Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    yok arkadaslar yaw motor geldı demek ıstedım yenı model degıl ne arar o kadar cesıt
    ben sahsen cok aham saham bısı goröedım resımdekı motorda yaw bı o serıtler guzel olmus fena sayılmaz bıde fara Kaş cekmıs kı servıstekı seyfı bana hep dıyo bunu gıt bı tabelajıdan cıkart yapıstıralım dıye ama gordugum ıyı oldu belkı yaptıırım o fena olmamıs he bıde motorun rengı bana bıraz koyu kırmızı geldı yaww neyse arkdslar
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    bu da benim motor dan bir görünüm ilerde biraz folyo ve siyah film ile şekil yapmayı düşünüyorum

kaş maş olayını ben kendim hallederim çünkü eski meslek nede olsa
    ya valla zaman olsa neler yaparımda zaman bir türlü fırsat vermiyor bu motorun şu fırça girmeyen yerlerini nasıl temizleyeceğimiz konusunda fikri olan varmı yaz geliyo temiz görünmesi lazım
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    YAw dostum yapma Allah askına ne demek ne yapacam yıkamacıya vercen olacak bıtecek.Ben hep verıyorum onlan mı ugrasacam Ilk once motora kopuk sıkıyolar 5 dk beklıyo yagı kırı sokuyo o sonra basınclı suyu vuruyolar ooohhh tertemız sonra basıncsız hortumla ustunden bı daha su akıtyolar sonra kurulamaya alıyolar her yerını kuruluyolar basınclı hava ıle dugmelerın falan ıcındekı suyuda atıyolar sonra kuruduktan sonra bıde parlatıcı falan plastık aksama granajlara tekerleklere sonra 4 ytl yı verıyom ve gıdıyom ıste bu kadar basıt
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    nitrious81 4 ytl mi yahu oralarda ban bi iş bulda geliyim ben oraya ne dion sen kardeş bizim burda bi 4 ytl versen yıka die suyu sıkar bırakırlar oda belki.. dediğin şekilde yıkamayı burda 25 ytl ye yapıyorlar ama araba olarak belki motora daha ucuz yaparda hiç sanmıyorum 4 ytl olsun..birde motora su kaçar falan çalışmaz onla uğraşmıyalım die gitmedim hiç.. şu karbüratör olayından sonra su kaçmasından korkuyorum.. ozamanda karbüratöre su ve pislik gitmiş bi sürü para gitmişti
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    Arkadaslar bugun hava cok guzeldı ve bende gezmek yerıne motora bısıler yaoayım dedım.Yapacaklarımı sıraladım;

1.Zırıltıları sılıkonla
    2.Vıdaları sık kontrol et
    3.Angel Eye tak
    4.Deneme amaclı sıyah banttan kaş cek yakısırsa tabelacıdan cektır
    5.Topla
    6.Yıkamacıya gotur

Amma resmı oldu he

Ilk once zırıltı yapan dıreksıyon plastıklerını soktum

Sonra sanayıden Tup krem kutusu gıbı sılıkonlar var onlarda aldım 3 ytl bısı ve guzelce surdum

Sonra motordakı tum vıdalar kontrol ettım zırıltı yapan bısı varsa sıktım mıktım yaptım ıste bısıler

Sonra dagıttım ıste

SOnra farı kolayca soktum yerınden ve on camını yerınden cıkardım

Sonra farı eve cıkardım ıcınıde bı guzel temızledım cok tozlanmıstı ıyı oldu

daha sonra angel eye lardı ıcıne hızaladım ve kabloların gececegı kucuk bı delık actım tabı kucuk matkap yoktu bızde mecbur bu sekılde actık ınce sıfrı bı tornavıda ıle bellı bıle olmıcak sekılde actık tabı bu sekılde

Sonra yerıne oturtup sılıkonla yapıstırdım

Ve kuruması ıcın camın kenarına koydum

Ve kurudktan sonra ıs geldı motoru toplamaya aslında aksam olsun dıye sabırsızlanıyodum

he bıde nasıl duracagını gece Far mesafesını nasıl etkıleyecegını gormek ıcın gecıcı sıyah bantla Kaş çektım bakalım yaptırcam sanırım bı sekıl tasrlıyım tabelacıdan cıkarttıacm cok hgosuma gıttı ama farı bıraz engellıo

ve ıste motorun son durumu

BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Yav valla siteye bereket geliyo zaman zaman Millet döşemiş fotoları.
    Buarada sizin motorlarda ön taraftaki asya logosu ilk gelen parti malda yoktu sanırım.Benimkinde yok mesela (Olsa noolurki,söküp atardım valla )
    AE86LEVIN sende de yok bildiğim kadarıyla.Neyse arkadaşlar,elleriniz dert görmesin diyorum.Yeni operasyonlarınızı bekliyorum,Uykusuzluktan gebermeden kaçıp yatıyorum

Motosikleti
    Octavia
    Millet kayboldu gene yaw

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    nitrious81 eline sağlık çok güzel yakışmış yalnız o kaşları siyah film den yapsan daha iyi olur hem ışığıda engellemez birazdaha ince yapsan bence daha yakışır.... birde far lambalarınıda yükseltseydin bari 35+35... ben yan grenajı sökmeye erindiğim için farı sökmek zor oluyo..zaten dar vakitte yaptığım için hep fazla uğraşmak istemiyorum inşallah boş zamanda bizde el atarız bu arada farın ışığını engelledimi peki onu yazmamışsın...valla karizma olmuş ne diim eline sağlık..güle güle kullan

arkadaşlar weblebi.com da şu bizim cyclone motosiklet alarmını 50 ytl ye satıyorlar ama ordada kargo ücreti pahalı yine 55 ytl ye geliyor.. ben şimdi ordan sipariş verdim bakalım hayırlısı inşallah sıfır bi ürün gelir elime
    KIRMIZI BOĞA..

BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Arkadaşlar..HÜÜOOPP!! Havalar düzelince millet kayboldu yine ha!
    Çok yakın bi arkadaşım Almanya'da yaşıyor.Motor fiyatları çok uygun,700€'ya bi Suzuki DR650 aldı,makina 94 modelmidir nedir.(bana sık sık fiyatlar yolluyor ve neler neler var,insanın oralara gidesi geliyor) Neyse,bu arkadaşın aldığı motor çalışmıyor (Gerçi bu fiyata biraz daha yaşlı ama çalışan motorda bulunuyor) Şimdi satıcının basit dediği sorunu çözmeye çalışıcak.Fakat motor aksamından anlayanlar varsa bi iki fikir yazarsa çok sevinirim.Garibim hala motorun sesini duyamadı da
    http://www.motosiklet.net/forum/tekn...rs-motoru.html

http://www.motosiklet.net/forum/tekn...tml#post634463

Buarada Zico gitmeden biz rahat nefes alamayacağız! Aziz baba uyuma,taraftara sahip çık...

Motosikleti
    Octavia
    Abal tesekkur ederım
    Yok yaw zaten o kaşlar cıkacak ben sadece nasıl duracagını merak ettıgım ıcın banttan yapmıstım sekıl olarak daha tam karar vermedım bısıler yapıcaz dedıgın gıbı fılm yada dırek reklamcıdan yapıstırma cıkartıcaz bakalım sımdılık deneme ıcın yaptım.

Farı bıraz engellıo uzunlar baya kısaldı onceden cok daha nettı
    Farları bılerek degısmedım cunku daha guclu bı aku almaya karar verdım xenon tıpı ( tabı xenon kıtı dgıl ) ısık veren 100wt esdeger beyaz ısık veren 60 watlık ampuller var akuyu guclendırdıktren sonra takıcam zor bısı degıl zaten farı sokmek yarım saatte sokuyorm her yerını yan granajı cıkartınca daha bı rahat sokuluyo melet valla resımlerde gozuktugunden cok daha ıyı tel ıle cekınce o kadar net oldu hele park halınde ıken bı bırakıyom arkların dukkanın onunde donen bakıyo valla

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    bestapo albendende o kadar
    nitrious valla güzel yakışmış aküyü güçlü takarsan sorun kalmaz..
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    Tuh yaw bızde yenemedık Sakarya yı ne gusel olurdu ama top işte olmayınca olmuyo bosverınnnn bızde de kurdanlı var napalım

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    bestapo valla birazcık bilgim olsa hiç çekinmemde hiç bi fiktim yok o aletler nasıl çalışır
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    Octavia
    Aynen benımde ya ogle bı makınam olmadı kı hıc ama emınım teknık hoca yardımcı olacaktır topıgı gormesı an meselesıdır umarım arkadasın mootru yapar ve parası bosa gıtmes ama benım anlamadıgım neden bı servıse yada bızde oldugu gıbı ustaya goturmuyo onlar hemen anlıcaktır sorunu ????

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    evet bencede bi motorcuya götürse bence daha sağlıklı olur almanyada bi motor tamircisi tavsiyemdir ama konu motorla uğraşmaksa tabiki kendi bilir zevk meselesi
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    arkadaşlar merhaba.....

dün çelik motor servisine gittim,fiyat aldım...çelik motorun çift renk selesi 75 ytl,sağ ve soldaki selenin ön kısmındaki metal parçaların tanesi 15ytl...bilginize.....

bu arada bizim plakaların bulunduğu arka kuyruğu söktüm,plakayıda gövdenin altına takıp hafif büktüm(race motorlardaki gibi)...bazı açılardan çok şık durmakla birlikte arkadan bakınca lastik ince olduğundan pek iyi görünmedi,bu görüntüyüde lastiğin hemen üzerindeki dandik plastik çamurluğun yerine daha uzun lastiği kaplayacak bir çamurlukla aşmayı düşünüyorum....fotoları akşam eklerim...

bu arada yaptığımız performans testlerinde ilk kalkışta çelik motoru geçmekle birlikte son hızda geride kaldım....dik bir rampada 25-30 km hızda gaz açınca bizim motor çelikten daha iyi hızlanıyor.... düz yolda 50-60 km hıza kadar asya önde oluyor fakat daha yüksek hızda geride kalıyor.....

BESTAPO bizim üç motordada ön kısımda asya logosu yok....

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    AE86LEVIN BENCE TİPSİZ KAÇAR YA O KUYRUĞU SÖKÜNCE..
    NEYSE FOTOLARINI BEKLİYORUZ
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    arkadaşlar bir kaç resim ekledim buyrun bakın...vakit bulunca diğerlerinide eklerim

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    AE86LEVIN FENADA OLMAMIŞ HAAA
    BİDE BÜYÜK TEKER TAKTINMI TAMAMDIR AL SANA YARIŞ MOTORU
    YALNIZ ÇAMURLU HAVADA ARKA STOPLARIN TAMAMEN KAPANABİLİR
    SİNYALLERİDE STOP İÇİNE YERLEŞTİRDİN HERALDE Bİ YAKSAYDIN NASIL GÖRÜNÜYOR BAKARDIK
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    ABAL, bu en güzel açı arkadan bakınca çok iyi durmuyor.....lastik ince birde sağ ve sol amortisörün lastiğe yakınlığı farklı olduğundan abuk bir görüntü oluyor......çamurluğu uzatmayı yada farklı bir şeyler uygulamayı düşünüyorum......

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler