Arkadaşlar siyah manet takımı almayı düşünüyorum. Bir kaç çeşiti var. Sizden kullanan var mı ? Varsa hangisini tavsiye edersiniz ? Ürünü aliexpressten alacağım.
Bundan aldım hocam takacam bi ara yakışır umarım
https://www.ozenmotor.com.tr/Product...arbon/429/8272
Allah rızası için konu başlığından şu "YENİ" kelimesini birisi kaldırsın artık.
2018 cbr650f hangi renklerle gelecek bilgisi olan var midir? Kirmizi-siyah ve siyah mat devam edecek mi?
http://powersports.honda.com/2018/cbr650f/colors.aspx
sadece kırmızı-siyah görünüyor.
Onu gordum ama ihtimal vermek istemedim. Bu renk 2017 de vardi. Siyah mat renge hayranim. Umarim devam eder.
Arkadaşlar herkese merhaba 2 gün kadar önce 2015 model bir CB650F aldım 2. sahibinden temiz hasar kayıtsız.Fakat motorda normalinden biraz fazla titreşim var daha öncede 4 silindir makinalarım oldu fakat bu aşırı titriyor ve titreme grenajlardan değilde motor bloğundan geliyor sanki. motor daha 17 bin km de.Ve debriyajda bir sıkıntı var gibi motor boşta iken debriyaja basıp durduğum yerde 1e takında takırt diye geçiyor hatta çok az bişi motor ileri hopluyor. düşük viteslerde yüksek devirlerde giderken debriyaja basıp vites atmaya çalıştığımda çatırt diye dişliye vurarak geçiyor ve debriyaj en sonda kavrıyor yarım debriyaj gitme gibi bir imkanım olmuyor sizce balatamı bitik.Başına gelen arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer.Motor ilk sahibinde iken bir defa debriyaj balatası yakmış birde.
Sorunun kaynağını bulduk ilk sahibinde iken motor debriyaj balatası yakmıstı tamir ederken eksik parça takılmış.Balata debriyaj taşı bilyası yayı ve bi kaç parça aşırı derecede hasar görmüş sanki 100 bin km deki bir motorun debriyajı gibiydi açtığımızda bana 1800 tl masraf çıkartı aldığım arkadaşa ulaşamıyorum telefonunu deiştirmiş böyle şerefsiz insanlar var arkadaşlar alım satım işlerinde çok dikkatli olun nasıl ayarlamıslarsa ustam bile kapağı açmadan anlayamamıştı.
Yazık ama ya. Hayır madem sıkıntısı var adam akıllı yaptır öyle sat değil mi...
Bu arada motor yağı tam olarak kaç litre alıyor fitre ile birlikte ?
Benim de vitesler çok sert geçiyor düşük devirlerde canımı sıkmıyor değil herkesin motorunda böyle sanırım... Bir de arkaya 190 taban lastik sığıyor mu bilen var mı ya da takan?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)