bestapo o parçayı iyi yakıştırmışsın güzel yakışyo valla tebrikler..
bestapo o parçayı iyi yakıştırmışsın güzel yakışyo valla tebrikler..
KIRMIZI BOĞA..
BESTAPO sticer on numara,böyle bişey yaptıramazmıyız ya?çok güzel olmuş...
şu metal parçayıda acil taktırmam lazım çok yakışıyor çok...
AS150T19A; t19 cılar olarak, ortak bir karar veririz senin için
Abi valla bu sticker işi kolay,hatta ben buna tasarım bile diyemiyorum.Başına oturuyorum bişeyler çizeyim diye,sonra sıkılıyorum,biraz üşeniyorumda.Ama nasıl yaparız konusuna gelince oradaki ölçüleri tam olarak almam lazım.Sonra ilgili programda gerçek ölçüleriyle çizip,tabela işi yapan,yada matbaa benzeri bi dükkanda çıkartma şeklinde alınabilir.Peki neden duruyoruz dersen,bu tasarım da içime sinmedi yine.Yani biliyorum çok daha güzeli olabilir ama..Ha buarada beğenen olursa ben logoyu,yazı karakterini filan yollayabilirim.Tanıdığı olan arkadaşlarda çıktısını alır,fotosunu koyar,ben de hay kafama edeydimde önce yapaydım diye ağlarım
O parçayı kırmızıya ve siyaha boyayınca nası olur dedim.Ama gri en iyisi galiba
evet gri daha iyi
birde bu sticer çok büyük,yapışacağı yerde dümdüz değil bu resimlerdeki gibi muazzam olmayabilir..
bestapo ben bu işi yaptım eskiden daha doğrusu babamında ortak olduğu bi reklam dükkanımız vardı..yani böyle kesim çizim işleri yapıyorduk sen güzel bi tasarım yaparsan ben burdan çıkarttırabilirim ok brenim tasarım yapmaya vaktim yok bundan daha güzel tasarımlar olabilir tabi hatta ön kısmınıda unutmamak lazım o siyah motordaki gibi bişeyler yapabiliriz hatta daha güzelini.. inanki vakit olsa yapılmıyacak şeyler değil.. ama ben folyo üzerine çizim yaptırabilirim..yapıştırma uygulama işinide hallederim..eğerki yapmak isterseniz sizede yardımcı olurum bu konuda..
KIRMIZI BOĞA..
Oohhooooo arkadaslar bu ne yaratıcılık boyle valla helal heheh
Valla gezi yapalım ben gıderım burdan Ankaraya Düzcede 250 kusur km sanırım sızde gelın burda ( yanii düzce de) bi pitstop yaparsınız sonra ordan Ankaraya dogru gaz acarız hakket ya ucunda ölüm mü var bozulan motoru cekerız olmadı dedıgın gıbı nerde trak orda bırak heheheh
hem sabah erken cıkarsanız Bolu dagında da soyle bı yemek yerız offf deymeyın keyfımıze vakıt olsa bıde Abant falan yaparız cok kral olur he
Evet bende yarın sınava gırıyorum AO sınavına :(
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
nitrious81 sorma yahu kafam dabul gibi kitap yüzü görmek istemiyorum..bıraktım zaten okuyaömıyorum yorgun kafayla okusam ne oluyor test çözsem ne.. sabah işe gidince tekrarlarım biraz yarın öleden sonra benim sınav..sınavda başarılar..
ya valla ciddi ciddi giderizde arkadaşlar hadi gittik diyelim akşam bide gelmesi var hayır yani toplanmak sorun değilde ankaraya kadar bence gerek yok hem mesutusem senin motor noss lu değilmi sen bi gazla buraya geliver nolcak dimi ama illede dersiniz şurası diye bende katılmak isterim tabi ozaman bide izinde almak lazım işten falan..hele bi zamanı gelsin ayarlarım inşallah.. yalnız acele etmeyin bence havalar iyice bi ısınsın en azından biz ehliyetleri alalım sonra toplanırsanız sevinirim..
KIRMIZI BOĞA..
abal şu stiker işine bestapo ile bir el atın ya o çizsin sen bastır,maliyeti neyse veririz,çok iyi olur ya.....
vay
AÖFçü kardeşlerim kolay gelsin.... ben 2 yıllık halkla ilişkile peşinede 4 yıllık işletme bitirdim çift diploma var bende darısı başınıza...
abal dediğin gibi ehliyetleri alınca havalarda on numara olur,ozaman toplantı ve gezi işlerine gireriz...birde max 250-300 km ancak yapılır,fazlası bitirir adamı...
valla ben yapışkanlı folyo çıkarttırabilirim..şu son zamanlarda digital baskı makinasıda alıcaklarıdı ben bi sorayım eğer almışlarsa onuda yaptırırım veya başka bi yerdede yaptırabilirim fakat digital baskı pahalı kaçabilir..yani resim olarak baskı biraz tuzlu olur..ama normal renkli folyo üzeri çizimi çok kolay halledebilirim yeterki güzel bi tasarım olsun..ben yapim derim ama burda bestapo daha uzman görünüyor o konuda hem benim yeni pc servisde daha bu pc de yeni programları çalıştırmıyo doğru dürüs..ok elimden geleni yaparım..
evet bende aynı fikirdeyim km konusunda ben burda bi e-5 e çıkıyorum ak ile karayı seçiyorum yavaş gitsen bi türlü hızlı gitsen bi türlü bide e-5i de daralttılar kenarda bi aaraba duruyo göremiyosun cık cık cık..hele bide trafik zaten sizin oralara göre burası daha yoğun oluyor karınca gibi araba folu her taraf..ama uzun yol farklı olur tabi..yinede bu motorlarla fazla yol gidilmez bence..
KIRMIZI BOĞA..
Bende 2 yıllık Bilgisayar tekn ve prog mezunuyum sımdı ogretmenlık yapıyorum ama askerlık ve KPSS ıcın ustune ısletme okuyorum ıste senın gene konuları algılaman cok zor olmamıstır ama ben teknolojıden sırf ezbere gecınce bıraz zorlanıyorum acıkcası.yaz olsun bı gezı olaylarını dusunuruz bana kalsa egeye gıdelım 2 gun bı yerde kalıp donerız dıcem ama neyse fazla ucmayayım ama hep kafamda
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
nitrious81 ege çok güzel oluyor gerçekten yazın ama bir sorun var bi kamyonet bulalım veya kiralıyalım motorları atarız arkaya biz otobüsle falan gider geliriz ege yollarında ben son model otobüslerde mahfoluyorum kaldıki motorla gitmek
şaka bir yana gerçekten bi yerlere kaçabiliriz yani hem bi grup olur güzel geçer yani..
KIRMIZI BOĞA..
nitrious81,yarın sınav yokmu kardeşim..baksana saat kaç oldu,hala online'sın :D
Sınava girecek arkadaşlara başarılar!!!
Bizden geçti artık.Öğrencilik,askerlik,ehliyet herşeyi bitirdik biz.Darısı sizin başınıza.
Gezi olayı Ankara çok çok zor abi.Bazen İstanbulda bile perişan oluyorum titreşimden.Ha İzmit'e kadar varım,da sonra APO iptal
Tasarım içinde vakit ayırmak gerekli ya.. Şu yukardaki çizimi 1saatte filan yaptım taş çatlasa,ki arka plandaki büyük beyaz zemin içime zaten sinmedi.Asıl istediim orada akıcı bi grafiğin olmasıydı.Ama mübarek motorun öyle bi çizgisi varki bitürlü oraya istediğim grafiği çizemedim.Honda'nın kanatları gibi bişey var aklımda ama birebir aynısı da olmasın istiyorum.Grafik anlamında da bişeyler bulursanız onlarıda ekleyin de bakalım,tartışalım
ya benimde yarın aof sınawlarım warmış:( zaten pazarteside universitenin vizeleri başlıyo. cok zekiyim gibi 2 tane üni. okuyorum şimdi oturdum derse yarın 4 tane sınawım war sabah 9 da.. işallah sabaha kadar bitirrim gerçi bi şekilde geçiyorum ya o yüzden cok rahatım
biz ae86 ben ve benim motorumu sattıgım arkadaşımla yazın ege turunu yapıcaz arkadaşlar. cadırı koyucaz motorun arkasına ve ileri.. mola vericegimiz yerleri bile planlıyorum. ayvalıga kadar inicez.. her ne kadar ae86 cok olumlu baksada olaya onu ikna edicez
neyse ben gidiyim artık calışmaya başlasam iyi olucak fazla zamanım kalmadı
Aerials in the sky..
Nası ege turu yav? Baya bildiğimiz Ayvalıkmı? E abi hiç güzargahtan ,hazırlıktan filan da bahsetmediniz! Apar topar mı oldu yoksa? Neyse,iyi yolculuklar diicem ama hala inanamıyorum
Bol bol foto çekin ozaman,ama hala şaka olma ihtimalini düşünüyorum
bestapo dostum bu bizim uzun zamandan beri ae86 ile planladıgımız bi olaydı.. zaman kaybetmeden ehliyete yazılmamız ilk adım oldu.. ya bu büyütülücek bi yolculuk deilki.. yani 1 günde ayvalıga gitmicez.. tekirdagda edirnede falan konaklıcagımız arkadaşlarımız war.. tahmini 3 4 günlük yorucu olmayan bi sekilde gitmeyi planlıyoruz.. şu an daha taslak aşamasında kısmetse haziran sonuna dogru bu işi gerçekleştiricez.. o zaman bol bol resim ekleriz hiç merak etme..
motorlarınıza güwenin arkadaşlar o kadarda deil yani. mesela ben vizelerden sonra sakaryaya getiricem motoru.. ehliyet olmadığı için arka yollardan adapazarına gelicem yani "beykoz-şile-ağva-kandıra-adapazarı" şeklinde toplam 200 km bi yol. bence bu ege turundan daha yorucu bi yol olucak cünkü cok az molayla tek seferde 200 km. hemde benim için iyi bi antreman olcak..
Aerials in the sky..
AS150T19A TABİ KONAKLAYARAK GİDERSENİZ PEK SORUN OLMAZ..YOK MOTORA GÜVENSİZLİK DEĞİLDE YANİ UZUN YOLDA MOTORUN ÜSTÜNDE DURMAK ZOR YAHU İNSAN STRES OLUYOR GERİLİYOR BİDE YOL BOZUKSA SALLANTI MAHFEDİYOR..ONA BAKARSANIZ HONDANIN 125 LİKLERİYLE KASTAMONUYA GİDEN VAR YANİ HER YAZ MEMLEKETİNE GİDİP GELENLER VAR.. EGE YOLLARI ÇOK BOZUK VALLA OTOBÜSTE BİLE RAHATSIZ OLUYORSUN BEN GEÇEN YAZ GİTTİM UYUYAMADIM OTOBÜSTE..SANKİ KOLTUKLARI YERİNDEN SÖKÜLCEKTİ OTOBÜSÜN TİTREŞİMDEN HAŞAT OLDUM..
BE ÖLEDEN SONRA GİRİCEM SINAVA...
KIRMIZI BOĞA..
ben burhan asya motor kullanıcısıyım
AS150T19A yine ege turu mevzunu açmışsın birde olumlu baktığımı yazmışsın yanlışlıkla ne diyeyim kısmet,ben çokta gönüllü değilim,gerçi kış sendromu var üzerimde yaz gelipte havalar ısınınca ne olur bilinmez....
arkadaşlar bende bisan pasifik125cc t8 var ben motorumdan memnunum tam 2 senedir biniyorum konyada zevk motor mehmet çal usta var motorumun bakımını o yapıyor motorum açıldı babamla denedik 115 yaptı sonra şimdi harika geçen mondialin 125liğiyle kapıştık ben 20 metre fark attım.bu mondialin tipi ise bence bisandan çalıntı asya motorum bide zat tipinde olanı var teyzemin olunda oda 1 yaşındayken döküldü şimdi iste 700 ytlye sattı ama herkesin motoru kendine göre güzeldir ii günler kazasız belasız binmenizi Allah nasip etsin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)