Asya Motor AS 150T 19A Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
titanic valla benim akü şimdi normal çalışıyo heralde akü yeni far lambalarını tanıyamadı bir ann şu an güzel şarj ediyo belki bi temassızlıktanda olabilr..km 2800 km çok kullanmıyon galiba motoru..bizim motoru şimdi abim kullanmaya devam etseydi 5000 civarı olmuştu..ama kendisi askerde..bende 3600 deyim bu sabah şerefsizin biri sağ tarafımdan üstüme çıkıyordu adi herif ben yavaş yavaş gidiyorum normal trafik akışında pislik yanımdan bir geçti böyle çarptı çarpacak gittim önünü kestim bi güzel saydım buna... işte tarfikte böle adi insanlara dikkat edin arkadaşlar..ortalık insanlıktan ders almamış mahlükatlarla dolu
Reklamlar
-
Alarm
Sevgili Abal, bahsettiğim alarm (cyclone) hepsiburada.com'da satılıyor. İstersen sen al onu, ben elimden geldiğince tarif etmeye çalışırım. Benimkini de, Ahmetinkini de ben taktım. Göreceksin hiç zor değil.
-
MESUTUSEM BAKALIM BI KAÇ GÜNE KALMAZ BELLİ OLUR..BENDE HABER VERİRİM..TEŞEKKÜRLER.HERALDE YİNE KENDİM TAKACAM ÖLE GÖRÜNÜYO BU AKŞAM İŞİM VAR BİRAZ..
-
Bende dusunuyorum ya hepsıburada da var gormustum 55 ytl cıvarıydı pıyasada 40-45 cıvarıda varmıs ama sanırım bu daha kalıtelı bende takmak ıstıyorum.
Neyse motor 1 gun servıste kaldı benım gecen gun yolda gıderken bırden motor gaz versemde devırı yukselmeye ama yavas yavas hızlanmaya basladı sonra baktım alttan yag akıtıyom bı durdum gol gıbı aktı hemen servıse getırdım grank yag kecesı mı dedı bısıyın yag kecesı mı ne onu patlatmısım motorum kayıs kısmı falan oldugu gıbı yag doldu baya bı ugasrtılar temızlemek ıcın ama sımdı ıyı durumda para falan vermedım keceyı garantıden degıstıler tabı dokulen yagıda garantıden koydular bana motoru servısten almak kaldı
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
nitrious81 VALLA TEBRİKLER SENİN BU SERVİSİDE TEBRİK ETMEK LAZIM BİZİM OLSA KAFADAN 60-70 YTL ALIRLAR NE KOPARIRSAK KAR HESABI..
O ALARMDAN BULAMADIM DAHA PİYASADA HERALDE HEPSİ BURDADAN SİPARİŞ ETCEM..
BU ARADA FLAŞ LAMBA ALDIM MESUTUSEM AYNI SENİNKİNDEN...2 ÇİFTTE LED AMPUL ALDIM BİDE KONJEKTÖR ALICAM BAKALIM DÜN YİNE AKÜ BİTTİ..SABAH IŞIKLAR SÖNÜK GELDİM MOTOR TIK ÇALIŞTI..KONJEKTÖRDENDİR DİYORLAR..
ALARMI SİPARİŞ ETTİM 52 YTL YE ŞU KONJEKTÖRÜDE HALLETTİMMİ TAMAMDIR ONDAN SONRA MONTAJ KALIYOR.
-
Hadi Hayirli Olsun Abal Bende Almayi Dusunuyorum Hs.com Dan Cok Gusel Bir Urun Incelemistim Bakalim Ama Acelesi Yok Servise Dedim Alsak Takarmiyiz Dedim Takariz Al Bakalim Dediler Tabi Bos Olurda Is Olmazsa Yoksa Kendim Takarim Bende
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
-
Vay vay vaay..Yav anlaşılan standart motor kalmamış burda.Herkes modifiye işine bulaşmış.
Haftasonu Maslakta iş görüşmem vardı.Buarada İzmit'ten en sıkı dostum gelmiş,misafirimdi.Dedimki hem ona da değişiklik olsun,hem de sezonun ilk şehiriçi uzun yolunu yapmış olayım.Biliyorsunuz Suadiye'de oturuyorum.Bağdat caddesinden keyifli bi başlangıçla yola çıktık.Üsküdar'da arabalı vapurda kuyrukta bekleyen arabalara nispet yapar gibi süzülerek en öne geçtik.Kasklarımızı çıkarıp üst katta biyandan İstanbul'u seyrettik,bi yandan kırmızı boğamıza gururla baktık.Eminönünde indikten sonra,Karaköy,Beşiktaş hattında ilerledik.Ortaköyde biraz mola verdik.Mondial'i olan bi abi geldi,çok güzelmiş,yenimi bu model filan dedi.Ayaküstü muhabbet ettik.Ama sorunlar hep aynı,sadece markalar farklı,bikere daha gördüm.Ortaköy'de güneşi içimize çektik,Bebek istikametinde devam ettik.Hava zaten mis gibiydi.Baltalimanında balıkekmek organizasyonundan sonra toplantı saatinin geldiğini farkettim.Yukarı Maslak'a devam ettik.Toplantım bittiğinde hava biraz kapamıştı.Rüzgar yavaş yavaş şiddetlenmeye başlamıştı.Tekrar eminönü tarafına gitmeyi gözüm kesmedi.2.köprüden ufak ufak geçeriz dedim.Çok sert rüzgar yoktu köprü üstünde.Fakat akşam saatleri yaklaştıkça,ben de Erenköy'e yaklaştıkça hava epey zorlamaya başladı.Epey yorucu oldu TEM. Motordan indiğimizde sarhoş gibiydik.Yanlış hatırlamıyorsam 70küsur km yapmışız.Maalesef fotoğraf makinam yanımda değildi.Bir sonraki sefere resimde çekmeye çalışacağım.
Buda dönüşte caddebostan sahilden eve geçerken başka biarkadaşın makinasından...
Bu da kısa günün özeti..
-
-
Mesutusem... 2 sorum olacak ;
Uzun kısa farların sagındaki düğme nedir? (anlattıysan kaçırmış olabilirim)
Bide aynaların şekilli duruyo,kaça aldın?
-
Uzun kısa düğmesinin sağındaki düğme selektör düğmesi (diğer far düğmelerinden bağımsız direkt çalışıyor)
Bardaklığın da hemen sağında beyaz bir düğme var, o da dörtlü sinyal.
Aynalar AS150-12 nin aynısı, aldığımda üzerindeydi, fiyatı 30-35 ytl civarı
-
Ben de motoaktuel dergisinde okumustum.Sis lambalarını kornaya bağlamış.DİİiT yapınca selektör de yapıyor alet.Bizim motora baktım neresine sis takılır diye.Bulamadım uygun biyer. Buarada senin motoru satacağın zaman(bigün satacaksan yani) alacak arkadaşa herşey hazır gelecek valla
-
BESTAPO geziyon hee yakışıır... gez tabi millet motor görsün..
yahu ben bu lambaları taktım manyak oldu ya bu kadar güzel olcanı tahmin etmiyodum bide gösterge ışıklarıda mavi olunca çok egzotik bişey oldu..ama bi eksik var buna bide sis farı takmak laazım..ya bide mesutusem bu göstergede ek olarak taktığın lambanın soketini satarlarmı hazır oraya göre..alarmı sipariş ettim daha temin sürecinde..adamlar mal ellrinde yok sattıktan sonra temin ediyor..bide ben bugün konjektör alıcaktım ama soketini çıkartamadım baktım hepsi hemen hemen aynı sadece soketleri değişik bizim konjektörün soketi kaç girişli bileniniz varmı..
bestapo sis farı farın alt kısmına güzel gider incelerinden olcak şöyle ben ilerde folyoyla şekilde yapmayı düşünüyorum
-
Ben o soketi, arabadan artan sinyal soketinden ayarlamıştım, uyuyor yerine. Oto elektrikçilerinde yada aksesuarcılarda lambayı gösterek alabilirsin.
Lambaya bağlı selektöre gelince, tavsiye etmem çünkü her selektör yapışınızda bir de korna sesi hoş olmayabilir, özellikle geceleri. Zaten selektör gece kornası değil midir.
Bu arada biz de Ahmet ile çarşamba günü Beypazarı ilçesine turlayıp geldik. gidiş- geliş toplam 200km, 90-110km/h aralığında gittik sürekli. Depoyu fulleyip yola çıktık, dönüşte ankaraya vardığımız noktada bitti benzin ve stop etti. Tam olarak 6lt aldı depo ve195 km götürdü. 80,85 bin yakmış oluyo km'ye gayet iyi. Resimleri sonra eklerim. iyi akşamlar herkese
-
Yarın öbürgün mesutusem motora LCD takarsa şaşırmam arkadaşlar
mesutusem,bu yatıgınız benzini tek kişi ile kullanarak yaktın dogrumu.Ya ben hiç hesap yapmadım aslında ama..Tahminediyorum benim 2kişi 140km gibi filan goturdu benzin.Normalmiki? Gerçi yüksek devirinde muhakkak benzine etkisi vardır ama..
-
-
-
-
-
Evet boyle ustaların elini opuceksin iste
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler