Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Nisan 2007, 23:04
Reklamlar
-
19 Nisan 2007, 23:32
tebrık ederım guzel calısma olmus sele dedıgın kadar iise alınca bende yaparım yakında alacagım ıns ama daha kesın bı tarıh veremıom alınca ılk sızın haberınız olacak emın olabılırsınız
En kısa zamanda motoru alacağım alınca sayenizde baya bi bilgim olacak AS150T19A hakkında
B+A2(yolda) A(rh)+ ::tutkuy::
-
19 Nisan 2007, 23:33
sırada nitriousun siyah kafa grenjı ve arka bagaj taşıyıcısı var
birde nexus çamurluğumuz
-
20 Nisan 2007, 01:10
-
20 Nisan 2007, 01:21
valla ben bizim koltukta rahat edemedim bir türlü aşağı kayıyordum,yok yukarı veriyodum kendimi bunda oturduğun yeri biliyosun...ama boy çok uzunsa senin ki 190 var sanırım bu selede arkaya oturma şansın olmadığından dizlerin ön göğüse çok yaklaşır...
ben bu parçaları ilk capitolün oradaki servise sormuştum,daha sonra bizim burda beykozdada çelik servisi görünce onlara sipariş verdim 2 günde getirdiler,bu adamların deposu çavuşbaşındaymış...orada çinli işçiler çalışıyormuş yani bir nevi üretim var orada...
sana yakın servis capitolün ordaki sanırım,.....
capitolün orda bu yan parçalara 15+15=30ytl demişti depoyu arayıp...beykozdaki servis 18+18=36 ytl dedi 75 te sele 111ytl tuttu,parçaları alırkende uyanık , abi kdv eklemedik felan dedi,120 lirayı attım önüne hiç muhattap olmadım,aldım geldim,bahçede taktım....
parçaları alırkende martian selesi ve metal parça istiyorum getirebilirmisiniz dedim,getiririz dediler,yani motorumun ne olduğunu dahi bilmiyorlar zaten sormadılar bile....sorsalardı martianım var derdim zaten
-
20 Nisan 2007, 01:40
-
20 Nisan 2007, 08:36
-
20 Nisan 2007, 09:50
A86LEVIN kardeş eline sağlık, çok güzel olmuş, metal aksesuar süper olmuş, ayrıca bende o seleden almak isterim, ama kırmızı değil, bordo renk olmalı, seninki kırmızı galiba ama yinede yakışmış. Seleden kayma problemimiz hep var, özellikle artçı aldığımızda her engebede üstümüze çıkıyor sanırım bu sele o olayı ortadan kaldırıyor.
-
20 Nisan 2007, 11:10
-
20 Nisan 2007, 12:22
-
20 Nisan 2007, 12:46
evren
ahmet performans ekzosu dediğin çelik motordaki ise ilgi çekici fakat ben daha farklı bişey istiyorum,mesela bizimkinin boyutlarında karbon kaplama veya ful krom olabilir,tabi 100-120 liradan aşağı değildir onlarda,batacağız bu gidişle
aynen karbon kaplama veya full krom gibi benim düşüncem.. o solucan gibi eksoz bence iyi bişe değil ama fiyat olarak sizin düşünceniz tabi
bu arada o seleyi sökerken benzin kapağının üzerindeki plastik çıkık görünüyor..süreklimi öyle yoksa yerleştirdinmi sonra
evet yarında ehliyet sınavı var daha hiç çalışmadım desem inanırmısınız bu akşam ezberlemem lazım testi.. ehliyti alınca hiç çevirmiyorlar merak etme..
-
20 Nisan 2007, 14:17
abal adlı üyeden alıntı
evet yarında ehliyet sınavı var daha hiç çalışmadım desem inanırmısınız bu akşam ezberlemem lazım testi..
ehliyti alınca hiç çevirmiyorlar merak etme..
Aynen Abal ehliyet sinavi yarın hiç çalışmadık laa. :(
mecidiyeköyde girecem galiba bende ....
-
20 Nisan 2007, 17:50
abal adlı üyeden alıntı
bu arada o seleyi sökerken benzin kapağının üzerindeki plastik çıkık görünüyor..süreklimi öyle yoksa yerleştirdinmi sonra
o parçayı yerine taktım...resimleri çekerken takmamıştım heralde..
-
20 Nisan 2007, 18:03
Evren Bende O Parça Oraya Oturmadi Falan Sandim Neyse Güzel Yakişmiş Ama..ben şimdilik Değiştirmeyi Düşünmüyorum Zaten Bu Ara Motora Harcama Yapmamaliyim..bu Arada Bakimdan Sonra 1000 Km Daha Yaptim 4000 Deyim Yağini Değiştireyimmi Sizce Nasil Yağ Koyuyorsunuz Carsrolmu özel Motosiklet Yaği Varmi..bide Tarif Ederseniz..başka Bakmam Gereken Bir Yeri Varmi.hava Filtresinide Bi Temizlemek Lazim Aslinda Ben Bizim Tamirciye Bi Uğriyim Fiyat Sorayim Kaça Patlar Diye..
Sinava Giren Arkadaşlar Allah Yardimcimiz Olsun..BEN B EHLİYET ALIRKEN EN ÇOK KORKTUĞUM DERS MOTORDU EN YÜKSEK PUANIDA ONDAN ALDIM SADECE TESTLERİ BİLMEN YETERLİ ZATEN HEP AYNI SORULAR ÇIKIYOR İNŞALLAH BUDA ÖYLEDİR...
-
20 Nisan 2007, 18:39
-
20 Nisan 2007, 19:43
BİLGİN SAĞOLASIN SINAV DİLEKLERİN İÇİN BU ÜSTTEKİ GLERİYA SÜPER YA MOTOR DA MANYAK EKSOZ DA ZATEN DAHA ÖNCEDE BİLGİN ARAŞTIRMIŞTI BU KONUYU.. YAKACIK KARŞI TARAFTA EVREN SİZE YAKIN HERALDE YAKACIĞI BİLİRİM DEDEM OTURMUŞTU ORDA 5 SENE KADAR
-
20 Nisan 2007, 22:41
Arkadaşlar..Benim Adım da APO (apo değil de,Abdullah yazacağınıza bi saat,apo deyiverin işte kardeşim ) Sınavda hepinize başarılar diliyorum.Tüm öğrencilik dönemim boyunca hiç sınıfta kalmamamın,yada sınavlarda hep ortalamanın üstünde not almamın tek sebebi ; RAHATLIK tır arkadaşlar Sakın etrafınızda silgisini kalemtraşını hazırlayan,sularını şekerlerini ardı ardına yutup da panikten neyapacağını bilmeyen.son kez notlarına göz gezdiren çömez,panikatak,başarı düşmanı insanlara bakıp sizde panik olmayın.Aman ha!!! Kendinizden emin olun,elleriniz cebinizde sınav alanında takılın,gazete okuyun,sanki sınava giren bi yakınınız varmış gibi takılın.Hatta panikte olanlara da >bilader,sınav busene çok zor olacakmış,içerde dayım var,o bakmış kağıtlara> deyip onların tavuklar gibi koşuşturmasını seyredin Tamam tamam o kadar abartmayın ama,altı üstü bi sınav,ayrıca seni sınav yapan adamlar kim sanki? Bahattin Sofuoğlu,Süleymen Memnun gibi adamların karşısında motor kullanacak oluruz da,heyecanlanırız,okey! Ya orada memurların karşısında kukalardan dönüp gelicen filan..Sınavdan çıktıktan sonra bekleme safhası valla daha zor.Hani sen biliyosun da iyi kullandığını,ama ya herif kıl olduysa,ya soruları kaydırdıysak filan diye ufaktan bi 3buçuk oluyo insan Ben sınava gireceğim zaman kurstaki çocuğa kendi motorumla gelsem olurmu demiştim,olur ama polisler çok çevirirler bugün motorcuları dedi.E otobüsle gittik sınava,bitane polise rastlamadığımız gibi sınavda dandikoğludandik bi motor verdiler bize Ben kendi motorumla iyi kullanıyorum sanırken bu külüstürle bütün bildiklerim sıfırlandı,frenler rezaletti,titreşim traktör gibiydi,direksiyonu felaketti.Neyse çok uzatmayayım.Yarın hepinize tekrar başarılar diliyorum,ve biliyorumki bizim topicten sınavı geçemeyecek adam yok.(Bu kadar gazdan sonra bi bira ısmarlarsınız artık )
Ha bide moto GP ye gitmeyi düşünen varmı? Şu dergilerin içinden çıkan biletlerin tribünleri neresidir aslında onu soracaktım.Bi de (bu son valla) moto GP nin bu sene son kez koşulduğuna dair bi rivayet çıktı,aklınızda olsun,dünya gözüyle Valentino Rossi nin virajlara girişini görmek için belki son senemiz...Şimdilik bukadar
-
20 Nisan 2007, 23:00
benim gibi yarın sınavda olacak arkadaşlara başarılar alttaki linkte önceden sınavlarda çıkmış sorular mevcut son kontroller için testi yapabilirsiniz sadece buradaki 90 soruyu 1 kez çözdüm :D önce ehliyet daha sonrada burada okuduğum önerilere göre 150T 19A almayı düşünüyorum
http://sinav.surucuokulu.net/a2mot/default.asp?i=basla
http://sinav.surucuokulu.net/a2mot2/default.asp?i=basla
http://sinav.surucuokulu.net/a2mot3/default.asp?i=basla
-
20 Nisan 2007, 23:05
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
20 Nisan 2007, 23:30
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler