Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Nisan 2007, 00:35
Reklamlar
-
09 Nisan 2007, 13:05
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
09 Nisan 2007, 19:23
-
10 Nisan 2007, 22:08
Arkadaşlar, nerede bu millet? İşten gelince heycanla,mailimden önce forumu açıyorum,hiç yeni haber yok! Ne biri modifiye yapmış,ne biri gezi yapmış,ne kimseye sataşılmış,ne düello teklifleri...Valla hiç hareket yok! Performanstan düştük galiba
-
10 Nisan 2007, 22:35
-
10 Nisan 2007, 23:09
-
10 Nisan 2007, 23:14
ya arkadaşlar size bi sorum olcak bu asya 150 t 19A yı ve kanunii strom mu yakından takip ediyom asya hakkında beni bilgilendirirmisiniz nasıl parçaları servisi iyimi motor hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim yeni alıcam taksitle 2500 e hepinize kazasız sürüşler
-
11 Nisan 2007, 00:06
-
11 Nisan 2007, 11:40
Geldim arkadaslar yaw sormayın basıma gelenı ben bankaya ADSL ıcın otomatık odeme talımatı vermıstım ancak yatırmıyorlarmıs evde suanda ınternet yok meger 3 aydır yatmıyormus 100 ytl borc olmus suanda o kadar bıden nasıl odıcem bılmıyom bı kac gune kadar ayalar oderım o yuzden yazamıyorum.Havalar burda da guzel bu valla bu hafta sonuda nere gıtsem dıye dusunuyorum he neyse arkadaslar ozellıkle ehlıetsızler bır an once ehlıetlerı alalımda bı organızasyon yapalım ama demı arkadaslar hehehhe
Arkadaslar kargodan bı urun beklıyorum geldıgınde yenı modıfıkasyonumu gosterecem ama henuz gelmedı beklıyorum
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
11 Nisan 2007, 20:29
ARKADAŞLAR BENİM ALARMI HALLEDEMEMİŞLER PARA İADESİ YAPTILAR..HEPSİ BURADA.COM DAN ALARM FALAN ALMAYIN ÖDEDİĞİNİZ KARGO VEDE TAKTIRMA ÜCRETİ SİZE KALIYOR
-
12 Nisan 2007, 10:58
abal adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR BENİM ALARMI HALLEDEMEMİŞLER PARA İADESİ YAPTILAR..HEPSİ BURADA.COM DAN ALARM FALAN ALMAYIN ÖDEDİĞİNİZ KARGO VEDE TAKTIRMA ÜCRETİ SİZE KALIYOR
Sen cıddı mısın yaa bende hatta paketıme ekledım ve sıparus etmeyı dusunuyodum aynı alarmdan bak sımdı kafamı karsıtırdın sen abal ya
-
12 Nisan 2007, 14:28
-
12 Nisan 2007, 18:16
Valla hepsıburada.com mu buyuk ayıp etmıs yoksa alarmı satan fırma mı ayıp etmıs anlamadım abal yaw neyse hayırlısı olsun kards valla dusunuyodum ama bıraz carsıda bulmaya calısayım ya ılla vardır.
-
12 Nisan 2007, 19:34
EVET NİTRİOUS BENDE BURALARDA BAKICAM OLMADI BENİM MOTOR TAMİRCİSİNDE VAR ONLAR KENDİ SATTIKLARINI TAKIYORMUŞ AMA KUMANDADAN MARŞLI DEĞİLSE TAKTIRMAM..İLERDE BULURUM ALARMI TAKTIRIRIM
BAKIN Bİ HABER
ASYA MOTOR, AS 150T 19A MODEL İLK MOTORSİKLETİNİ NAZİLLİ'DEKİ FABRİKASINDA ÜRETTİ
27.03.2007 12:01
Asya Motor, AS 150T 19A model ilk motorsikletini Nazilli'deki
fabrikasında üretti.
Soysal Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Ve Asya Motor Yönetim Kurulu
Başkanı Uysal Soysal konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, grup
olarak kendilerine yeni bir vizyon çizdiklerini belirterek, bu amaçla
Asya motoru satın aldıklarını ifade etti.
Satın almayla birlikte motosiklet sektöründe önemli bir yer
edindiklerini söyleyen soysal, amaçlarının ihracata ve istihdama katkı
sağlamak olduğunu belirtti.
Şirket, bu amaçla üretim ile ilgili tüm prosedürleri tamamlayarak ilk
üretimi gerçekleştirdi. Soysal, hzarında rekabet edecek kaliteli bir Türk markası haline
gelmek olduklarını söyledi.
ıl sonunda
bu sayıyı 300'e çıkarmayı planlıyor.
Asya motor yeni ürün yelpazesiyle İstanbul Dünya Ticaret Merkezi
yeni fuar kompleksinde 29 Mart - 1 Nisan 2007 tarihleri arasında
gerçekleşecek motor fuarına 4 adet yeni toplam 16 adet motosiklet
modeliyle katılacak. Ayrıca fuarda yeni kurulan fabrikada üretilen ilk
motosiklet AS 150T 19A modelini1 numaralı motosiklet olarak sergileyecek.
Foreks Haber Merkezi
-
12 Nisan 2007, 22:49
4 ADET YENİ MODELMİ? Ben fuarda görmedim öyle bişey!Geçen seneki stand çok daha civcivliydi,busene kenara itilmiş,durumu eski bi manken adamla kurtarmaya çalışmışlar.Ha bide bunlar Nazilli'de ki fabrikada sanırım üretim değil montaj yapacaklar.(pek çok firma gibi) Biz seviniyoruz,markamız %100 yerli diye,aslında %100hikaye Oradan bütün parçalar geliyor,biz de burada vidaları sıkınca oldumu sana yerli üretim.
(Buarada sözüm Asyamotor'a değil,ortaya...Çünkü ne onların fabrikasından,ne yatırımlarından haberim yok) inşallah yeni müşterilerini memnun etmek için engüzel yatırımları yaparlar.Hertarafını kendileri üretir ve tasarlarlar.Ama benim umrumda değil,birdaha da Asya Masya almam! (Motoruma aşkımın sebebi asla üstündeki marka değil,zaten alıralmaz sökmüştüm onları.Aşkımın sebebi onunla güzel anılarım olması,hoşuma giden bi tasarımı olması,ilk motorum olması,BENİM olmasıdır.Yoksa burada dünya kadar yazı yazıyosak kendilerine sAkın pay çıkarmasınlar.Kötünün iyisini aldık,O'nu da en iyi hale getirmeye çalışıyoruz.BİZ ASYA'YI DEĞİL,MOTOSİKLETİMİZİ SEVİYORUZ)
Asabi bi mesaj oldu...Yazdıklarım sadece benim fikirlerim,muhakkak katılmayanlar da olacaktır.
-
13 Nisan 2007, 13:32
Bestapo Dediklerine Katiliyorum... O MODELLER AYNI MODELLER YANİ GEÇEN SENEKİ YENİ MODELLERİ YENİ DİYE GÖSTERİYORLAR..(BU MESAJLARDAN YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN MOTORUMUZ BİR NUMARA.. MARKA YANİ ASYA KONUSUDAKİ GÖRÜŞLERİMİZDİR)
Bana Soruyorlar Mesela Nasil Bu Motorlar Kaça Aldin Falan Ben Yinede Benim Motorumu Yani 19a Yi Tavsiye Esiyorum çünkü Piyasada Hem En Yakişikli Hemde Cüz-i Fiyatli Motor Bizimkisi..
Bu Konuda Asya Belki Ilerde Servisleri Biraz Daha GeliştirirSe Iyi Olacaği Kanaatindeyim Her Servis Kendi Kafasina Göre Takiliyor..yoxa Kendi üretim Yapmiş Bilmem Ne Onlar Hikaye Olabilir..
Ya Arkadaşlar Benim Arka Fren Iyice Afalladi Sıkıyorum Hem Boşluğu çoğaldi (zaten Zamaninda Epey Sıkmıştım.. Nerdeyse Vidanin Sonu Gelicek)hemde Sıkınca Bi Yamukluk Olurya öndisk Teki gibi Mesela Ama Bu Arka Fren Bi Tutuyor Bi Birakiyor Havada Kuru Olduğu Halde Yapmaya Başladi Hizliyken Pek Hissettirmiyor Ama Yavaşlayinca Sanki Freni Bir Sıkıp Bir Birakiyormuşsun Gibi Oluyor..nedir Acaba Sorun şimdi Tamirciyede Gitmek Istemiyorum Bu Aralar Para Kalmadi çünkü..
-
13 Nisan 2007, 18:12
-
13 Nisan 2007, 19:21
-
13 Nisan 2007, 23:08
nitrious81 adlı üyeden alıntı
...Bugun bızım asya motora 1 Tır malzeme geldı en az 35-40 motor zaten en az ellerınde de 40 tane falan degısık modelden var duruyo depolarında
neyse..
Abi 35-40tane yeni modelmi geldi dedin? Yav asyanın tüm modellerinin tüm renklerini saysan 35-40 edermi ki? Hayır belki eder de ben yanlış biliyorumdur,ama benim tahminimce 10-15modeli vardır bunların taş çatlasa.(Zaten fazla model olması saçma bidurum olurdu,yeterince çeşit var bence) Ama yok yok sen başka bişey kasdettin galiba,ben de lüzumsuz geyik yapıyorum işte
-
13 Nisan 2007, 23:33
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler