Kırmızı ya yaklaşınca benzin seni yanıltır motor da benzin bitmiştir hemen benzin alman gerekiyor 1 kerede ben öyle yolda kaldım . Kırmızıya gelmeden benzin almalısın .Benzin al herşey düzelir;)
Saygılar ...
Kırmızı ya yaklaşınca benzin seni yanıltır motor da benzin bitmiştir hemen benzin alman gerekiyor 1 kerede ben öyle yolda kaldım . Kırmızıya gelmeden benzin almalısın .Benzin al herşey düzelir;)
Saygılar ...
[I]Ne kadar bilirsen bil anlatabileceklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır [/I]
Arkadaşlar ben kafayı yiyicem
Rodaj falan ne bu ya ben mondial 125 mt'de rodajdayken bi depo benzine 200 km yapmıştım.
T19 la 25 tl lik benzin ve 108 km
Bi yanlışlık mı var yoksa normal mi bu kadar yakması
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
arkadaşım depoda benzin var ken çalışmıyor demişsin ya hemen söyliyeyim benzin karbüratöre gidemiyor çünkü miktarı az basınç olması lazım o zaman gider mobilet kullandınmı biilmem ama mobilettede aynı olay olurdu dipte benizn kalırdı ama motor stop ederdi sora taktiği öğrendimiştim ben depoya var gücümle komple ağzımı yapıştırarak hiç açık biyer kalmadan üflerdim suni tenefüs misali 100 metre daha giderdim sora basınç biterdi tekrar üflerdim taki benzin bitene kadar yani basınç ağırlık olmadığından karbüratöre benzini pompalayamıyor
2. evet biraz can sıkıcı i bişey bende bi depo ile rodajdayken 135 km yol yapmıştım şimdi belki 160 170 falan yapabiliyordurservise sorcam gerekirse karbüratör ayarı yaptırcam söyliyeceklerim
..... ani kalkış yapma
...... 60 km nenin üstüne çıkınca benzin sarfiyatı 2 ye katlanır ( ki zaten çıkma rodajdasın )
.......yüksek devirde kullanma
şimdilik bu kadar motor açıldıkça azalır ama birinden duymuştum oturup ağlıcaktım az kaldı iyi oku bak adam full depo ile 80 km yapmış şükret az kaldı 2,500 km bakımında göstercem ben bu arada nerden sin sen istanbulmu
aynı olay benimde başıma geldi karbüratörden kaynaklanan bir sorun bu.Ben değişik bir uoldan çözüyorum bu sorunun depodan karbüratöre giden benzin hortumunu çıkarıyorum ve az bişey binzin akıtıyorum hortumdan ve tekrar takıyorum yerine ve motor tekrar çalışıyor.Geçn hafta benzin bitti yolda kaldım depoyu açtım ve şok oldum hiç ben<in yokru ve o şekilde 1 km daha gittim ebnzin aldım...rodaj süresin de evet yakıtı çok b,izim motorların...sıkma canını
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
İstanbuldan 1 ay önce Didime yerleştim arkadaşım bilgiler için saolYa bizim tanıdığın 520 Bmw'siyle kafa kafaya yakıyo Gidicem bugün rölantiyi düşürtücem biraz ordan kısarız bari bide depo kapağının kenerları hep ıslak o benzinde nerden geliyor bilmiyorum onada bi baksınlar
Saol verdiğin bilgi için alix..O dediğini bi deniyim
Rodaj bitsede artık 130 km'lik bir mesafeye gitmem lazım gidemiyorum
Eewet o kucuk hortum tahliye hortumudur.Pis yağı atar. + Şuan Motorun Rodaj süresi içinde yakıt Fazla olucak motorunda 50yi gecme. Ani Kalkışlar yapma evet biraz yağ yakar.Biraz zamanın var Zorlama motoru uzun ömür istiyorsan...
Motorun Hayırlı olsun kardeş ALLAH KAzasız belasız kullanmak nasip etsin..[COLOR="Silver"]
[B]İyi Gêlişmiş Rêflêkslêr Şanstan Dãhã Hızlıdır..[/B]:cat::cat:
Deponun üzerindeki ıslaklığın önüne geçmek istiyorsanız depo kapağının altına sağlam bir conta yerleştirin yada benim yaptığım gibi naylon poşet koyup kapağı kapatın . Ne ben zin kokusu ne de ıslaklık hiç biri kalmaz .
SAYGILAR ...
[I]Ne kadar bilirsen bil anlatabileceklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır [/I]
Herkese teşekkürler
Köroğlu o farlarla motoru körleştirmişsin
Benim normal farlarla gözlerim zor görüyo gece helal valla
Not: Gece görmekte zorlanıyorum gözlerde bi şey vardıda unuttum doktorun dediğini(ehliyetide zar zor aldım)
Zaten Motorlarımız yakışıklı sen biraz daha süslemişsin güzel olmuş
Köroglu bide düşünürmüsün bilmem ben ilerki zamanlarda arka plalık ve çamurluk görevindeki parçayı çıkartıp gileria'nın çamurluğunu ve plakalığını takıcam
Hmm Eğer öyle bisey warsa Araba Farı taktır Elektrikciye Yerdeki taşları sayarsın valla ) ama seninki Sıfır daha sonra yaparsın biseyler
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Arabanın komple ön farlarını alıp mı takıcakmış 2oo tl'ye
angel far hesabı
Arkadaşım köroğlunun yaptığı gibi al bi röle 2 ampul git güvenilir bi elektirikçiye bunları bana tak de
Oda cüzi bi işçilikle taksın artık bu 10 olur 20 olur..He takabiliyorsan sen tak
Bu arada motora her ne yaptırırsam yaptırıyım Garantisi bozulmuyor
Burdaki Asya bayide tanıdık.Servisin Ustasıda arkadaşım oluyor
Hatta o dedi far eksoz sis ne istersen getir ben takıyım
bizim ustaya bak yaw bize takmaya çalışıyo desene başka bir elektrikçiye sorayım bakalım
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Aynen öyle yap ve elektirikçi tanıdık değilse olaya direk köroğlunun anlattığı gibi başla
Örnk Usta buna 2 röle takıp 2 de araba farı getirsem olurmu arkadaş yapmış süper falan böyle bildiğini anlarsa kazıklama durumu olmaz
Herzaman uyguladığım taktik bilmiyorsanda biliyormuş gibi paso soru sor
pek bildiğim söylenemez adama abuk subuk şeyler sorunca daha fazla geçirmesin
abi röle nedir yahu boş ver takmasak olmazmı gibisinden ne gerenk var dimi boş yere ağırlık motora
Röleyi takmazsan BOM olur) Farları yakan Anahtardaki bakır plaketleri eritir Fazla Akım cekimi yüzünden Angel Far Al düzgünce yapıstır tamamdır..yane 200TL sallama bi fiyat
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)