mesajı ikiledim kusurabakmayın ama ilk mesajda da aynı yerden ekleme yaptım site sanırım bi hata verdi.
İyi seyirler. Eleştirileri dinliyorum
Ben orijinal egzoz la 262-264 gibi rakamları gördüm,arkadaşlar enteresandır,orijinal egzozla daha performanslı gidiyor
Yaklaşık 200 km hep 200kmh üzerinde gittiğimde 8.4 lt gördüm 9'a yaklaştı.. Su gibi çektiğine şahit oldum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:24 ----------
sanırım havanın karşı rüzgarlı olmasının bende bi etkisi vardı. hız takıldı daha gitmedi :/
Sizin dediğiniz hızda eğim var mıydı?
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Eğim yok dümdüz otoban,eğimli yere gidecek olsam tekir otobanı var adana mersin tarafında olanlar bilir ,orda deneyip video çeksem 299 u rahat görür
selamlar. motosikletine alçaltma kiti takan varmı acaba aranızda ? bir arkadaşım için bu motosikleti almayı düşünüyoruz ama, boyu biraz kısa oldugu için alçaltmak gerekecek biraz. bu arada arka amartisörü yumuşatınca ne kadar düşer acaba ?
Hocam ben alçatma kiti takan görmedim, arkadaşınızın boyu nedir acaba ?
Tamam biraz abartı var ama ben o yolda cbr125r ile düz yolda 140 yapan motora 155 yaptırdım,cbr650f i siz düşünün
Seleyi bir kaplamacıya götürüm. İçini oydurun???
burası neden ölü? sıfır alan yok onu anladık artık merak kalmadı.. peki önceden alanlar nerede
geziyoruz bir de fb de takılıyoruz
Buralardayız sıkıntı yok Kimse fotoğraf atmıyor benden başka,oyüzden bende kestim
2018 model bi 650f almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmemi önerirsiniz. 2018 model az kmde alıp uzun süre binmek istiyorum. Cbr250 var takas yapıp yada satıp almayı düşünüyorum . Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)