yok sağlam şu an onunla konuşuyorum sağlammış :D
arkadaşlar mesutusemin selamı var herkese onunda bi iş koşturması varmış onlarla uğraşıyormuş..
yok sağlam şu an onunla konuşuyorum sağlammış :D
arkadaşlar mesutusemin selamı var herkese onunda bi iş koşturması varmış onlarla uğraşıyormuş..
KIRMIZI BOĞA..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
arkadaşlar ben motoruma hep 10 ytl lik benzin alıyorum ve 75 km gidiyorum (şehir içinde)
10 ytl = 3,5 lt civarı benzin demek
eğer uzun yol gideceksem (dur kalk yavaşla hızlan olmadan) 100 km gidiyorum
sizce normal mi ? motor 3000 km de
EVET BURDADA MUHABBET AYRI OLUYOR TABİ OLSUN AMA YİNEDE MSN ADRESLERİMİZ OLSA BİRBİRİMİZDE DAHA İYİ OLUR BURDADA YAZARIZ YİNE..
KIRMIZI BOĞA..
Normal degıl arkdasım ben 10 ytl lık benzın alıyorum depoda da 1-2 mılyonluk ya oluyo ya olmuyo en az 130 - 135 km gidıyo ful depo ılede en az 160 km gıdıyo ve benzın bıtmıyo tab bu dedıklerım cogunlugu uzun yolda sehır ıcınde bı depo ıle 100 km cok rahat gecıyor ama baya bitme noktasına gelıo ama uzun yolda dedıgım gıbı en az 160 - 165 km gıdıyo
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Evet Tİtanİc Bİ Anormallİk Var Bende Depoyu Fulledİm ÖlÇÜm Yapiyorum Şuan 10 Ytl Benzİn İle Epey Bİ Gİtmen Lazim 75 Az Yanİ Senİn ÖlÇÜmÜnÜ Nasil Yapiyorsun Bİ YanliŞlik Olmasin GerÇİ Bİzİm GÖstergelerde Kafasina GÖre Takiliyor Ve DÜzcedekİ Benzİn Fİyatlariyla Burdakİnİde Hesaba Katmak Gerekİr..dİmİ Nİtrİous
KIRMIZI BOĞA..
burda ben soyle dıyım 5 ytlık benzın dedıgımde 1.77 lıtre cıvarı benzın alıyorum yanı 2.8 ytl den bıraz fazla sanırım lıtresı tabı ben BP den alıyorum hep baska yerden almam
Bende Shell Den Aliyorum Sİzce Hangİsİnden Aliyim Bİde Bu Oktanli Falan Nasil Oluyor Onlardanmi Kullansak Ne
KIRMIZI BOĞA..
arkadaşlar benzin fiyatları çok farklı değil, yani km olarak fazla bir etkisi olmaz
10 ytl ye 3,5 - 3,7 arasında benzin alıyorum, fiyatlar bir inip bir çıkıyor ona göre değişiyor ama 0,2 litrenin pek bir etkisi olmaz.
ölçümümü benzin göstergesine göre yapıyorum, yani 10 ytl lik alıp kırmızı çizgiye kadar kullanıyorum ve tekrar 10 ytl lik alıp tekrar kırmızıya kadar bekliyorum, bu işlemi yaklaşık 15-20 defa yaptım ve hep 75 km gidiyor şehir içinde, dur kalk olmadanda uzun yolda 100 km gidiyor
yani 3,5 lt benzinle 100 km gidiyorum , full depoylada iki defa falan denedim 6,5 lt ile 180 km gitti tabi bunlar trafik olmayan şehir dışı yollar.
şehir içi trafikte dediğim gibi 3,5 litre benzinle 75 gidiyor
sanırım sizinkilerle çok fark yok arada
Benım depo en fazla 5 lıtre alıyo oda agızna kadar doluyo ve 165 km gıdıyo dostum senın kı bıraz fazla yakıyo gıbı tabı bu dedııgım uzun yol sehır ııcınde de hos 100 u cok rahat gecıyorum o kadar benzınlen sen bı karburatorunu kıstır bence ben ogle yapmıstım
titanic gösterge kırmızı çizgideyken epey bi yol kat ediyo tahminim 5 milyonluk benzin oluyo içinde ben bazen sıkışık olduğumda kırmızı çizgide epey kullanıyorum tam bitmek üzere oluyor 5 liralık benzin alıyorum ibre kırmızının üstüne bile çıkmıyor.. bakalım bende ölçüm yapıyorum bu dolumdan sonra abimle epey ölçmüştük ama o zaman daha yeni diye falza yakıyordu ama yinede 10 liralık benzinle 100 km yi geçiyordu sanırım birde bu oktanlı falan benzinlerden kullanan varmı performansı arttırırmı sizce nasıl bişeydir ben arabaya alıyordum onda biraz etki gösteriyordu..
KIRMIZI BOĞA..
mıllet az yukarıda msn muhabbetı olmus ben msn adresımı verıyorum ısteyen eklesın konusuruz nede olsa bende yakında alacagım bu saheserden
msn: difference_evooo@msn.com
abal ben bi ara 98 oktan alıyodum ama usta pek tavsıye etmedı motoru fazla zorluyo bu motor 95 oktana gore uretılmıs dedı bende almadım ben hep bp 95 oktan alıyorum motorda ona alıstı zaten 95 oktan yeterlı hee 98 de aldım cok ama ufak cc lı araclarda cok bısı fark etmıyo solıyım bende de etmedı ama sen bılırsın yanı.
Bende bı gezdım soyle benım Aslan Parcası ıle valla ı hava aldım mıs gıbı
Ama ne foto cekmısım ha tam duvar kagıtlık Abal amcası bak yegenın
nitrious,istanbuldan arkadaşlar dün sakaryaya gittiler motorlarla,köy yollarından şile ağva üzerinden sakaryaya varmışlar ..196 km yol yapmışlar..biri zaten bizim forumdan as150t19a nikli şimdilerde çelik motor kullanan arkadaş,diğeri onun t19asını alan arkadaş...sakarya üniversitesinde okuyorlar...belki karşılaşırsınız
nitrious sunun tam boyutunu yollada bızde koyalım masaustune
En kısa zamanda motoru alacağım alınca sayenizde baya bi bilgim olacak AS150T19A hakkında
B+A2(yolda) A(rh)+ ::tutkuy::
Yaaa görün millet korkmadan uzun yollara cıkıyolar ama dostum DÜzce den gecmıyolar kı yoksa karsılardım haberım olsa gercı calısıyom hafta sonu olursa oourdu anca o zaman ne yapak bılıyonuz mu hepmızı sakarya da bulusalım nasıl olur ama su ehlıyet ısınız hallolsa bı offf
Bugün arkadaşlar işten döner dönmez Suadiye'den kızıltopraktaki motorculara gittim,bikaç gündür kullanmamıştım,özlemişim keratayı Bide Bağdat Caddesinde bitane pizzacı serseri mayın gibi takılıyor.Dedim şunun ışıklarda bi aklını alayım Adamda klasik paket servisi motoru Honda Beat var.Işıklarda kökledik motorları,ama kafa kafaya gittik,sonra o yoldan ayrılıp bi sokağa saptı.Yav dedim bizim motorun bunu donunda sallaması lazımdı (ki gemişte yapmışlığı var,bi iki pizzacıyı mesleklerinden soğutmuştur kendisi ) Ama niye uzayamadık bugün,çözemedim...
Kızıltoprakta da CBF 500 vardı bitane aklım kaldı ama...Aaah aaah...
Evooooo hoşgeldin.En kısa zamanda istediğin motora kavuşursun inşallah.Ama anladığım kadarıyla epey bi sayfa var okuman gereken Olsun,zaten oku oku bitmez bu site.Her akşam mailimden önce buraya uğruyorum.İyice kafayı bozduk hepimiz
evet arkadaşlar resimler daha taze yeni çıktı el yakıyor az önce hallettim bişeyler ama pek güzel olmadı heralde.. resimlerde akşam olduğu için bide telefon olduğu için kötü ama şimdilik bu ilerde daha net digital çekerim daha çalışmalarımda sürüyor fazla uzun sürmedi zaten bakkala uğradım gelirken bi el attım sadece
arkadaş lar bakın bu yağ sizce nerden geliyor
bu arada nitrious foto kıyak olmuş eline sağlık..
KIRMIZI BOĞA..
Selam arkadaşlar, hepinizi çok özlemişim abal hariç
Arkadaşlar iki haftadır iş değişikliği süreci sebebiyle sürekli mülakatlara katıldığımdan, topiğe yazamadım. Neyse ki iş sorunum çözüldü ve artık olması gerektiği gibi mutlu-mesut bir DRIVER Of RED DRAGON olarak yeniden buradayım. Topiği ihmal etmedim sürekli göz attım ama yazmaya zaman bulamadım.
Bir kısım medya mensupları hemen sansasyonel haber başlıkları atmışlar gördüğüm kadarıyla. yok "mesutusem uçtu" yok "mesutusem'in noss düğmesi takılı kaldı da artık tek rakibi THY" bunlar asparagas haberler inanmayın. mesutusem sadece biraz iş teleşından ötürü uzak kaldı. Böyle masa başı haberleriyle nereye kadar haaa nereye kadar.
Her neyse işsizlik sendromundan dolayı pisbirkoloji içine girmiştim artık rahatladığıma göre yazabilirim. Bildiğiniz gibi daha önce yaptığımız 200 km'lik uzun yolda tam bir yakıt ölçümü yapmıştım, öyle ki tam depo 5,8 almıştı ve tam olarak 195 km sonra stop etmişti. Sürekli 85-110 arası giderek. Buna dayanarak diyebilirim ki full depo şehirler arası normal seyirde 200 km rahat götürür (tek kişi) şehir içi = -%20 dersek teorik olarak tam depo 160 götürmesi lazım.
Sizlere yeniden kavuşmak sevindirici, ayrıca yen i katılan arkadaşlar var, onlara da hoş geldiniz demek isterim.
World of MesuTuseM
ooooo mesutusem nerelerdesin yahu özlettin kendini alarmı kargoya vermiş ler yarın öbürgün gelir
KIRMIZI BOĞA..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)