650f de 600f e göre daha az yaktığı söyleniyor bu dogrumu?
Bknz: 4.76 – 5.45
lt / 100 km. Yakıt tüketimi net
650f de 600f e göre daha az yaktığı söyleniyor bu dogrumu?
Bknz: 4.76 – 5.45
lt / 100 km. Yakıt tüketimi net
600f'i kendi tecrübemle görmedim ama 650f'de ölçtüğüm 2 deponun birinde 180 KM yapabildim. Diğerinde 250 KM..
Kullanımla çok alakalı..
İşin garibi 250 km yaptıktan sonra depo 11-12 litre benzin aldı. Daha bi 6 litre vardı sanırım tam çözemedim orayı
Bende susturucuyu yanında taşı polis görünce takarsın olayı yerine kumandalı bir sistem yaptırayım diyorum
Beyler rodaj bitmek üzere rodaj bakımını yaptıran arkadaşlar ne kadar tuttuğunu söyleyebilirler mi acaba
Motul yağ koydurdum 210TL tuttu. Yağ filtreside değişti. Rodajdan sonra tiger egzoz taktırdım ses çok gür çıkıyor
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Herkese hayırlı akşamlar kazasız sürüşler elinde çıkma cbr 650f plakalık bulunan veya katlanır plakalığa geçmeye niyeti olup plakalığını uygun fiyata şişirmeden satmak isteyen olur ise ben talip olabilirim teşekkürler
İletişim için c.cyildirim@gmail.com
Tel 05335703134
Bu motor r25 ile aynı yakıyor sanırsam /))
şuan rodajdayım benim gösterge 7 litre gösteriyor. bakımdan sonra yazılan değerlere düşermi bilmiyorum ama çok zor bence..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:10 ----------
hayırlı olsun full sistemmi taktırdın? tigeri bende çok merak ediyorum aslında ama videolardan anlaşılmıyor. canlısınıda bizim motorda göremedim daha.
Bu motordan almayı düşünüyorum. Yakıt değerleri önemli benim için... sakin ve agresif karma kullanım değerlerini yazarsanız sevinirim.
Koruma takozları geldi çinden. Bu motorunkiler eşit olmadığı için takarken yapboz çözer gibi uğraştım ama bitince sanki transformers parçadı gibi oldu eğer koruma takozu isteyen varsa linki bulmaya çalışırım yanlış hatırlamıyorsam 46$ civarına almıştım.. şuan takılı bütün ürünleri hep yurtdışından aldım ne sorun ne sıkıntı hiç birşey olmadığı gibi çok ucuza geldiler
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
Arka sehpa kaldırma aparatı taktıran varsa metrik kaç aldığını söyleyebilirmi acaba? Netten bulamadım..
bu mono kapak linki:
https://tr.aliexpress.com/item/Honda...608.0.0.fXjIhp
bu koruma takozları:
https://tr.aliexpress.com/item/Frame...608.0.0.qh4I3Q
yakın fotoğraflarınıda koyarım yine bakıp karar verirsiniz..
Herkese merhaba, Beyler bende yaklaşık 2 aydır bu motor peşindeyim nasip olmadı 4 motor kaçırdım hayırlısı neyse o dedik her zaman şimdi ise ikinci el mi sıfır mı git gel yaşamaya başladım. Sıfır alarak bütçeyi zorlamaya değer mi ? İleri yönelik yatırım bazında iş yapar mı ? Sizinde tavsiyelerinizi almak isterim
Aliexpressten ürün alan varsa uygun fiyatlı olanların linklerini sizde atın arkadaşlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
tercih sizin tabiki bütçeyle alakalı sıfır yada ikinci el kararı size ait. her motor yatırım için uygundur sonuçta para veriyorsunuz ve bir değeri var satarken sizde karşılığını alacaksınız.. kış döneminde ikinci el fiyatları daha uygundu bende niyetlendim o zaman ama banada nasip olmadı almak. hatta ikinci el olunca çok git geller yaşadım diğer motorlarla arasında ama yeni rengini görünce tamam dedim artık araştırmaya gerek yok diyip bayiiden ayırttım motoru.. bizimkide bir nevi yatırımdır. zaten motordan zarar etme olayı eskisi gibi değil artık fiyatlar her sene bir önceki seneyi arattığı için sıfır alanların satarken yaptığı zarar azaldı.. önceden ikinci elde daha çok zarar ediliyordu şimdi 1 sene sonra aldığın fiyatlara satabiliyorsun tabi arz talep meselesi etkiliyor birazda. şahsen ikinci el alsam belki seneye satabilirdim ama sıfır aldığım motoru 2-3 yıl kadar satmayı düşünmediğim için zarar edeceğimi düşünmüyorum.
motor hakkındaki düşüncelerimizi zaten forumda yazdık yukarıda çok yorumlar var ordan fikir edinebilirsiniz. ben pişman olmadı şahsen çok memnunum ama birkaç tane pişmanlık duyan varmış eski tarihli yazılarda yazıyor. herkesin fikrine saygı duymak lazım
Teşekkür ederim, bende en az 2 yıl kullanacağımı düşünüyorum ALLAH'ın izniyle 2017 modelde gelen özellikleride göz önüne alırsak daha mantıklı geliyor yinede nasip diyelim..
https://www.aliexpress.com/item/Moto...ddresstype=600
ben bundan aldim. sonra yolda biri dusmus biseyler olmus. sonra sirf dis siyah kismindan aldim 9 dolara falan. onlari taktim. sehpayla isim yoksa takmiyorum zaten siyah kisimlari. dusuyorlar yoksa.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)