elciğe sarılıyor. üzerine de o siyah olan kaplama sarılıyor. Standart.
Ben kışın pek motora binmediğim için ısıtmaya ihtiyac duymadım ama elciklerin plastikleri 70-80dereceye kadar rahat dayanır ki. Bu rezistans ancak o dereceye kadar ancak çıkar. Dimmer bağlayarak ısısını da ayarlayabilirsin. Basit bir sistem.
250dolar aşırı pahalı bence. Altı üstü rezistans.
evet biraz fazla 730tl midir nedir artık. ama ona göre belki malzemesi daha kalitelidir plastiği uzun ömürlüdür falan diye düşündüm. sonuçta motora bu kadar para bayılıp aksesuar alırken pahalı pahalı diye söylenmekte bilmiyorum ne kadar doğru. ama orijinal ısıtma kaliteli bile olsa geçirmece evet. beğeneğimi bilsem alırım hemen bu 21 dolar olanı.
http://www.ebay.com/itm/Heater-Grip-...FSw7tt&vxp=mtr
Bu daha iyi bunu yeni gördüm. Sıcaklık ayarlı.
Ben yardım etmeye çalışıyorum. Satıcı değilim sonuçta. Ölçüleri yazıyor uzunluk 13cm, sol elçik iç capı 25,4mm ve sağ elcik iç çağı 23mm. Buna göre kontrol edin ölçüler uyuyorsa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama yine de siz bilirsiniz. Satıcıya mail atarak soru sorabilirsiniz. Genellikle cevap veriyorlar.
Buna bu kadar para vermek yerine kaliteli bir kışlık eldiven alınmasını öneririm. Çalıştı çalışmadı elciklere zarar verecek mi dertlerinden uzak
şimdi bende bi kışlık eldiven var 120tl gibi bişeydi galiba. iyi olduğunu düşünmüyorum ama idare eder. geçen çıktım baktım abi 600tlye eldiven var. insan merak ediyor ne lan bu diye. ellerime nolacak diyor. e güzelde abi elinin önü açık. sürekli rüzgar esiyor oraya. şimdi hava 10 derece. yarın olacak 3-2 derece. bana 30dk mı kazandıracak o eldiven. pahalı olan. sürekli soğuk rüzgar esen ele ne taksan üşür bence. yanılıyorsam düzeltin. yok elin terlemişte o sırada rüzgar esmiş üşümüş etmiş. elcik ısıtma daha garanti gibi. motorda zaten gezmek için ideal. gezelim abi. amma yazdım be.
Hocam egzos da olsa tamam diyecektim ama ...
Motor bu haliyle çok güzel bence. Jant stikerleri harika ötesi.
3300tl nerde. yurtdışında yaklaşık 1000 dolara satan siteler var ama bazı sitelerde de 1200 euro falan. fiyat değişiyor yani. korlas buraya 4000tl civarı bişeye getiriyor. konuştum. anca gidip kendin alacaksın 1000 dolara satanlardan. o zaman 3000e falan geliyor.
3300tl dediğin nasıl nerde?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)