Geçmiş olsun umarım sürücünün ciddi bir şeyi yoktur. plakası 34 KV 3639 okudum.
Geçmiş olsun umarım sürücünün ciddi bir şeyi yoktur. plakası 34 KV 3639 okudum.
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
Çok iyimiş bu de ne böyle ?
Değerli motosiklet.net üyeleri.
Uzun zamandır muallakta kalan ve sanki sorunluymuş gibi şüphelere neden olan bir konuyu aydınlatmak için yazıyorum. CBR650F de titreşim sorunu yoktur. Benim motorda sorun var sanıyordum ama başka cbr650f lere de bindim aynı durum onlarda da söz konusu 6-7 bin devir arasında giderken değişik bir titreşim söz konusu ama onuda hissedecek toto herkeste mevcut değil. cb125 ace ye 10 gün bindim yemin ediyorum benim motorda titreşim yokmuş diyorum. o nasıl bir titreşim anlatamam. sonuç olarak tailand dan mühendisler geldiler 30km bantda incelediler motorumda çok şükür bir sorun çıkmadı. Buradan çamur atmaya çalışan arkadaşlar artık uğraşmasınlar. CBR650F de sorun yok sadece torkun maksimum olduğu seviyelerde hafif bir titreşim var ama bu çok kafaya takılacak bir durum değil. Şimdi motorum satılık İzmir Yükseliş yetkili bayinde yeni sahibini bekliyor. Herhangi bir sorun yoktur. kaza boya çizik yan yattı çamura battı yoktur. ben CBF150 aldım maksat şehir içinde az yakacak bir motor lazım olduğu için. her gün şehir içi 30km yol yapıyorum zira. kışa doğru belki araba alırım malum yağmurda en kral motor bile pek zevk vermiyor Herkese selamlar. telefonumu yazıyorum sorusu olanlar için. 05535366410 lütfen arayacak olan arkadaşlar saçma sorular sormasın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75662742/detay
Bende kontrol ettirdim sizin gibi. Banada söylenen aynı
Motordan çok memnunum uzun süre binmeyi planlıyorum. Şuan 3600km de
Arkadaslar motora herhangi bir eklenti ya da modifikasyon yapan var mı? Ben Ingiltereden koruma takozu ve plakalık iptali sipariş verdim. Heyecanla güzel bir egzoz çıkmasını bekliyorum ama hala yok. Devil ve Japon bir firma çıkarmış egzoz ama onlarda orijinali gibi zarif değil. Orjinal egzoza benzeyen (Taylor Made) tarzı ya da kısa şık bir tüp egzoz çıkarsa alacağım.
Orjinal hiç bir şey yok malesef Alan olursa paylaşım yaparsa sevinirim
Arkadaşlar egzos ile ilgili bende cok araştırdım. Şu an çıkan bir model yok. En son tiger firmasına mail attım sağolsunlar gayet iyi ilgilendiler. Şu an bir ktm için yapıyorlarmış sırada bizim makina varmış. Testler bitince haber vereceklerdi bende sizlerle paylaşırım
Tigerla bende görüştüm daha önce. Isteyen olursa Bursa ya gelirse yaparız diyorlar ancak tri oval egzoz yapıyorlar. Orjinal benzeri ya da kısa tüp değil :(
sanırım sızın de katalıtık 2011 kasadakı gıbı devasa ve maalesef ki "bu" ıptal olmadan sadece son susturucu ıle ses almanız ımkansız.
Evet egzozun çizimi aynen bu şekilde ve performans egzoz takmadan düzgün ses almak muhtemel görünmüyor :(
Kaç oktan benzin alıyorsunuz acaba? Yağ visikozite değeri 10-30 mu 10-40 mı 15-50 mi? Ayrıca yağ filtesi değişince kaç lt yağ alıyo?
95-97 oktan alıyorum. 1000km yağ değişiminde Motul 300v kullandım. Kaç litre olduğunu hatırlamıyorum. Motor yaklaşık 3900 km oldu ve gram yağ eksiltmiyor
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)