Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Hadı arkdaslar sınavdasınızdır suan hayırlı haberlerle gelınde zaten dıreksıyon sınavından gececenız kesın kullanıyorsunuz motor zaten
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    ABİ SINAVDAN GELDİM MATRAK GEÇTİ YAA HİÇ ÇALIŞMADIM Bİ KERE TESTİ ÇÖZDÜM BİR İKİ YANLIŞIM ÇIKTI ZATEN SINAVDADA FULLEDİM HEMEN 10 DK FALAN SÜRDÜ YARIM SAAT SONRA ÇIKABLİYİORMUŞSUN ARKAMDAKİ ARKADAŞINKİNİDE FULLEDİM MANYAX DI YAA OKULA Bİ GİTTİM MOTOSİKLET PAZARI GİBİ HERKEZ MOTORLA GELMİŞ BENDE MOTORLA GİTTİM ZATEN YAHU Bİ TANE STROM LU ÇOCUKLA MUHABBET ETTİK BURAYI TAVSİYE ETTİM KARDEEŞ GELİRSEN ÜYE OLDA FİKİRLERİNİ GÖRÜŞLERİNLE MAHABBET EDRİZ BU ARADA ARKADAŞLAR DTROMUN SİYAHIDA VARMIŞ ONUNKİ SİYAHTI GÜZEL MAKİNE HAVA FİLTRESİ KAYIS KASNAĞININ ÜZERİNDE BELKİ BİZDE KANUNİDEN YARARLANA BİLİRİZ AYNARI GÜZEL KOLTUĞUDA..GÖSTERGELER BEYAZ.. BİDE ŞU MONDİALİN O TİPİK EGSOZLU OLANI VARDI ONU SORDUM NASIL PERFORMANSI DİYE AYNI DEDİ BEN Bİ FARK GÖREMİYORUM DEDİ..

APO YAHU ZATEN SINAV BASİT NE PANİK YAPACAZ HERKES İŞE GELİR GİBİ GELMİŞTİ SINVA B SINAVINA GİRENLERDE VARDI BİRAZ O DEDİĞİNDEN
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    beni sınav 5 dakika sürdü ilk 45 dakika çıkartmadılar 40 dakika bekledim,sonuçta yanlış çıkmaz heralde boşuna sınav işte.....

bizim sınıfta bir tane bayan arkadaş vardı koca sınıfta tek o 3 dersten giriyomuş,arkamda oturuyordu,soru kitapları dağıtılınca sırtıma tıkladı,başladı sormaya yok konjektör nedir endeksiyon bobini nedir anlattım birazsora fazla muhattap olmadım sınavımız geçersiz felan sayılır diye

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    BEN ARKAMDAKİNİ FULL YAPTIM HEPSİNİN SADECE CEVAPLARINI OKUDUM SORUAR AYNI ZATEN CEVAPLARI TIK TIK İŞARETLEDİM ÇOCUK Bİ DUA EDİYO ANLATAMAM TELEFONUMU FALAN ALDI BİDE MARLBORA VERDİ EVREN HADİ GEÇMİŞ OLSUN SONUÇLARIDA 3 HAFTA SONRAMI NE VERİYORLAR..
    KIRMIZI BOĞA..

hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı abal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BEN ARKAMDAKİNİ FULL YAPTIM HEPSİNİN SADECE CEVAPLARINI OKUDUM SORUAR AYNI ZATEN CEVAPLARI TIK TIK İŞARETLEDİM ÇOCUK Bİ DUA EDİYO ANLATAMAM TELEFONUMU FALAN ALDI BİDE MARLBORA VERDİ EVREN HADİ GEÇMİŞ OLSUN SONUÇLARIDA 3 HAFTA SONRAMI NE VERİYORLAR..
    yok ya ne 3 haftası sonuçlar 3-5 günde belli olması lazım ama
    direksiyon sınavı 3 hafta sora falan ...
    bakalım ne olacak ...

3 dersten girdim bende
    ilk yardım _Tmm_
    Trafik _ eh işte kritik
    Motor _Tmm.

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    KURSUN BANA VERDİĞİ KAĞITTA SINAV SONUÇLARINIZ TAHMİNİ OLARAK 14-21 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA AÇIKLANACAKTIR DİYOR.. BUGÜN Bİ STROM GÖRDÜM SİYAHINDAN İNCELEDİM BİRAZ BİR İKİ DEĞİŞİKLİK VAR HAVA FİLTRESİNİ KAYIŞ KASNAĞININ ÜSTÜNE KOYMUŞLAR..
    KIRMIZI BOĞA..

hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abal muhtemelen yarın Detaylı fotoğrafını çekip
    Sayfaya atacağım bakarız farklarına :D
    Parçalayabilirim de motoru Psikolojik durumuma bağlı yani ...

topkapıdan şirinevlere kadar fena trafik vardı valla :(

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Ben Okulun BahÇesİnde GÖrdÜm Motoru Kullanan ArkadaŞla Muhabbet Ettİm Bİraz Sİyah Renkteydİ GÜzel GÖrÜnÜyordu...
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    KURSUN BANA VERDİĞİ KAĞITTA SINAV SONUÇLARINIZ TAHMİNİ OLARAK 14-21 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA AÇIKLANACAKTIR DİYOR.. BUGÜN Bİ STROM GÖRDÜM SİYAHINDAN İNCELEDİM BİRAZ BİR İKİ DEĞİŞİKLİK VAR HAVA FİLTRESİNİ KAYIŞ KASNAĞININ ÜSTÜNE KOYMUŞLAR..
    Dostum oncelıkle gecmıs olsun hepınıze

2.si hava fıltresı arkada ancak dıkkatlı bakarsan vıda yerlerı hgazır bızım motorda ver parayı hemen taksınlar ben bı ara cıddı cıddı taktırıyodum usta takmadı yaw takmayalım yakısmaz bole kalsın dıye dıye kandırdı yoksa EN fazla 1 saatlık ıs onu oraya cekmek
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    bilgin dostum sağolasın eyvallah geçti Allaha şükür sınavıda atlattık çok basitti zaten demek yeri bile hazır ölemi aslında gerekte yok ben yağışta hiç bi sorun yaşamıyorum zaten..bu arada full depo ile şuan 86 km deyim ve benzin bitmek üzere demekki benimkide çok yakıyormuş henüz bitmedi ama benzin bakalım 100 km gitmez heralde belkide boğulmayı ondan yapıyo..bugün okulun bahçesinde muhabbet edrken bi abi vardı fazla benzin püskürtüyordur ondan boğuluyodur motor dedi belkide doğru..bu aralar tamirci ustaya bi uğricam heralde zaten 1000 km de geçti bakım yapalı..acaba kendimmi değişsem diyorum yağı..arka frendede bi anormallik var ayar çektirmek lazım belki baltalardaad bişey olabilir yavaş ken fren yapınca git gel yapıyo
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    Yaw arkadaslar benım egzoz bugun resmen cıktı hanı su ıcınden gelen ucu asagı egık boru varya zaten kırılmıstı ıcınden sallanıyodu bugun kopmle cıkıverdı ıcınden yaklasık 15-18 cm lık bı boru taaa ıcınden gelıo ve suan sesı anlatmak bıle ıstemıyorum cok asırı degıl ama seslı fakat mukemmel bı ses ne yalan solıyım ama ogle bınılmez tabıkı sımdılık yerıne bı kac punto ıle kaynak ettırecem ama Orjınal cın egzoz almak ıstemıyorum o permsn egzozuda suan parasal olarak asar Celık motorunkınden alalyım dıyom oda tam kafama oturmadı gorunusu falan dısı krom kapnalırsa olabılr ama napacamı bılmıyorum orjnal egzoz 90 ytl cıvarıymıs deymes o paraya ya 100 verene kadar 200 verırım yapma egzoz alırım demı ama :( offf offf

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Bİlgİn Takma Kafana Yaa Gİt Öle Bİraz İdare Et Sonra Bakarsin Çaresİne Çokmu Ses Yapiyo Bİzİmde Bİkere Eksoz Motordan ÇikiŞ Yerİnden Vİdasi ÇikmiŞti MÜkemmel Bİ Ses Yapiyordu Ama ÇekİŞten DÜŞmÜŞtÜ..BENCE ALMIŞKEN ŞÖYLE GÜZELBİ PERFORMANS EKSOZ FALAN AL..BİRAZ DAHA ARAŞTIR İSTERSEN BELKİ DAHA UCUZ BİYERLER BULABİLİRSİN..
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    Bİlgİn Takma Kafana Yaa Gİt Öle Bİraz İdare Et Sonra Bakarsin Çaresİne Çokmu Ses Yapiyo Bİzİmde Bİkere Eksoz Motordan ÇikiŞ Yerİnden Vİdasi ÇikmiŞti MÜkemmel Bİ Ses Yapiyordu Ama ÇekİŞten DÜŞmÜŞtÜ..BENCE ALMIŞKEN ŞÖYLE GÜZELBİ PERFORMANS EKSOZ FALAN AL..BİRAZ DAHA ARAŞTIR İSTERSEN BELKİ DAHA UCUZ BİYERLER BULABİLİRSİN..
    Yaw öğle zaten Ahmet ıcerı soktuktran sonra ses normale donuyo oraya 2 punto kaynak yaptırsam yeter bana ama ıste İstanbulda degılım kı arastırayım bulayım kımbılır ne yerler varıdr orada ama Düzce ufak yer burada nerde ogle seyler bakalım ıdare edıcem zaten yapacak bısı yok ama Kendı orjınal egzozuna 90 ytl vermeye hıc nıyetım yok valla Bakalım nasıp kısmet ama o fotoda gosterdıgım kırmızı egzoz gıbı bısı ıstıyorum hanı Gılera Nexus a takılandan

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Evet GÜzel Makİnaya GÜzel Eksoz YakiŞir, Senİ De İstanbula Konuk Ederİz Nolcak Yanİ Atla Gel Buraya:p
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    Evet GÜzel Makİnaya GÜzel Eksoz YakiŞir, Senİ De İstanbula Konuk Ederİz Nolcak Yanİ Atla Gel Buraya:p
    Allah razı olsun dostum zaten bızım butun akrabalar Istanbulda sayılır yuzde 70 ı kalma sorun olmaz zaten yeterkı alcak yer bulalım tabı bıde para ayarlamak lazım demı

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Eyvallah Gelİrsen GÖrÜŞÜrÜz İnŞallah
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    Arkadaslar bugun 3 motor DÜzde de Güzeldere Şelalesine tırmanıcaz niyetimiz o gezıcez bakalım fotograf cekerım Allah nasıp ederde gıdersek.Neyse hadı sıze ıyı gunler.

Motosikleti
    Yamaha X-Max
    arkadaşlar herkese merhaba bende bir tane 19a aldım 3 hafta oldu 2.300 ytl verdim tüm masraflar içinde plaka falan size sorum olacak gidondan çok kötü gıcırtılı ses geliyor belki herkeste yoktur ama olanlar nasıl giderdi acaba ?bide serviste konulan yağ hakkında bilgisi olan varmı çpok dandik açık yağ koyuyorlar sanki ben daha kaliteli birşey koyalım yağ önemli dedim servisteki eleman olmaz abi bunların yağı bu diğerleri konulmuyor motoru falan yerin sonra dedi bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.

Motosikleti
    Octavia
    Motorun yenı ıse alısma yagı koymuslardır ılk 1000 km servıs ne derse onu yap ama koydukları yag Esso marka yag vevarıl olarak gelıo acık olmasının sebebı o yanı bızım burdakı servıste ogle orda nasıl bılmem. Gıcırtı gelebılr normaldır sole servıse yapsınlar ılerde hatta zırıltı patırtı da gelebılır hepsı yapılır kafana takma

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    gorbon74 öncelikle hoşgeldin aramıza..motorun hayırlı olsun..güle güle kullan emin ol memnun kalırsın.. o gıcırtı dediğin gidon kolundanmı geliyo yoksa dreksiyondaki plastik aksamdanmı plastik aksamsa onu bi şekilde tutturabilirsin tabi bidaha çıkabilicek şekilde mesela silikon yapıştırabilirsin.. yağ konusunda haklısın heralde dandik yağ koyuyorlar bence kendin bi yağ al değiştir bende km geldi zaten servsitede koydurmucam yağı..bide nerden katılıyorsun motoru aldığın yer neresi yazarsan seviniriz motorla ilgili hertürlü probleminde yardımcı oluruz her zaman burdayız senide her zaman bekleriz..
    KIRMIZI BOĞA..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler