Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Nisan 2007, 00:48
Reklamlar
-
23 Nisan 2007, 01:02
apo valla iyisin yine geziyon tozuyon valla bende bugün hep dışardaydım ama arabayla... valla özlemişim araba kullanmayı hem bizim buraya başbakan geliyordu her taraf her köşe başı polisdi..arabayla iyi bi seyir yaptık arkadaşlarla..
-
23 Nisan 2007, 13:54
yağ değişimi düşünen arkadaşlar,dün carrefourda 10-40 castrol scooter marka yağı 10 ytlye veriyorlardı,bu yağ daha önce 19ytlydi haberiniz olsun.......
-
24 Nisan 2007, 00:55
-
24 Nisan 2007, 01:07
Vardır bi yanlışlıııık...
-
24 Nisan 2007, 01:19
arkadaşlar kanunide storm 150 die bizimkinin aynısı bi motor çıkarmış bütün aksam aynı sadece marka değişik kanuninin sitesinde parça fiyatları var aklınızda bulunsun benim motorun farları kötü yani camları komple satılıyor servis 110 ytl dedi kanuni'dede fiyat aynı haberiniz olsun parçalar aynı farklılık yok bana söylenen böyle.
-
24 Nisan 2007, 01:32
gorbon74
kanuni çıkaralı baya oluyor o motoru ben yanında gördüm inceledim ufak tefek farklar dışında gerisi aynı motor vede "0"alırken kanuniyi daha pahalıya alıyorsun fark bu..
-
24 Nisan 2007, 03:51
-
24 Nisan 2007, 11:24
abal kardeş
benim motor çok yakıyor diye düşünürken seninki bendende çok yakmış
benim motor şehir içinde 14 kuruş yakıyor, seninki 17 kuruşa dayanmış
diğer arkadaşların sarfiyatını görünce şaşırıyorum, forumdan takip ettiğimiz kadarıyla 8 - 10 kuruş arasında sarfiyat var. Gerçekten şaşırıyorum. Bu işte bir yanlışlık var ama nerede anlayamadım. Benzin ölçümlerimizde çok doğru yöntemle hesaplanıyor ama anlamadım gitti.
-
24 Nisan 2007, 11:38
titanic adlı üyeden alıntı
abal kardeş
benim motor çok yakıyor diye düşünürken seninki bendende çok yakmış
benim motor şehir içinde 14 kuruş yakıyor, seninki 17 kuruşa dayanmış
diğer arkadaşların sarfiyatını görünce şaşırıyorum, forumdan takip ettiğimiz kadarıyla 8 - 10 kuruş arasında sarfiyat var. Gerçekten şaşırıyorum. Bu işte bir yanlışlık var ama nerede anlayamadım. Benzin ölçümlerimizde çok doğru yöntemle hesaplanıyor ama anlamadım gitti.
titanic AYNEN YAHU Bİ ANORMALLİK VAR BU İŞİN İÇİN BENİM KAFAMA ÇOK TAKILIYOR..BUGÜN Bİ UĞRİCAM TAMİRCİME
-
24 Nisan 2007, 12:41
Valla bi ayar bozuklugu var sızınkınde benım depo 5 bucuk litre alıyo sanırsam ve 160 - 170 km gıdıyo tabı uzun yolda sehır ıcı daha az tabı ama sızınkı cok abartı Suzukı Burgman 400 le aynı yakıyo sızın makınalar suan.
Yaw sakarya bana cok yakın aslında orda toplanabılrdık haa
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
24 Nisan 2007, 13:24
SORMA BİLGİN YAHU BU AKŞAM Bİ BAKTIRMAM LAZIM KAFAMA ÇOK TAKILDI ZATEN İŞ KONUSUDA BUNALTTI BENİ ÇIKIŞIMI İSTEDİM..
-
24 Nisan 2007, 14:59
abal adlı üyeden alıntı
SORMA BİLGİN YAHU BU AKŞAM Bİ BAKTIRMAM LAZIM KAFAMA ÇOK TAKILDI ZATEN İŞ KONUSUDA BUNALTTI BENİ ÇIKIŞIMI İSTEDİM..
Hakkında hayırlısı neyse o olsun kardsm Allah bı kapıyı kapar bırını acar sıkma canını
Evet sen bencede bı baktır ayarları bozulmus olabılr bogulma falan yaptıgına gore
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
24 Nisan 2007, 15:14
Bİlgİn SaĞolasin Dİleklerİn İÇİn..tabİkİ HerŞeyde Bİ Hayir Vardir..
-
24 Nisan 2007, 15:48
180cc AS 150 T 19 A
Evet arkadaşlar AS 150 T 19 A kullanıcılarına yapmış olduğumuz testler hakkında bilgi vermek istiyorum,öncelikle AS 150 T 19 A ve Kanuni STORM 150 rasındaki farklara gelelim,merak edenler için şunu belirteyimki her iki motorda aynı özelliklere sahiptir,tek farkı biri asya adıyla diğeri kanuni adıyla karşımızda olmasıdır,servis ağı olarak ve parça teminatı için Asya Motor yaptığımız araştırmaya göre kanuniden onde gidiyor,mekanik parca birçok yerde bulunmaktadır,ancak üretici firma yani china'nın getirmişş olduğu mekanik parçalar piyasada chine adıyla satılan parcalardan kat kat daha üstündür,çoğu servis ağları üretici firmanın gönderdiği malları kolay kolay satmamaktadır,bunun sebebi tabiki daha fazla kar oranıdır,ancak bir servise bağlı olduğunuzda emin olunki dialoğunuz iyi ise tartışmasız orjinal parcaları sizlere satacaklardır,şimdi 2 AS 150 T 19 A ile yapmış olduğumuz teste gelelim,
orjinal kilometresi 14250 olan motorumuzun bu güne kadar cıkardığı sorun mekanik olarak (piston,sekman,krank mili) 14250 km hiçbir mekanik sorun yaşamadık,6000 km kayış değişikliği yaptık ve yeni takılan kayış 11000 km de patladı,bunun üzerine eski orjinal kayışını taktık ve şuan 14250 km ve sorunsuz çalışmaktadır,kayış değiştirecek olan arkadaşlarıma tavsiyem (baldo)isimli kayışı kullanmalarıdır,üretici firmanın kullandığı ve önerdiği kayış modelidir ve 10000 km garanti kapsamındadır,bunun dışında AS 150 T 19 A hiçbir problem yaşanmamıştır,şimdi modifiyeli AS 150 T 19 A motorumuza gelelim,motorumuzu test yapmak için silindir hacmini 148 cc den 180cc çıkardık,uzman kişiler tarafından rektefiye edilip,silindir ve piston değişimiyle ilk testimizi yaptık orjinal diğer motorumuzla aynı özelliklere sahip ancak silindir hacmi değişen iki motoru hız testine soktuk,orjinal motorumuz max hız düz yol 110 km hız ve çok fazla vibrasyon ve motorda saılmalar gördük,modifiyeli motorumuzda düz yol 125 km hız vibrasyon az derecede,anlaşılan şuki 149 cc silindir hacmine bağlı orjinal motorumuz 15km geride kalıyor,bunun üzerine modifiyeli motorumuzda birkaç değişiklik daha yaptık ve lastik ebatlarını değiştirmekle başladık 130 ebatından 140 ebatına cıkardık varyötör bilyalarını ağırlaştırdık (kalkış)performans egzoz taktık ve tekrar testimize başladık aynı yolda 125 km hıza çıkan motorumuz bu değişikliklerden sonra 140 km hıza ulaştık vibrasyon normal kasılma yok,önemle belirteyimki modifiye yapılan motora biçilen ömür min 7000 km max 10000 km orjinal motorun 18000 km dayanan motor aksanı olduğunu bilmenizde yarar var,çin malı olduğu halde bu km gercekten çok üstün sayıda,motor alacak kişilerin AS 150 T 19 A tercih etmesinde büyük yarar görüyorum Not: Modifiyeli Motor Kullanmak Ve Yaptırmak İsteyenler Benzin Parasını Şimdiden Biriktirsinler ) 1 depo
29.04.2007 Pazar Günü AS 150 T 19 A (Modifiyel) + Mondial 150 ZAT(Modifiyeli) + Mondial 150 ZC (Modifiyesi Yapılmaktadır) Testlerimiz Yapılacaktır Bakalım Bu Üçlüden Hangisi Modifiyeli Oldukları Halde Yüzümüzü Güldürecek.
-
24 Nisan 2007, 16:58
180cc VALAHİ VERDİĞİNİZ BİLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER.. VAY BE 180 CC 19A HE GÜZEL MODİFİYE TEBRİKLER YALNIZ O MOTORUN SON HALİNİ GÖSTEREN BİRESMİNİ EKLERSENİZ BİZİMDE MERAKIMIZI GİDERMİŞ OLURSUNUZ..
-
24 Nisan 2007, 17:02
nitrious81 adlı üyeden alıntı
Valla bi ayar bozuklugu var sızınkınde benım depo 5 bucuk litre alıyo sanırsam ve 160 - 170 km gıdıyo tabı uzun yolda sehır ıcı daha az tabı ama sızınkı cok abartı Suzukı Burgman 400 le aynı yakıyo sızın makınalar suan.
Yaw sakarya bana cok yakın aslında orda toplanabılrdık haa
arkadaşlar benzin sarfiyatı konusunda 140-170 krs gibi rakamlar gerçekten cok uçu yani benim arabam(clio 1.6 16v) ekonomik kullanımda 180 lira yakıyor inanın dalga geçmiyorum
benim motorda uzun yolda sıkıştırmadan kullanımda 83 binlira yaktı şehir içindede 90binlirayı geciceğini sanmıyorum. bikaç güne depoyu fullerim ve size tüketim maliyetini bildiririm..tabi ben motoru fazla sıkıştırmıyorum son hız ve tam gaz gibi kullanımdan kaçınıyorum 70in üstüne çıkmıyorum ani dur kalklardan kaçınıyorum..bu şartlar altında 100bin liranın üstünde yakan motorda bence bi sorun wardır arkadaşlar paranızı sokağa atmayın
ewt sakaryada bi buluşma ayarlasak çok güzel olur arkadaşlar ne dersiniz burda gezilicek çok güsel yerler war bence önümüzdeki hafta için yada haftasonu nasıl uygun olursa bunu organize etmeye calışalım ne dersiniz.??
-
24 Nisan 2007, 18:22
Ben şimdi Ustayi Aradim Dedim Böle Böle Dediki Bi Birak Motoru Dedi Deneyelim Belki 150 Lik Yerine 125 Lik Karbüratör Takmiş Olabilirler Dedi.söküp Bi Bakalim Dedi Ona Göre Masrafi çikaririz Sana Dedi..akşam Motoru Birakmayi Düşünüyorum Bakalim Karbüratörde Fazla Pahali Bişey Değilmiş 90-100 Arasi Dedi Bakalim Ne çikicak..
-
24 Nisan 2007, 18:56
Satılık Lazer Vertigo Yaldız Kaplama "M" Kask ---- Bakmak isterseniz : http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43871
Ayrıca Revit"ti Kırmızı Siyah Korumalı Mont ------ Montun Linkini Bulamadım ama Kaliteli Güzel birşey
2si Son 350 YtL olur 2 Ay once 600 Ytl Ye almıştım. Ankara dışındakilere kargo parası benden
-
24 Nisan 2007, 21:10
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler