herne olursa olsun 600f i herzaman sevmısımdır ( fıyat yakıt saglamlık ) ideal bir motordur.
bi ton şey yazıp sildim en son buna karar verdim ben hayır diyorum :D
Bu motosiklet 1 ay içinde ülkemize gelecekmiş fakat ne fiyat belli ne de hangi renk geleceği =)
Eğer ki uygun bir fiyattan gelirse 649 cc olması nedeniyle vergiden de tasarruf olacağı için insanın aklının bir köşesinde yer edebilir, Hayırlısı
Ben Esengüle sormadım sanırım fakat İstanbul içindeki 4-5 bayiye telefon açıp sorduğumda Nisan-Mayıs gibi geleceklerini söylediler yalnız fiyat henüz belli değişmiş, hangi renk geleceği de şans yani. Ayrıca çok fazla da gelmeyecek sanırım. 500R 21 bin iken bu kaç para olur derseniz fikrim yok.
27,750 tl KESIN BIR BILGIMI
2013 model nokta hatasiz sadece uzun yolla kullanilmis 2300 km de kirmizi beyaz 600f motorum satiliktir arkadaslar.. 1000 bakimi yetkili serviste yapilmistir.. Fiyat 24.300 tl ilgilenenler 554 862 4649 dan ulasabilir.
xj6 diversion'nun honda'sı gibi.Zevkler de tartışılmaz da bazen düşünüyorum honda bu kadar kötü bi dash yapmaya cidden kasıyor mu, yeni kasa 600f inde çok kötü.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)