Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Nisan 2007, 01:27
yok arkadaslar yaw motor geldı demek ıstedım yenı model degıl ne arar o kadar cesıt
ben sahsen cok aham saham bısı goröedım resımdekı motorda yaw bı o serıtler guzel olmus fena sayılmaz bıde fara Kaş cekmıs kı servıstekı seyfı bana hep dıyo bunu gıt bı tabelajıdan cıkart yapıstıralım dıye ama gordugum ıyı oldu belkı yaptıırım o fena olmamıs he bıde motorun rengı bana bıraz koyu kırmızı geldı yaww neyse arkdslar
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Reklamlar
-
14 Nisan 2007, 01:33
-
14 Nisan 2007, 11:29
YAw dostum yapma Allah askına ne demek ne yapacam yıkamacıya vercen olacak bıtecek.Ben hep verıyorum onlan mı ugrasacam Ilk once motora kopuk sıkıyolar 5 dk beklıyo yagı kırı sokuyo o sonra basınclı suyu vuruyolar ooohhh tertemız sonra basıncsız hortumla ustunden bı daha su akıtyolar sonra kurulamaya alıyolar her yerını kuruluyolar basınclı hava ıle dugmelerın falan ıcındekı suyuda atıyolar sonra kuruduktan sonra bıde parlatıcı falan plastık aksama granajlara tekerleklere sonra 4 ytl yı verıyom ve gıdıyom ıste bu kadar basıt
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
14 Nisan 2007, 16:58
-
14 Nisan 2007, 23:06
-
15 Nisan 2007, 00:01
-
15 Nisan 2007, 22:16
Millet kayboldu gene yaw
-
15 Nisan 2007, 22:23
-
16 Nisan 2007, 00:34
-
16 Nisan 2007, 00:38
Abal tesekkur ederım
Yok yaw zaten o kaşlar cıkacak ben sadece nasıl duracagını merak ettıgım ıcın banttan yapmıstım sekıl olarak daha tam karar vermedım bısıler yapıcaz dedıgın gıbı fılm yada dırek reklamcıdan yapıstırma cıkartıcaz bakalım sımdılık deneme ıcın yaptım.
Farı bıraz engellıo uzunlar baya kısaldı onceden cok daha nettı
Farları bılerek degısmedım cunku daha guclu bı aku almaya karar verdım xenon tıpı ( tabı xenon kıtı dgıl ) ısık veren 100wt esdeger beyaz ısık veren 60 watlık ampuller var akuyu guclendırdıktren sonra takıcam zor bısı degıl zaten farı sokmek yarım saatte sokuyorm her yerını yan granajı cıkartınca daha bı rahat sokuluyo melet valla resımlerde gozuktugunden cok daha ıyı tel ıle cekınce o kadar net oldu hele park halınde ıken bı bırakıyom arkların dukkanın onunde donen bakıyo valla
-
16 Nisan 2007, 00:47
bestapo albendende o kadar
nitrious valla güzel yakışmış aküyü güçlü takarsan sorun kalmaz..
-
16 Nisan 2007, 00:56
Tuh yaw bızde yenemedık Sakarya yı ne gusel olurdu ama top işte olmayınca olmuyo bosverınnnn bızde de kurdanlı var napalım
-
16 Nisan 2007, 01:03
bestapo valla birazcık bilgim olsa hiç çekinmemde hiç bi fiktim yok o aletler nasıl çalışır
-
16 Nisan 2007, 01:08
Aynen benımde ya ogle bı makınam olmadı kı hıc ama emınım teknık hoca yardımcı olacaktır topıgı gormesı an meselesıdır umarım arkadasın mootru yapar ve parası bosa gıtmes ama benım anlamadıgım neden bı servıse yada bızde oldugu gıbı ustaya goturmuyo onlar hemen anlıcaktır sorunu ????
-
16 Nisan 2007, 01:36
evet bencede bi motorcuya götürse bence daha sağlıklı olur almanyada bi motor tamircisi tavsiyemdir ama konu motorla uğraşmaksa tabiki kendi bilir zevk meselesi
-
16 Nisan 2007, 17:04
arkadaşlar merhaba.....
dün çelik motor servisine gittim,fiyat aldım...çelik motorun çift renk selesi 75 ytl,sağ ve soldaki selenin ön kısmındaki metal parçaların tanesi 15ytl...bilginize.....
bu arada bizim plakaların bulunduğu arka kuyruğu söktüm,plakayıda gövdenin altına takıp hafif büktüm(race motorlardaki gibi)...bazı açılardan çok şık durmakla birlikte arkadan bakınca lastik ince olduğundan pek iyi görünmedi,bu görüntüyüde lastiğin hemen üzerindeki dandik plastik çamurluğun yerine daha uzun lastiği kaplayacak bir çamurlukla aşmayı düşünüyorum....fotoları akşam eklerim...
bu arada yaptığımız performans testlerinde ilk kalkışta çelik motoru geçmekle birlikte son hızda geride kaldım....dik bir rampada 25-30 km hızda gaz açınca bizim motor çelikten daha iyi hızlanıyor.... düz yolda 50-60 km hıza kadar asya önde oluyor fakat daha yüksek hızda geride kalıyor.....
BESTAPO bizim üç motordada ön kısımda asya logosu yok....
-
16 Nisan 2007, 18:08
AE86LEVIN BENCE TİPSİZ KAÇAR YA O KUYRUĞU SÖKÜNCE..
NEYSE FOTOLARINI BEKLİYORUZ
-
16 Nisan 2007, 19:36
-
16 Nisan 2007, 19:41
-
16 Nisan 2007, 19:50
ABAL, bu en güzel açı arkadan bakınca çok iyi durmuyor.....lastik ince birde sağ ve sol amortisörün lastiğe yakınlığı farklı olduğundan abuk bir görüntü oluyor......çamurluğu uzatmayı yada farklı bir şeyler uygulamayı düşünüyorum......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler