Olmayan motorunu sat gitsin dostum o zaman,sen git xj6 falan al
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
650f nin daha iyi olduğunu kimse söylemedi saten
Bu adamlar seni beni düşünerek bu makineleri üretmiyorlar,Ters maşa olayında gelirsek daha önceki modelin üzerindeki markayı bilmiyorum ancak bi incelemek lazım sonuçta bu maşalar da marka marka yani öhlins veya showa olmadıktan sonra çok bi fark olmaz yani en azından bu formdaki adamlar o farkı hissedecek kadar sert viraja girebileceklerini sanmıyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
Kimsenin malını kötülediği falan yok,motora çamur atmaya çalışanlar ya eski 600f kullanıcıları yada formda sayfa sayfa dolaşıp Hondayı kötülemeye çalışan arkadaşlar var.
Motorcular motoru ne kadar kötü olursa olsun isterseniz çin malı olsun onunla duygusal bir bağ kurar,bence bu motorculuğun vaz geçilmez prensipleri arasındadır.Hiç bir motorcu motorunu kötülemez ben bunuda böyle bilirim. Haydin sağlıcakla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
Honda çok büyük bir şirket ve asla da kötü motor yapmaz yapmadı da,Her motor gibi bu motorda bir amaca hizmet ediyor sizler amaçlarınız doğrultusunda motor seçimi yapmalısınız eğer ki size göre performansı yüksek veya daha kaliteli motorlar istiyorsanız o zaman ona göre para ödeyip ona göre motor satın almalısınız.