er6 yedek parça ve fiyatının yüksek olmasından elendi benim sıralmamdan.. 2 silindir olmasıda cabası..
XJ6 ile 650f kıyaslandığımda ilk olarak şuandaki kırmızı rengi ilk etken oldu 650f seçmem için.. birde abs yok sanırım XJ6 da yanlış hatırlamıyorsam. görünüş olarakta 650f ss motor görünümünde Xj6 ya fark atıyor belkide renk uyumundandır ama çok çekici bir motor olmuş.. düşünüyorum daha başka ne alınabilir diye başka seçenek çıkmıyor bende 650f e yöneldim bu mantık hesaplamalarıyla..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
hayırlı olsun.. bence satmazsın bu sezon kullanırsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
yıpranma konusunda bilgim yok ama fark olacağını sanmıyorum.. arabalardakiler de 4 silindir ama ortak yanları sadece 2 side 4 silindir olmaları ben sıralı 4 ün sesi için aldım bu motoru açıkcası diğer artı yada eksilerini düşünmeden.. motor bakımlarını geciktirmeden ve zamanında yapınca 650f de kronik bir sorunda olmadığından uzun bir süre sıkıntı çıkmadan kullanabiliriz bence..