iyi de buna neden seviniyosun ki, senin sorunun alarmın kargoya verilmesi değil ki, kargodan gelen şeyin umduğun şey olması yoksa bende yarın kargoya veririm bi alarm, çalışırmı bilemem
hayırlısı olur inşallah.
iyi de buna neden seviniyosun ki, senin sorunun alarmın kargoya verilmesi değil ki, kargodan gelen şeyin umduğun şey olması yoksa bende yarın kargoya veririm bi alarm, çalışırmı bilemem
hayırlısı olur inşallah.
World of MesuTuseM
varsın çalışmasın alıştık zaten geri göndeririz
KIRMIZI BOĞA..
Yaw arkdaslar bu herkezın deposu farklı mı ya herkez farklı farklı benzın sıgdırıyo depoya benım depo en fazla 5 lıtre alıyo bu nasıl ıs ya aynı motor deoplar farklı farklı keske deposu daha buyuk olsaydı 7 lıtre felan cok ıyı olurdu ama benım malesef 5 lıtre :( Neyse hosgeldın mesutsem ozlettın kendını hadı hayırlı olsun ıs durumları kafan bıraz daha rahatlamıstır.
Abal sen sımdı ehlıyetı ne zaman alıyosun sınav ne zaman demıstın he ?
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
arkadaşlar bezin konusundaki tavsiye bilgileriniz teşekkürler, anladımki benim motor fazla yakıyor, 3000 bakım geldi zaten, gerekli ayarları yaptıracağım.
nitriosus kardeş, motorlarımız iki seri olarak üretilmiş, ilk seri motorlarımızın 6,8 litre deposu var ve 9,5 HP (bendekinden) ikinci seri motorların ise 5,8 litre deposu var ve 7 HP gücünde, ama ben HP olarak bir fark göremedim çünkü performanları aynı sizlerden anladığım kadarıyla.
valla litresini bilmiyorumda o kırmızı çizgi olayı şaşırtıyo yani hatırlatmak isterim benzinkırmızı çizgiye çabuk iniyo ama kırmızı çizgidede inene kadar kat ettiği yolu kat ediyor..
ehliyet bu cumartesi yazılı sınava giriyorum.. yaklaşık bir ay sonrada direksiyon sınavı var..mayıs sonuna anca gelir ehliyet.. titanic bizimn motorlarda hp yi unutmuşlar heralde bazen çok güzel gidiyor hızlanması çok güzel oluyor bazende boğulup duruyor anlamadım bende..zaten havalar ısınsın iyice bi yol yaparım belki motorda açılır biraz..
KIRMIZI BOĞA..
Arkadaslar motorların hepsı aynı ( hp olarak )serı 1 yada 2 gıbı bısı yok solekı siteyı guncelledıklerınde ılk zaman yanı benım aldıgım zaman 9,5 hp ıdı ve ben o zaman aldım ama sonra sıteyo guncelledıklerınde 7 kusur Hp olarak yazdılar ama sole bı fark vardı 9 hp yazdıklarnda motorun rmp 9000 kusurdu ve 9hp uretıyordu ama 7 Hp ye dusurduklerınde motorun o beygırı urettıgı Rmp 5800 yanı dusuk yazıldı fark ordan kaynaklanıyo yanı motor 5800 devırde 7 9000 kusurde 9,5 hp MAx guc uretıyo sımdı bu motorlar atıroyum 3000 devırde de 5 hp ya uretır ya uretmez motor 5 hp mı ?? yanlıs anlasılmasın her 2 motorda kı ogle bı fark yok 9,5 hp dır ama depo olayı bıraz karısık.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
EVET BİZ ALIRKENDE 9 HP Dİ
BİDE DEPOLARINDA FARKLI OLACAĞINI SANMIYORUM SADECE İBRE FARKI OLABİLİR NİTRİOUS KIRMIZI ÇİZGİDE NE KADAR GİDİYORSUN HİÇ BENZİNİN BİTTİĞİ OLDUMU O İBRE KIRMIZI ÇİZGİYE DÜŞÜNCE EPEY GİDİYOR YANİ TAHMİNİ EN AZ 6-7YTL LİK BENZİN OLUYOR
ARKADAŞLAR ALARMIM GELDİ VEDE KUTUSU HERŞEYİ GICIR GICIR SIFIR YANİ ÇOK ŞÜKÜR..AKŞAM RESİMLERİ ÇEKİP EKLİYCEM..
KIRMIZI BOĞA..
Merhaba
bir Kanuni Storm 150 kullanıcısıyım abi...
ama bu Storm yazısına kafam bozuluyor söküp yerine "FIRTINA 150" diye yazacağım
Motorlar hemen hemen aynı özelliklerde desem de değil T19A da akü ön konsolun içinde galiba ...
Kanunide ayaklıkların arasında fotolarını ayrıntılı olarak çakeceğim mıdifiyeye daha girmeyi düşünmüyorum
Ehliyet taksit derken Salladı baya ama yıkılmadık ayaktayız.
Bu arada bu topiği 42 sayfa olarak okudum ...Biraz Zaman aldı
Sonuçta dış görünüşü aynı motorlar ...:D fark yok gibi. tam olarak 202*16+200=3,432 ytl ye mal oldu anahtar teslim ... Vade farkı kötü bir şey yafs ...
Gidişi iyi tek kişi Halkalı yokuşlarında rahat Sefaköy yokuşlarında da
zaten günlük 10 km yol gitmek için çoook bile bu " insan nakil aracı "
Asyacılar buluşma namına çok gayretli
ABAL gibi bizde yakında ehliyetleri alacağız o zamana kadar Ya Sabır
Trafik Gördümü Sapıtıyorum da
hanedan12
ARAMIZA HOŞGELDİN
EVET MOTORLAR AYNI PEK FARKLI BİŞEY OLDUĞUNU SANMIYORUM SEN BANA BAYA YAKINSIN BENDE GÜNGÖREN TARAFINDAYIM.. Y.BOSNADA ARKADAŞLAR VAR BAZENDE ORDAYIM..
DE İŞTE MOTOR 3400KÜSÜR
BİZ BUNU ALIRKEN EPEY ARAŞTIRDIK DİĞERMARKALARA GÖRE EN UCUZU ASYAYDI HALBUKİ AYNI MOTORLAR..
BİZE 12 TAKSİT 2.100 E GELMİŞTİ PEŞİN 1.800 DÜ
KIRMIZI BOĞA..
Kış ortasında biraz fiyatları düşüktü bunların ama
sezon açılışında biraz tuzlu geldiler cidden ama
arkadaşla birlikte daha fazla sabrımız kalmamıştı ...
Aslında bunun MOTURUN 150 lik daha çok hoşumuza gitmişti ama vade ile 1300 küsür ytl fark yapıyordu aralarında bu da zaten fuarda hoşumuza gitmişti ...
hedefimizde de kanuni vardi üst markalardan (avrupa yada japon )alamayacağımız için ilk tercih Kanuni oldu
bayıldık tahminen 300-500 ytl gibi bir yi fazladan ödedik
Sağlık olsun diyorum sadece ...
Olsun SaĞlik Olsun Motorun GÜzel Bİ Motor AldiĞina PİŞman Olmassin Ufak Tefek Akssakliklarin Olur Onlarida Gerek Kendİ Çabanla Gerekse Burdan Yardim Alarak Veyahut Artik Servİse Veya Tamİrcİye Gİderek Halledebİlİrsİn Motorla UĞraŞmak Zevklİ İŞ Benİm Zamanim Olmuyor Aslinda Ama Yİnede Kendİ Çapimda BİŞeyler Yapiyorum..
KIRMIZI BOĞA..
ehliyet sınavı olan arkadaşlar biraz notlara bakın sonra çakmayın sınavdan
bu arada sınavı pazar sanıyordum cumartesiymiş
son olarak 3-5 gün içinde yeni modifiyelerle burada olacağım
(#832)
AE86LEVIN
EVET HAKLISIN EVE GİDİNCE Bİ GÖZ ATARIM ZATEN Bİ TEST VERDLER ELİME BUNA ÇALIŞ YETER DEDİLER..
hanedan12 İLK ALANLAR
İLK YARDIM
TRAFİK
MOTOR
OLMASI LAZIM BİLMİYORUM BAŞKA DERS VARMI
BUNLARI GEÇİNCE BİDE DİREKSİYN SINAVI VAR
KIRMIZI BOĞA..
B sınıfı ehlıetın varsa sadece motor dan ama hıc ehlıyetın yoksa trafık ılkyardım motor v.s den olacaksın ona gore kursun verdıgı kıtapcıkdan bıraz calıs testlerı coz aynıları cıkıyo hemen hemen gecersınız korkmayın bısı olmaz...
Bu arada o arka camurluk arkadasta var demıstım ya onu sokup bende denıcez guzel durursa gosterırım ama pek yakısmıcak galıba ya ne bılım Enduro degıl ya bunlar he dıceksın Gılera da var ama o adı ustunde GILERA yakıstırmıstırr
Bence yapma FIRTINA 150 dıye bın CIn motor var ve ıgrecn bı marka hıc tavsıye etmem karısmasın sonra
EVET BANA KURS SADECE Bİ TEST FOTOKOPİSİ VERDİ BUNLARA ÇALIŞ YETER DEDİ BEN B EHLİYET ALIRKEN EN KORKTUĞUMUZ DDERS MOTOR DU AMA HOCA DEDİKİ KOKRMAYIN HİÇ HEPİNİZ GEÇİCEKSİNİZ BİZE KENDİSİNİN ÖZETLEDİĞİ FOTOKOPİLERDEN ÇALIŞTIRDI VEDE EN YÜKSEK NOTU MOTORDAN ALMIŞTIM 98 FALANDI HERALDE
KIRMIZI BOĞA..
Hele sukur ya avatarımı degıstırebıldım tuttrmus 100x100 yada 19,5 kb photoshop da dusur dusur en sonuda yaptım be
KENDİNİN DE OLDUĞU Bİ RESİM KOSAYDIN YAHU
KIRMIZI BOĞA..
Siyah mı dusunuyorsun sende guzel yakısıyo tavsıye ederım Metalık Grıde fena olmaz hem onunde canlı orenek var Kanunıye bak begenırsen o sekılde yap ?
BU ustekı motoru tanıyorsunuz degıl mmı celık motorda satılıyor ve fıyatı 3520 ytl cıvarı ve buda Cınden en az 20 adet sıparıs ettıgınızde ve kargoda onlardan yanı Gemı ıle getırmek onlardan
Description
Product Name: XGJ150-23
Supply Ability: 500000 units
Specifications motorcycle
Price Term: FOB
Port of loading: any port of china
Minimum Order 20'GP
Unit Price: 620usd
Ergonomic design
Front/rear brake with disc makes you more comfortable and safe
Center rear shock absorber
Adopt the newest and more comfortable up-side down front shock absorber
Dimensions (L x W x H): 1,870 x 640 x 975mm
Wheelbase: 1,265mm
Net weight (kg): 110
Max. loading: 150kg
Max. speed: 95km/h
Brake:
Front brake: disc by hand
Rear brake: disc by foot
Contact Us
Company: Chongqing Yu'an Group
Address: Shangqiao industrial zone,Shapingba distrct,Chongqing,China
Postcode: 400036
Tel: 86-23-65212797
Fax: 86-23-65201278
Homepage: http://www.xgjmotor.com
Off bu kadar kazık atılrı dusunun
620 * 18 / 100 = 731 $
731 * 20 / 100 = 877 $
877 * 1,35 = 1183 YTL
3520 ( Celıktekı satıs fıyatı) - 1183 ( Vergıler dahıl malıyet ) = 2337 ytl KAR
Gene bu forumda okudum ve gormemıssıznızdır dıye burayada yazıp paylasmak ıstedım
Pekı bu ustekını tanıdınız mı bızımkınden daha kalıte bısıye benzıyo egzoz arka dısk fren bıde sankı su sogutmalı gıbı orda bısı var falan falan ve fıyatı
Product Name: MD150T-5(A)
Supply Ability: 1000000
Specifications 150CC
Price Term: FOB
Port of loading: NINGBO ZHEJIANG CHINA
Minimum Order 48
Unit Price: 583USD
Yanı 787 ytl vergısız
manufacture MOTORCYCLE SCOOTER 150CC have EPA DOT authentication.
Contact Us
Company: TAIZHOU CITY KAITONG MOTORCYCLE MANUFACTURE CO.,LTD
Address: Nanshan, Luoyang Country, Luqiao District
Postcode: 318050
Tel: 086 576 2401986
Fax: 086 576 2401986
Arkadaslar bu gercekten bızım motorların uretıcısı Asya motorun verdıgı dosyayı acarsanız gorurusnuz buı ısmı
TAIZHOU CITY KAITONG MOTORCYCLE MANUFACTURE CO.,LTD
Ve buda bızım motorun 250 cc lık modelı yaww offf bundan ıstıoyurmmm yaaa
Motor tam 16,7 beygırrr off o kasa ıcın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)