çok uysal bir motordur kendisi özellikle dikkat et diyeceğim bir özelliği yok açıkcası.. daha önceden yeterli deneyim varsa çok keyif alınacak bir makina...
ben de önümüzdeki hafta kırmızı renk 2017 modelini alıcam kısmetse.
balıkesir merkez de var mıdır başka 650f kullanıcısı?
Şu tankpad i nerede bulabilirim?
https://resimyukle.xyz/resim/eVxIG3
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce bende mat siyah 2017 modeli ile aranıza katıldım. Mt07 den sonra nekadar rahat hissettim kendimi anlatamam. Doyasıya gazı açabiliyorum. Ne kadar uysal ve güzel çok sevdim. Dün givi yan çanta ve top case taktım çok şahane oldu bence. Mat siyah model için renk uyumlu tank pad tavsiyeniz var mı acaba?
Öncelikle hayırlı olsun. Tekerinize taş değmesin. 2017 için çanta ve top case resmi ve hatta varsa linki atabilirmisiniz. Samsun da bulamadım da.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
Kaç paraya alacaksınız yada aldınız acaba?
Teşekkürler givi marka topcase vn47 aldım.4500 tl sitelerde var.
ABS ışığının arızaya geçmesinden dolayı servise götüren oldumu motoru acaba.. servis bana bu konuda birkaç defa daha şikayet aldık dedi.. yaptıran varsa arıza nereden kaynaklanıyor acaba bunlar biraz zor bulacak arızayı gibi
650f de arka tarafa seyahat çantasını lastiklerle felan ne şekilde bağlayabilirim?
250R da arkadaki boynuzlardan geçirip bir pegden diğer pege doğru bağlıyordum, ancak bu motorda arka boynuzlar yok.
görsel olarak göstermeniz mümkün mü?
2017 de de halen zangır zangır titriyormu makina, merak ettim. birde ön kısımda kesilmeyen bir zırıltı vardı.
2017 model new shamy sp kaldığı yerden devam ediyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)