Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Nisan 2007, 20:19
nitrious kardes sen bızım moralımızı neden bozuyorsun ya daha almadım bıle motoru bunları gorunce almak ıstemıo ınsan kendıme dvd portable aldım 440 ytl para odedım ebay.com' a gırdım aynı urun 104$+kdv arada bu kadar farkmı olur yaa resmen soyuyolar bızı motorda da düşündüm onu ama bu kadar fark yoktur demıstım demekkı varmıs yuhh be yuhh bu devlet nasıl kalkınamıo anlamıom :S
En kısa zamanda motoru alacağım alınca sayenizde baya bi bilgim olacak AS150T19A hakkında
B+A2(yolda) A(rh)+ ::tutkuy::
Reklamlar
-
18 Nisan 2007, 20:29
evooooo adlı üyeden alıntı
nitrious kardes sen bızım moralımızı neden bozuyorsun
ya daha almadım bıle motoru bunları gorunce almak ıstemıo ınsan kendıme dvd portable aldım 440 ytl para odedım ebay.com' a gırdım aynı urun 104$+kdv arada bu kadar farkmı olur yaa resmen soyuyolar bızı motorda da düşündüm onu ama bu kadar fark yoktur demıstım demekkı varmıs yuhh be yuhh bu devlet nasıl kalkınamıo anlamıom :S
Dostum devlert alcanı alıyo onda sorun yok sorun ıthalatcıların yanı Kanunı nın Asyanın Celık yok Truva cart curt bunların sahıplerının ac gozlulugunden ettıklerı Kar a bak sen ya.Ama yapacak bısı yok arkdasım bunları bız getırtemıyecegımıze gore mecbur alıcaz yapacak bısı yok ama motor cok hosuma gıttı o renk ve egzoz super ya
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
18 Nisan 2007, 21:30
nitrious81 adlı üyeden alıntı
Dostum devlert alcanı alıyo onda sorun yok sorun ıthalatcıların yanı Kanunı nın Asyanın Celık yok Truva cart curt bunların sahıplerının ac gozlulugunden ettıklerı Kar a bak sen ya.Ama yapacak bısı yok arkdasım bunları bız getırtemıyecegımıze gore mecbur alıcaz yapacak bısı yok
ama motor cok hosuma gıttı o renk ve egzoz super ya
haklısın ya motor gercekten de süper fiyatlar masaustu bılgısayarlardan bile ucuz o 250 cc lık model için 1000 $ falan ısterler heralde turkıye de olsa artık 5 mılyara alırız 250 cc yi oda en dusuk fıyat olarak gelır
En kısa zamanda motoru alacağım alınca sayenizde baya bi bilgim olacak AS150T19A hakkında
-
19 Nisan 2007, 00:26
-
19 Nisan 2007, 11:41
Dostum yemınkı hıc bısı anlamadım Allah askına 640*480 yapıp tekrar at sunları keske imageshck a atarken ordan yenınden boyutlandırmayı secseydın cıdden bısı anlasılmıyo oraya buraya cekmekten basım dondu cok buyuk tekrar kucult ve koyarsan daha yardımcı olursun bıze sevınırm
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
19 Nisan 2007, 13:34
YA BİRAZ GEÇ YÜKLENİYO DA YÜKLENİNCE OTOMATİK UFALIYO RESİMLER..
-
19 Nisan 2007, 14:07
yaa Hepsıburada.com da bı tane daha alarm gelmıs ama fıyatı 58 ytl bıraz daha ıyı bıseye benzıyo sıparıs versem mı dıye dusunuorum ama bıraz pahalı geldı yaa ama ne bılım daha ıyı mı kı hepsı aynı aslında ya neyse sen nerden almıstın Abal he ?
-
19 Nisan 2007, 14:39
weblebi.com dan al 50 ytl artı 5 ytl kargo parası aynı fiyata geliyo 10-20 kuruş daha ucuza geliyo o ürüne bende baktım şimdi yeni bi ürün ne olacağı belli olmaz diye almadım..hem bu alarmdan memnunlar..bende denedim ilk gelmesin gayet güzel zırt bırt çalmıyo..ilk önce uyarıyo..
-
19 Nisan 2007, 18:17
arkadaşlar motora bir kaç eklenti yaaptım,çokta güzel oldu resimlerini bu gece yüklemeye çalışıcam....bakalım beğenecekmisiniz....şimdi resimlerini çekmeye gidiyorum,hava kapamadan.
-
19 Nisan 2007, 18:33
hadi bakalım bekliyoruz
bu sefer formula1 yaptın dimi
-
19 Nisan 2007, 18:35
merakla beklıyoruz resımlerını bakalım nasıl olmus motorun
-
19 Nisan 2007, 19:34
AE86LEVIN adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motora bir kaç eklenti yaaptım,çokta güzel oldu resimlerini bu gece yüklemeye çalışıcam....bakalım beğenecekmisiniz....şimdi resimlerini çekmeye gidiyorum,hava kapamadan.
Hadı bakalım arka camurlugu hallettın sanırsam he ? Neyse bı bakalım sen yaparsında yakısmaz mı yaw
Ya arkadaslar bu 2 gundur benım egzodan zırıltılar tıkırtılar gelıodu ben gene gevsedı dıye dusundum kı oglede olmus bazı dubeller kopmus o vıdalanır ama ne goreyım su egzozun son ucu varya asagıya dogru yamuk boru var ıcınde o baru benım kırılmıs ta ıcınden ve oynuyo oda ses yapıyo bıde sesı arttı halıyle sanırım egzoz bıttı yavas yavas aslında dıs gorunus olarak curuyen kırılan bı yanı yok fazla bı kac tane cızık ve darbe var ama alt kısımlarında ama degıstırmeyı dusunuyorum orjınal egzozu 90 ytl mıs ama almıcam yakısır yakısmaz bılmem ama o kıvrık performans egzodan alcam bıde olursa kromaj yaptırırım ona guzel olur sanırım ondan alıcam.
-
19 Nisan 2007, 21:22
nexus tarzı çamurluğu henüz yapamadım,nasıl bir metaryel kullansam diye düşünüyorum,nexusunki dışardan komple plastik....
şimdilik aklımda şu bizim motorun arka iç çamurluktan temin edip her iki ucunu aynı görünümde kesip, şekil verilebilecek metal ayaklarla amortisör dip vidasının oralara monte etmek var...
yani yaptığım mod bu değil resimleri pc ye atamadım telefondan bir sorun var:( uğraşıyorum hala.......
-
19 Nisan 2007, 21:29
sabırsızlıkla beklıyoruz AE86LEVINinş. halledersın
-
19 Nisan 2007, 21:58
-
19 Nisan 2007, 22:01
şimdilik aklımda şu bizim motorun arka iç çamurluktan temin edip her iki ucunu aynı görünümde kesip, şekil verilebilecek metal ayaklarla amortisör dip vidasının oralara monte etmek var...
Aynen yapacagın bu bende aynen ogle dusundum baktım bı tek amortısor vıdalarına baglanabılr baska yer yok ama orasıda tam onluk yanı bızım servıste var cocukta bana getırecek evdeymmıs bakalım bı denıcem nasıl duruyo
BESTAPO adlı üyeden alıntı
Yahu milletin aklına kim soktu bu modifiye işini?
Bak hep mesutusem'in gelişinden sonra coştu bu topic.Buyur,AE86LEVIN'ı da kaptırdık. Valla 3aya kalmaz tuning dergisine döner buralar
Zaten herkes motorunun görünümünü değiştirince,piyasada Asya kalmaz, benimki de orijinal kategorisinden göze batar
AE86LEVIN hadi abi merak ettik kardeşim,çabuk yükle fotolarını
Buarada sabah Göztepe Asya/Damla otomotiv'in önünden geçerken baktımda,bizim kasadan epey bi getirmişler.Geçen yaz çok az vardı bayilerde,şimdi deli gibi yığmışlar
Valla ben baslatıım mesutsem costurdu AE86LEVIN ve benle bu sıra devam edıyo Abal da yapıyo bısıler bakalaım yakında 19A+1 dıyebılırz bu modele
-
19 Nisan 2007, 22:18
-
19 Nisan 2007, 22:24
BESTAPO bu mod en çok senin hoşuna gidecek
nitrious valla bugün bizim burada motorculara baktım hiçbirinde yoktu çamurluk olsa onuda yapacaktım
hatta bir ara üzerindekini söktüm dedim şunu keseyim biçeyim halledeyim...sora vazgeçtim,serviste yoktur felan aynından iç çamurluksuz kalırız
Bızım servıste var yag pahalaıda bısı degıl olmadı alıcam yapıcam ama emın degılım ıste yakısııp yakısmıcandan ama en ıyı alternatıf o gıbı Dostum sende ne yaptıysan goster da merakta bıraktın bızı TV kanallaraı gıbısın he AZ SONRA Az SOnra dıye catlatacan bızı
-
19 Nisan 2007, 22:31
Sabırsızlıkla bekliyorum AE86LEVIN
Bu arada Alpinestars mont beğendim arkadaşlar,sizde bi bakın...
http://shop3.webmailer.de/isroot/ePa...11-2271025.jpg
365YTL indirimli hali.(Resmini koyamadım,vaktim yok,dışarı çıkmak üzereyim) Fiyatları hakkında bilgisi olan varmı?Satın alacağım yer 430dan mı ne indirdi (%bilmemkaç indirim varmış filan) Neyse 300ü gözden çıkarmıştık ama,abarttımmı acaba?Yoksa canavar gibi marka,boşver,düşünmeden al mı diyorsunuz? Buarada çok fazla cebimi filan olan bi model değil,sadece havalı,racing tarzı filan gibi,kısa..HeinGericke'de bakıp hayran olduğum bi model daha vardı,300YTL,OGS koymak için kolundaki cebi bile düşünmüşler.Hertarafta cepler fermuarlar..Enduro tarzına daha hitap eden bi modeldi sanki.Aklım kaldı ama,allahtan turuncusuyla siyahı vardı,kırmızısına rastlasaydım çoktaaaan almıştım
-
19 Nisan 2007, 22:37
BESTAPO adlı üyeden alıntı
Sabırsızlıkla bekliyorum AE86LEVIN
Bu arada Alpinestars mont beğendim arkadaşlar,sizde bi bakın...
http://shop3.webmailer.de/isroot/ePa...11-2271025.jpg
365YTL indirimli hali.(Resmini koyamadım,vaktim yok,dışarı çıkmak üzereyim) Fiyatları hakkında bilgisi olan varmı?Satın alacağım yer 430dan mı ne indirdi (%bilmemkaç indirim varmış filan) Neyse 300ü gözden çıkarmıştık ama,abarttımmı acaba?Yoksa canavar gibi marka,boşver,düşünmeden al mı diyorsunuz? Buarada çok fazla cebimi filan olan bi model değil,sadece havalı,racing tarzı filan gibi,kısa..HeinGericke'de bakıp hayran olduğum bi model daha vardı,300YTL,OGS koymak için kolundaki cebi bile düşünmüşler.Hertarafta cepler fermuarlar..Enduro tarzına daha hitap eden bi modeldi sanki.Aklım kaldı ama,allahtan turuncusuyla siyahı vardı,kırmızısına rastlasaydım çoktaaaan almıştım
Bence hıc durma al 10 numara montlar bende almayı dusunuyorum ama sımdık o kadar param yok aslında maası alınca olurda ona ayıracak duurmda degılım ama mutlaka almam lazım.. Yoo bence normak fıyatı ıyı bı mont 300 - 350 den asagı degıl zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler