yakit olarak shell v power nitro kullanan var mi? denemek istiyorum ama emin olamadim.
yakit olarak shell v power nitro kullanan var mi? denemek istiyorum ama emin olamadim.
honda cbr 650 f kaza anı: https://youtu.be/5UgLCYlDxkE
arkadaşlar motorumla ilk kazamı yaptım taksicinin birden kapıyı açması sonucu önce kapıya çarptım sonrada motordan uçtum Allaha Şükür bende birşey yok ama motor pert gibi birşey
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
çok geçmiş olsun
daha önce cb 650 f e bakarken videolarını görmüştüm
sende birşey yoktur işallah
geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın diyelim..
Geçmiş olsun çok.
Hep söylediğim şey tecrübe eksikliği ve acele etme yüzünden oluyor bu kazalar. Tamamen sizin suçunuz ufacık daracık aralara giriyorsunuz. bırakın kapı açılmayı bu araba aralarından çoluk çocuk fırlar vebali büyük olur. Düzgün otomobil gibi şeridinizde gitseniz bunlar olmayacak.
akşam üstü daha yazdım bu konuyla ilgili, motosikletçilerin %80 i motoru manyak gibi kullanıyor. Aralara giriyor, makas atıyor. Slalom yapiyor, ufacık düzlükte hızlanıyor hemen. Ya efendi efendi şeridinizden gidin kaza olmayacak diye birşey yok arabanın birisi gelir tepenize çıkar o ayrı ama bu yaptığınız kaza tamamen sizin suçunuz olan boş bir kaza, heni sizin engelleyebilceğiniz türden.
geçmiş olsun
birader 87 benim icin yeterli bi miktar. tur motoru yaris motoru. soruyoruz burda. senin 1000lik motorundan aldigin zevki ben bundan aliyorum. arkadasta 250 var koy koy deyip duruyor. ben de sormadan etmeden koymam dedim buraya yazdim. heyecan yok. koyma diyorsun neden diyorsun?
gurkan cok gecmis olsun. cok uzuldum. neyseki sende bisey yokmus. masraflar umarim bi sekilde guzelce halledilir.
Bu otomobil sürücüleri ne çok seviyor insanların üzerine kapı açmaya pes doğrusu.
gerçekten senin gibi insanlar yüzünden birdaha motora binmicem.ben buraya kendimi aynı şeyleri hissettiğim yaşadığım kişilerle bişiler paylaşmak için kazamın videosunu paylaşmak istedim ama senin gibi adamlar yyüzünden bırakıyorum bu işi helal olsun başka hiçbirşey diyemiyorum
Oncelikle merhaba ben seridimde yavas bi sekilde giderken sol seritteki jeep biranda ustume kirdi ve carpti eger ben hizli gitseydim bu kazayi yasamamis olurdum ben trafikte nezaman hizli gitsem aralara girsem kendimi hep daha guvenli hissediyorum genelde en sagda arabalarin sagindan gitmiyorm cunku hep bi kapi acilicakmis gibi gelio eger trafikte arabalar gibi kullanicaksak motosikleti trafikte bekliyceksek hic binmeyelim hepimiz arabalari alalim muziggide acalim oturup bosa benzin yakalim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Cok gecmis olsun videoyu izlerken kendim carpmis gibi hissettim size bisey olmamasi sevindirici... cok gecmis olsun tekrardan...
Shamy söylediklerin çok yanlış bir otomobil sürücüsüymüş gibi konuşuyorsun gibi geldi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)