Mhb arkadaşlar .Z 800 ' ümü satıp bazzı arkadaşlarının kötü eleştiride bulunmasına rağman bende CBR 650 F sahibi oldum
hiçte pişman olmadım
İLK İZLENİMLERİMİ AKTARYIM Z 800 A YA GÖRE
Yaklaşık 500 km yol yaptım Ankara Bursa arası.Ankaradan aldığımda depoyu fulledin içinde 4-5 lt kadar vardı sanırım 55 liraya doldu .bazı noktalar hariç radar olma düşüncesiyle hızımı kestim onun dışında 180 -240 km hız la ESKİŞEHİR girişinde son kademedeki benzin bitiş uyarısı yanıp sonmeye başladı 230 km falan yoll yapmışın tekrar fulledim 120 -160 km hız ile Bursaya geldim göstergede hala 2 tırnak duruyor Z 800 göre oldukça iyi sanırım. Bazı arkadaşların grenajlardan acayıp seslerin geldiğini okuduğum için özellikle dikkat ettim ,evet biraz ses var ama abartıkları kadar değilmiş ben hiçte rahatsız olmadım. 160 km hıza kadar Z800 daha güzel ani kalmlası makas atmak için z hiç düşündürmüyordu korkmadan aralara girebiliyordum belki 650 f te yeni olduğum alışma modundan dolayı Z 800 İLE GİRDİĞİM ARAKLARA GİREMEDİĞİM OLDU
Yalnız 160 tan sonra cbr 650 grenaj farkını koyuyor OH BE DEDİRTTİ BANA
230 240 TA OLDUĞUMU Hissettirmiyor bile özlemişim rüzgarsız basmayı
Arka fren hiisine alışamadım onuda ekliyeyim ,az gibime geldi .ön frenler çok hoşuma gitti.
EĞER ben şehir içi gazlarım genelde 160-180 basarım derseniz Z 800 bençe 650 nin bi tık üstünde 650 kötümü diye soran olursa :hayır bana yeterli geldi başkasını bilemem.
Z de yoşimura eksoz vardı sesine hastaydım 650 f te TIGER var yoşiye göre uzun yolda hiç beyenmedim kulaklık takmadan kafa şişiriyor YOŞİ TAM TERSİ Düşük hızda kükrüyor basınca vızıldıyor ,tiger düşük hızda fısıldıyor gazlayınca beynine sesleniyor sanki