Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    arkadaşlar özürdiliyorum merakta bıraktığım için......

arkadaşlar uzun zamandır kafamda olan sele ve yan metal parçaları aldım ve taktım....selenin oturumu acayip rahat öne arkaya kaymıyorsunuz oturduğunuz yerde kalıyosunuz...metal parçaların görselliğide zaten bildiğimiz bişey....

selenin kırmızı rengi biraz farklı olsada yinede şık oldu,gönül isterdi grenaj renginde olsaydı,birde sele aslında bizimki ile aynı ama bazı yerlerde ufak kasmalar oldu....

taziye ve tebrikler için şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    AS150T 19A yakında alıyorum
    tebrık ederım guzel calısma olmus sele dedıgın kadar iise alınca bende yaparım yakında alacagım ıns ama daha kesın bı tarıh veremıom alınca ılk sızın haberınız olacak emın olabılırsınız
    En kısa zamanda motoru alacağım alınca sayenizde baya bi bilgim olacak AS150T19A hakkında
    B+A2(yolda) A(rh)+ ::tutkuy::

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    sırada nitriousun siyah kafa grenjı ve arka bagaj taşıyıcısı var

birde nexus çamurluğumuz

BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    BABAAA BÜYÜKSÜN
    Ellerine sağlık.. Eğer biara yapabilirsem bende koltuk olayını komple siyah olsun isterim(Tabi rahatlık açısından gerçekten farkediyorsa!) Bide bende boy uzun oldugundan kullanırken hafiften geriye oturuyorum,bu model koltukta o zor olabilir.Neyse anlatırsın biara ayrıntılar. Ama gri yan parçalar 10numara olmuş.En kısa zamanda halledicem.(Buarada nerden aldın abi,anadolu yakasında nerde var,bitarif ediversene)

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    valla ben bizim koltukta rahat edemedim bir türlü aşağı kayıyordum,yok yukarı veriyodum kendimi bunda oturduğun yeri biliyosun...ama boy çok uzunsa senin ki 190 var sanırım bu selede arkaya oturma şansın olmadığından dizlerin ön göğüse çok yaklaşır...

ben bu parçaları ilk capitolün oradaki servise sormuştum,daha sonra bizim burda beykozdada çelik servisi görünce onlara sipariş verdim 2 günde getirdiler,bu adamların deposu çavuşbaşındaymış...orada çinli işçiler çalışıyormuş yani bir nevi üretim var orada...
    sana yakın servis capitolün ordaki sanırım,.....

capitolün orda bu yan parçalara 15+15=30ytl demişti depoyu arayıp...beykozdaki servis 18+18=36 ytl dedi 75 te sele 111ytl tuttu,parçaları alırkende uyanık , abi kdv eklemedik felan dedi,120 lirayı attım önüne hiç muhattap olmadım,aldım geldim,bahçede taktım....

parçaları alırkende martian selesi ve metal parça istiyorum getirebilirmisiniz dedim,getiririz dediler,yani motorumun ne olduğunu dahi bilmiyorlar zaten sormadılar bile....sorsalardı martianım var derdim zaten

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    AE86LEVIN tebrikler eline sağlık güzel yakışmış aslında bir döşemecide o renk işinide hallettirebilirsin bence böylede iyi
    bu arada bizim motorlarda sanki modifie için üretilmiş ne yapsan yakışıyor kerataya..bugün kurtlar çakallar falan vardı onu izledim arkadaşlarla biraz geç oldu
    bende alarm işini daha halletmedim aslında tesisat takılı ben taksam alarmı çalışırda mesutusem kontak işini tarif edicekti onu bekliyorum ön grenajı nitrious un ki gibi komple değilde sadece cam kısmın altındaki bölgeyi siyaha boyamayı düşünüyorum film yapıştırdım bi deneme için güzel yakışıyor da film orda durmuyor belkide folyo yapıştırırım

AE86LEVIN eksozoda performans yaptın olay tamamdır.. yabugün benim eksozumun kelepçesinin biri çıkmış öyle sallanıyor sıkmaya tornavida yoktu yanımda öyle bıraktım işte servisin yapacağı iş bu kadar olur beyler..

KIRMIZI BOĞA..

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Ae86levin tek kelime ıle super olmus ama senınde dedıgın gıbı bıraz daha koyu kırmızı olsaymıs ahhh ama yınede cok guzel bende bugun gıdıp hemen o yan parcalardan alıyorum zaten yakısıtıgnı bılıyodum ama cok guzel oldu Dostum onu Siyah yapacaksanız sıze bısı dıcem eger parlak durmasını ıstıyorsanız dırek boya atamazsınız ve boya metalık olacak boyayı attıktan sonra kurumasına yakın yanı boya akıskan degılde yapıs yapıs oldugu bı an varya o anda ustune ınce vernık atıcaksınız tabı sprey yanı surme degıl.Ama en saglıklısı bı oto boyacıya gıdıp bı 20 ytl verıp metalık boya ustune vernık attırmak tekrar elıne saglık guzel olmnus

Ya bu arada sıkıldım yaw abal Ae86levın ( en zorda senın nıck ) bestapo falan yazmaktan kardesler benım adım Bilgin bundan sonra ısteyen tabı nıtrıoun81 de yazabılr bilgin de ok ?
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

titanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T 19 A
    A86LEVIN kardeş eline sağlık, çok güzel olmuş, metal aksesuar süper olmuş, ayrıca bende o seleden almak isterim, ama kırmızı değil, bordo renk olmalı, seninki kırmızı galiba ama yinede yakışmış. Seleden kayma problemimiz hep var, özellikle artçı aldığımızda her engebede üstümüze çıkıyor sanırım bu sele o olayı ortadan kaldırıyor.

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    bilgin kardeş benim adımda ahmet farketmez abal daha kolay aslında ben kopyala yapıştır yapıyorum ama yinede zor oluyor isimle hitap etsek daha iyi olur..
    o sele konusuna gelince valla ilkten bende kayıyordum fakat abim bi yol bulmuştu ayaklarını motorun ön kısmına dayayınca ben bir sorun yaşamıyorum ama yinede rahatsız bi sele öne kayma olmuyor yani ayaklarını ön kısma dayayarak kullanma alışkanlık oldu artık şimdi tabana koyunca bi acayip oluyor hemde öne doğru kayıyorsun
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    teşekkürler arkadaşlar.....benim ismimde Evren.......

ahmet performans ekzosu dediğin çelik motordaki ise ilgi çekici fakat ben daha farklı bişey istiyorum,mesela bizimkinin boyutlarında karbon kaplama veya ful krom olabilir,tabi 100-120 liradan aşağı değildir onlarda,batacağız bu gidişle

bilgin, ya bu boya işini ben kendim sprey boya alıp yapmak istiyodum ama,dediğin gibi bir boyacıya yaptırılırsa çok daha iyi olur......

titanic valla çelik motor selesi bu renk olarakta mavi ve kırmızı vardı bunu tercih ettim....

yarında şu sınava girsek,bir an önce ehliyetimizi alsakta bi rahat etsek ya...varya ehliyeti alınca polis jandarma nerde görsem aheste aheste geçicem,selam felan vericem,ilgi çekmeye çalışıcam çevirsinler diye sonrada al diyecem a2.....

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    evren
    ahmet performans ekzosu dediğin çelik motordaki ise ilgi çekici fakat ben daha farklı bişey istiyorum,mesela bizimkinin boyutlarında karbon kaplama veya ful krom olabilir,tabi 100-120 liradan aşağı değildir onlarda,batacağız bu gidişle
    aynen karbon kaplama veya full krom gibi benim düşüncem.. o solucan gibi eksoz bence iyi bişe değil ama fiyat olarak sizin düşünceniz tabi

bu arada o seleyi sökerken benzin kapağının üzerindeki plastik çıkık görünüyor..süreklimi öyle yoksa yerleştirdinmi sonra

evet yarında ehliyet sınavı var daha hiç çalışmadım desem inanırmısınız bu akşam ezberlemem lazım testi.. ehliyti alınca hiç çevirmiyorlar merak etme..
    KIRMIZI BOĞA..

hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı abal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet yarında ehliyet sınavı var daha hiç çalışmadım desem inanırmısınız bu akşam ezberlemem lazım testi.. ehliyti alınca hiç çevirmiyorlar merak etme..
    Aynen Abal ehliyet sinavi yarın hiç çalışmadık laa. :(
    mecidiyeköyde girecem galiba bende ....

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    Alıntı abal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada o seleyi sökerken benzin kapağının üzerindeki plastik çıkık görünüyor..süreklimi öyle yoksa yerleştirdinmi sonra
    o parçayı yerine taktım...resimleri çekerken takmamıştım heralde..

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Evren Bende O Parça Oraya Oturmadi Falan Sandim Neyse Güzel Yakişmiş Ama..ben şimdilik Değiştirmeyi Düşünmüyorum Zaten Bu Ara Motora Harcama Yapmamaliyim..bu Arada Bakimdan Sonra 1000 Km Daha Yaptim 4000 Deyim Yağini Değiştireyimmi Sizce Nasil Yağ Koyuyorsunuz Carsrolmu özel Motosiklet Yaği Varmi..bide Tarif Ederseniz..başka Bakmam Gereken Bir Yeri Varmi.hava Filtresinide Bi Temizlemek Lazim Aslinda Ben Bizim Tamirciye Bi Uğriyim Fiyat Sorayim Kaça Patlar Diye..

Sinava Giren Arkadaşlar Allah Yardimcimiz Olsun..BEN B EHLİYET ALIRKEN EN ÇOK KORKTUĞUM DERS MOTORDU EN YÜKSEK PUANIDA ONDAN ALDIM SADECE TESTLERİ BİLMEN YETERLİ ZATEN HEP AYNI SORULAR ÇIKIYOR İNŞALLAH BUDA ÖYLEDİR...
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    Arkadaslar bende tum sınava gıreceklere bsarılar dılıyorum testlerı bı kere cozun aynılarının cıktıgını goreceksınız zaten gecersınız korkmayın zaten sakın kalmayın bak bızım gezı planları suya duser ona gore haaa

Ben o sızın ıstdıgınız gıbı egzoz fıyatlarını sordum ve 180 den baslıyor dedıler ıstanbulda ( kulaktan dolma degıl dırek yapan yere sordum ) ama cıdden cok ıyı ıs yapıyorlar gordum egzozları adresı falanda var tam bızım ıstedıgımız gıbı ama 180 den baslıyo demek bızım alcamız begenecegımı 210 falan olur demek buda baya ıyı para arkadaslar ama yakınmısınız bılmıyorum ama gıdıp konussanız yakın olan bırı sorsanız bızım ıstedıgmız gıbı egzoz kacamıs bı sorsun 2-3 tane alırsak kaca gelır onuda sorsun

Kartal Koprusu Yalniz Selvi Cad. Pelit Cikmazi No:6
    Yakacik
    İstanbul

bu adresı ben ıstanbulu bılmedıgım ıcın uzak mı yakın mı sıze bılmıyorum adres burası ama

BUnlardan yaptıkları ıslerden ornekler

Ama bu ustekı mukemmel rengıde bıze uygun

İŞte bu ustekı guzel

Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    BİLGİN SAĞOLASIN SINAV DİLEKLERİN İÇİN BU ÜSTTEKİ GLERİYA SÜPER YA MOTOR DA MANYAK EKSOZ DA ZATEN DAHA ÖNCEDE BİLGİN ARAŞTIRMIŞTI BU KONUYU.. YAKACIK KARŞI TARAFTA EVREN SİZE YAKIN HERALDE YAKACIĞI BİLİRİM DEDEM OTURMUŞTU ORDA 5 SENE KADAR
    KIRMIZI BOĞA..

BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Arkadaşlar..Benim Adım da APO (apo değil de,Abdullah yazacağınıza bi saat,apo deyiverin işte kardeşim ) Sınavda hepinize başarılar diliyorum.Tüm öğrencilik dönemim boyunca hiç sınıfta kalmamamın,yada sınavlarda hep ortalamanın üstünde not almamın tek sebebi ; RAHATLIK tır arkadaşlar Sakın etrafınızda silgisini kalemtraşını hazırlayan,sularını şekerlerini ardı ardına yutup da panikten neyapacağını bilmeyen.son kez notlarına göz gezdiren çömez,panikatak,başarı düşmanı insanlara bakıp sizde panik olmayın.Aman ha!!! Kendinizden emin olun,elleriniz cebinizde sınav alanında takılın,gazete okuyun,sanki sınava giren bi yakınınız varmış gibi takılın.Hatta panikte olanlara da >bilader,sınav busene çok zor olacakmış,içerde dayım var,o bakmış kağıtlara> deyip onların tavuklar gibi koşuşturmasını seyredin Tamam tamam o kadar abartmayın ama,altı üstü bi sınav,ayrıca seni sınav yapan adamlar kim sanki? Bahattin Sofuoğlu,Süleymen Memnun gibi adamların karşısında motor kullanacak oluruz da,heyecanlanırız,okey! Ya orada memurların karşısında kukalardan dönüp gelicen filan..Sınavdan çıktıktan sonra bekleme safhası valla daha zor.Hani sen biliyosun da iyi kullandığını,ama ya herif kıl olduysa,ya soruları kaydırdıysak filan diye ufaktan bi 3buçuk oluyo insan Ben sınava gireceğim zaman kurstaki çocuğa kendi motorumla gelsem olurmu demiştim,olur ama polisler çok çevirirler bugün motorcuları dedi.E otobüsle gittik sınava,bitane polise rastlamadığımız gibi sınavda dandikoğludandik bi motor verdiler bize Ben kendi motorumla iyi kullanıyorum sanırken bu külüstürle bütün bildiklerim sıfırlandı,frenler rezaletti,titreşim traktör gibiydi,direksiyonu felaketti.Neyse çok uzatmayayım.Yarın hepinize tekrar başarılar diliyorum,ve biliyorumki bizim topicten sınavı geçemeyecek adam yok.(Bu kadar gazdan sonra bi bira ısmarlarsınız artık )
    Ha bide moto GP ye gitmeyi düşünen varmı? Şu dergilerin içinden çıkan biletlerin tribünleri neresidir aslında onu soracaktım.Bi de (bu son valla) moto GP nin bu sene son kez koşulduğuna dair bi rivayet çıktı,aklınızda olsun,dünya gözüyle Valentino Rossi nin virajlara girişini görmek için belki son senemiz...Şimdilik bukadar

benim gibi yarın sınavda olacak arkadaşlara başarılar alttaki linkte önceden sınavlarda çıkmış sorular mevcut son kontroller için testi yapabilirsiniz sadece buradaki 90 soruyu 1 kez çözdüm :D önce ehliyet daha sonrada burada okuduğum önerilere göre 150T 19A almayı düşünüyorum

http://sinav.surucuokulu.net/a2mot/default.asp?i=basla

http://sinav.surucuokulu.net/a2mot2/default.asp?i=basla

http://sinav.surucuokulu.net/a2mot3/default.asp?i=basla

Motosikleti
    Octavia
    Arkadaslar bugun celık motora gıttım ve bende sıparıs verdım gelıcek salı gıbı yanlız motoru Asya dan aldıgıma bır kez daha memnun oldum ne bıcım ıs ya dogru durust hıc bı parcanın stogu yok bıraksınlar bu ısı ınsan ondan 2-3 takım alıp koymazmı kenara sacma sapan ıs valla bızım servıste yok yok yemın edıyorum her parca var cunku adamlar stoktan bıtmeden aazaldımı yenısını sıparıs edıyoar hemen ama olsun bakalım verdım sıparısı Haa bu arada Asya motordakıler bu Celık ın parca aldıgı yerden alacaklarını soledıler bı kac yere tel edecekler olmazsa o parcada getırtecekler 6-7 takım hemen dedım bazı parcları guzel onlardan getırtın egzoz falan kılometre saatı cart curt bakalım arıcaklar bı neyse gelcek ıste benım parclaarda

Alıntı gkhnnl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim gibi yarın sınavda olacak arkadaşlara başarılar alttaki linkte önceden sınavlarda çıkmış sorular mevcut son kontroller için testi yapabilirsiniz sadece buradaki 90 soruyu 1 kez çözdüm :D önce ehliyet daha sonrada burada okuduğum önerilere göre 150T 19A almayı düşünüyorum

http://sinav.surucuokulu.net/a2mot/default.asp?i=basla

http://sinav.surucuokulu.net/a2mot2/default.asp?i=basla

http://sinav.surucuokulu.net/a2mot3/default.asp?i=basla
    Hosgeldın dostum sorular ıcın saol gercı ben aldım ama yarın gırecek arkadasların ısıne yarayabılır

Al dsotum pısman olmazsın her turlu yardımcı oluruz her konuda

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    nexustaki egzos çok güzel ama o fiyatlarla beni aşar...ya benim elimde araba için aldığın süper bir eksoz var komple krom kaplama tüpü motor için fazla büyük o bile 100ytlydi...motor parçaları çok pahalı ya......keşke zamanında araba için alırken bizim motorun tüpü kadar olan karbon bir egzos vardı,onu alsaydım silenceride vardı yani ses kesiciliydi,arabadan söker motora takardım

bilgin parçaların hayırlı olsun resimleri koyarsın artık...

ahmet ben 3000 de kendim castrol scooter diye bir yağ aldım carrefourdan 15ytl ye onu koymanı tavsiye ederim....hava filtremde yağlanmıştı biraz onuda söküp abimin motora taktım,abiminki gcırı gıcır onu benimkine taktım haberi yok zavallının

Apo hep düşünmüşümdür bu BESTAPO ne diye best+apo gibi bişey heralde

bu arada yukardaki testlerden birini çözdüm 50 de 50 yaptım dahimiyim neyim

ya bu moto gp bu pazar değilmi?öyleyse gidemem ben:(

zamanında formula1 e en kıyak yerlerden bilet gelmişti onu izlemiştim acayip zevkliydi....

bugün gazetede bilgiler vardı 125 katagorisindeki makinalar bile 250 km/h yapıyormuş şok oldum.....

ÇELİK motorun servis oluşumu pek iyi değil bencede......

bu arada bugün kadıköy hasanpaşada bizim sevmediğimiz asya servisi Damla motorda afiş asmışlar 70 ytl ye yağ,buji,hava filtresi,kayış,fren balatası değişimi ve gerekli bakımlar yapılıyomuş...70 lira iyi fiyat,ama bunlara ihtiyacım yok henüz......

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler