Alacakları bekliyoruz
Honda cb500x ile ilgili fiyat sordunuz mu?
Eger oyle 21bin gibi rakamlar telaffuz ediliyorsa bana gule gule o zaman.bu nedir abi.aldigimiz maaslara bak alim gucumuze bak,onumuze sunulan menuye bak.saka gibi ulke yemin ederim.
hocam gidin anes te filan 25 e plaka ruhsat dağil cbr600fa lar var bundan çok daha üstün bi alet FA honda resmen motordan çaldı maliyetini azaltıp fiyatını zamlandırdı hiç bi artısı kalmadı bana sorarsanız en mantıklısını yapmak istiyorsanız sıfır 600fa alın he üretilmiycek artık filan die üdşünüyorsanız bakınız F4İ lere 2006 son üretim ama hala en aktif 600cc pazarı onlarda desem yeridir f4i lerden sonra FA lar ilerde iyi para edicek ama bu yenileri resmen hem statü hem ilerleme açısından 600f i çok geriye götürdü F ten bile saymıyorum bu modeli fakir bi versiyon oldu cıktı
Anes in elinde 600F kalmamış. aslında sıfır hiç yok kalmamış... 2.el almak istedik üçümüzde ama satan arkadaşlar 22-26 arası rakam çektiler bizde 2014 e siparişe gidiyoruz. Ayrıca artık 600F lerin gelmeyeceğini de söylediler. Haaa bence 2016 dan sonrada 650F leri de getirmez başka bir dalga çıkarır bu honda ...
Ben bugün bir Yamaha Bayii'ne gittim ve bana XJ6 serisinin artık gelip gelmeyeceği belli değil dediler. Fiyatlar Nisan ayında belli olacak ama ABS'siz MT-07 16-18 arası bekleniyor dedi eleman... Böyle bir durumda MT-07 CB 500 serisinden daha ucuz ama daha güçlü olacak.. CBR 650F'in karşısında ise Fazer 8 ve MT-09 duracak... Bence Honda'nın işi bu sefer zor...
MT 07 yi 16-18 arası satsınlar ben 2 tane alırım. İnanmayın siz bayilere 21.000TL den aşağı satamazlar 700cc makine bu.. ayrıca XJ6 için yamaha kendi sitesine çoktan ürünü ekledi bile sadece şubat 15 den sonra fiyatını yazacak ve tahmini 24.000 gibi olacak. Neden MT 07 den pahalı dersen de granajlı makineler daha çok tutulan model olduğu için ekmeği oradan yiyor piyasa. Türkiye de çıplak motor ihtiyacı az olduğu için getirdik demek için az miktarda ucuza satılır. Diğer modellerin çok satılması için. Honda CB 500 serileri 19.000TL den satılacağına inanıyorum.
Bence Honda son dadika çıkışı ile tüm piyasayı süprize boğacak ve bu seneki yeni modelleri ile piyasada yok satacaktır..
Eğer MT-07 CB500 serisi ile yakın fiyatlarda (20-21) bile olursa ortalığı duman eder, ama CBR 650F ile Diversion F arasındaki makas dar olursa(1-2 bin TL) insanlar Honda tercih eder diye düşünüyorum... Tabi herhangi bir sebeple; mesela bu güç bana fazla demek gibi; MT-09 ya da Fazer 8 istemiyorlarsa.... Bu sene Honda ve Yamaha çok feci kapışacak umarım bu bize indirim olarak yansır, kazık olarak değil....
Son zamanlarda okuyup takip ettiğim en güzel beyin fırtınalı başlık.
Bir sürü tez, bir okadarda akıl yürütme mevcut.
Honda veya Yamaha üst düzey yetkilileri şu dönen muhabetti okusa keşke.
Ben ise hala ne alacağına karar verememiş bir derbeder olarak her gün yamahanın
sayfasından girip hondanınkinden çıkıyorum.
Kafam çok karışık.
MT07 istiyor gönlüm ama bakalım ne olacak fiyatı.
Fakat yamaha bu sene gerçekten hondanın canına okuyacak gibi gözüküyor.
MT 07 22.000 olur CB 500 serileri 19000 olur bence. CBR 650 F 27.000 olsa XJ6 Diversion F de 24-25 den aşağı zor gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
Bence Yamaha bir hata yapıyor ve aynı motordan hem 700cc hem de 900cc olarak Türkiye'ye giriyor. Bu yanlış strateji ile Honda'yı alt edemez. çünkü devlete ödenecek vergi ikisinde de aynı olacak. Ayrıca tarz olarak aynı olmasa da NC750X geliyor 24.000tL canavar gibi. MT 09 geldikten sonra MT 07 gelmemeliydi bence. Kendi ürününü tezata düşüren şirket yöneticisi diye buna derim ben.
ben arkadaşın fiyatları kendi düşüncesine göre olacak olan fiyattan fazla yazdığını düşünüyorum.piyasa araştırması yapar firmalar, beklentilerin farkındadır.dolar kuru artmış olabilir ama insanların alım gücünde bir yükselme yok.yamaha mt-07 20-21 bin olacak ama honda cb500f 19-20 bin olacak böyle saçma bir fiyat politikası olacağına ihtimal dahi vermiyorum.
Merhaba
VFR 800 ve CBR650F modellerinin fuarda yer alıp almayacağı henüz belli olmadığı için kesin bir bilgi veremiyoruz. Gelişmeleri sayfamızdan ve web sitemizden takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Honda'nın cevabı...
ben kısa ön camlı motorları artık sevmez oldum. uzun yolda resmen rüzgardan dayak diyoruz.
600F Amerika'da satılmıyordu ama 650F'i satacaklar....
Mükemmel bir motor bana kalırsa. Fiyatlandırma politikasını , değer mi değmez mi kısmını bilmiyorum fakat Cbr 250 den sonra tamamen ss'e geçmek istemeyip gerek oturuş pozisyonu gerekse gücü olarak çok çok iyi bir motor. İnşallah Cbr 250 ile uzun kmler devirdikten sonra bu motoru denemek isterim.
bana gelecek dediler parayı da ayırdım kenara şimdide gelmeyecek diyorlar. Bende ER6F e gittim fiyat aldım eğer 650F gelmezse honda beni kaybetti..26.000TL ER6F sıfırı
Bu araba ben 1 haftadır Azerbaycan dayım ..burda motor piyasası içler acısı... çok pahalı ve en eski modeller var 2013 diye satılıyor...
yamaha 150R var burda ilginç ama fiyatıda 4900AZN yani tam 14.500TL 150cc yanlış okumadınız bizim ülke yine süper buranın yanında motorcular bakımından...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)