Herkese Merhaba konuyu hem canlandırmak hem de fikirlerinizi almak istedim.
MT25 'im var 2 senedir uzun yol, şehir içi biniyorum.
Artık gerekse boyutları gerekse de daha performanslı bir motora geçmek istiyorum.
CBR650F gerçekten gerek duruşu gerekse özellikleri olarak beni cezbediyor.
Tarzıma uygun olarak da daha uygun bir model bulamıyorum açıkcası. (Sport-touring, fiyat, teknik özel. görünüş vs.)
Değerlendirmelerim;
Boyum 1.85, MT25 altımda haliyle küçük duruyor, bu motor altımda küçük durur mu?
Touringe maalesef henüz sıcak bakamıyorum, burun yapıları vs. hoşuma gitmiyor. Hala sanırım içimdeki sportif motor görünüşü, görsellik ön planda.
Stock Egzos sesi izlediğim 10larca videoda çok sessiz, bir racing sesi istemesemde egzosu değiştirmeden 4 silindir olduğunu da belli etsin istiyorum. (ufak olması ve şekli ayrıca süper)
Yakın zamanda motoru değiştireceğim ve bu modele takılıp kaldım. 4 silindir, sport touring önerileriniz var ise sevinirim.
Mümkünse sıfır almak istiyorum, temiz ikinci eli de değerlendirebilirim tabii ki.
Yorum ve değerlendirmelerini bekliyorum.
Teşekkürler,
bu başlık altına başka bir motor tavsiyesi yapan olmaz sanırım zaten aradığınız özelliklerde başka yok
Hocam selam 2015 650f sahibiyim agresif vites değişiminde veya vitesi tam atamayınca bazen benimki de yapıyor , başıma bir kere geldi durup tekrar vites atmam gerekti yoksa bir tarafı kırılacak gibi ses çıkarıyor, sanırım kronik , bundan önce ki Yamaha R25'imde bu sorun yoktu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------
Hocam selam ben r25 ten geçtim 650f ye memnunum gayet,senin araştırmanı bende yaptım fazer8 diversion f cbr 650f arasında kaldım,en son 2.el değeri ,servis kolaylığı,arka lastik kalınlığı vs gibi kriterlerim beni cbr650f almaya itti,oturuş pozisyonuna alışabilir misin bilmiyorum mt25 ten sonra ancak bende 190cm boy 105 kg yim,r25te durduğum gibi durmuyorum üzerinde,benim gibi kalıplıysan hayabusa yada zzr gibi daha uzun ve kaslı motorlar normal duruyor bizde,dolayısıyla idare edecen .
650f nin bazı saçmalıkları var altın elbiseli adamı izlediysen bilirsin(Allah rahmet eylesin),kornaya alısmak güç,yamahadan sonra selektör yapmaya alışmak zor tusu gözünle arıyorsun resmen, işaret parmağının direk altında değil.
Egzoz düşünen ve merak eden arkadaşlar için fikir olması amacıyla. Arrow Thunder
bende şu an r25 kullanıcısıyım boy 187. Merak ettiğim şu r25den 650f geçince oturuş pozisyonunda değişiklik oldumu. R25 200 km fazla yol yaptığında yoruyor aynı bel ve boyun ağrısı 650f de varmı. viraj performansı nasıl sonuç olarak r25den 50kg daha ağır makina. cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Tracer700 ve 650f arasındayım açıkcası 650f yakınım fakat beni yormasında korkuyorum tracer daha rahat bir makina. @colossus
2017 model kırmızı rengi ikinci elde kaç liraya bulunabilir en uygun?
tracer sürmedim ama görünüşünden anlaşılıyor zaten daha rahat poziyonda sürüldüğü.. 650f ile günde 150 km civarı yaptım bir günde. fena değildi çok yormadı açıkcası.. r25 ten daha dik pozisyonda sanrım oturumu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
2017 kırmızı geçen 1000km yi geçmişti 36500 yazmıştı birisi sahibindende ama sattı sanırım.. ilanlara bakarsanız bence daha iyi bir cevap bulurusunuz..
Hayir hocam Ankara'da yasiyorum.
Gectigimiz cumartesi itibariyle Cbr 650f e kavusmus durumdayim.
Cok dogru bir karar verdigimi anladim, inanilmaz keyifli bir motor.
Mt25 satilik buarada kazasiz 5300km de, ilgilenenlere duyurulur.
Tesekkurler,
http://www.hepsiburada.com/castrol-power-1-4t-10w40-4-lt-motorsiklet-yagi-pm-otyagcst058
Bu yağ kullanılır mı bizim motorlarda? Kullanılmaz ise neden?
2017 model 650F için kasko fiyatları ne şekildedir, bilgisi olan var mı?
bana 3750 tl kasko çıkardılar motoru aldığımda
Bir önceki paylaşımımdan sonra Akrapoviç Full Egzozla bu değerler elde edilmiştir.
2017 model 8-10 bin km de 650f kaç liraya bulunur en düşük?
Bugün ben de 2014 cbr 650f ile aranıza katıldım. Tavsiyeler varsa dinlerim kullanıcılardan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)