Arkadaşlar uzun yol olarak 8 saatte 750 km yol yaptım. Gayet başarılı yol sonunda yatağa koşmadım
Hızlanma 200e kadar gayet güzel sonrasında biraz yavaşlıyor gibi son sürat benim gördüğüm 246km/sa. 130 km/sa 6. vites 6k rpm. de yakıt optimal. yakıt ortalamam 5.8 lt/100km. Üzerinde dunlop lastikleri var. Biraz güvensizlik hissediyorum en yakın zamanda güzel iki hamurlu bir lastik alacağım. Orjinal eksoz ile sesi biraz burulmuş o hoşuma gitmedi
tiger eksoz taktırdım. Video linktedir. Tek hoşuma gitmeyen tarafı selesi altından bir şey almak istediğimide açsam açmasam mı diye düşünüyorum. Sele tek parça ve biraz zorluyor. ABSyi ilk defa gelen deneyebildim çalışıyor hoşuma gitti. İlk defa ABSli bir motora bindiğimden şunun ki daha iyi gibi bir yorum yapamıyorum. Ankara'da meşhur Kargasekmeze geçen gidebildim. Virajlardaki stabil hali beni benden aldı ama asfalt mükemmel Türkiye ortalamasının baya üzerinde bir asfalt döküldüğü için lastik, hiç bırakma belirtisi bile göstermedi. Manevra kabiliyeti gayet güzel. Tavsiye ederim.
http://i.hizliresim.com/1nXR5Y.jpg
Not: Motoru sökmeden vs medyumluk yapan usta ve kendini usta zannedenler varsa somut birşey söyleyim bizde bilelim yoksa boş muhabbet yapmayalım.