEREKTİ DOLAYISIYLA BEN ÇIKAMADIM EKSOZUDA YAPTIRAMADIM YARIN BAKICAZ ARTIK ORASIDA AÇIK OLUR İNŞALLAH ÖĞLEDEN SONRA...
    KIRMIZI BOĞA..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler