Ben çok beğeniyorum bu CBR650F i. Tork yüksek yapılmış ama son sürati düşürülmüş biraz. 600F gibi değil.. Konforlu kullanım şehir içi tarzına çok yakınlaştırılmış.... CB 650 F mi bumu karar veremiyorum...
Ben çok beğeniyorum bu CBR650F i. Tork yüksek yapılmış ama son sürati düşürülmüş biraz. 600F gibi değil.. Konforlu kullanım şehir içi tarzına çok yakınlaştırılmış.... CB 650 F mi bumu karar veremiyorum...
Honda'nın "F" modellerine bende bayılıyorum. Ama topcase olmadan da yapamıyorum. Bu motora top case takmak da olmaz.
Tüm motor sevenlere sevgilerle..
Düz beyaz CBR 650F alırım ben fiyat Diversion F'in çok üstünde kalmazsa ama.... Duyuyor musun Honda TR???
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
http://m.youtube.com/watch?v=vJjCmNwez_s
Gaza getirmek gibi olmasın
http://m.youtube.com/watch?v=h2tf8tS5E6A
Honda kullanıcıların, Monster 696, Xj6, Er6 gibi rahat kullanım, yakıt ekonomisi gibi unsurların ön planda olduğu rakip motorlarda aradıkları özellikleri bu modellerinde yakalamış gibi görünüyor(Nc700 serisini saymazsak nedense ısınamadım bu seriye). Bunun yanında Mt09 da bu listeye eklenebilir tabi. 2014'de bu tarzda bir motor almayı planlayan biri olarak gönlüm bu motora doğru kaydı açıkcası. Birde fiyat ile yakıt performansını öğrenebilirsek güzel olacak. Öte yandan göstergeleri gerçekten rezil, bu göstergeler kimin tasarımı kimin fikri ise artık bıraksın bu işleri yahu .
Tabi gösterge paneli bu motoru benim listemde ilk sırada olmasını engellemiyor.
Bende er6f çok düşündüm ama cbr650f bambaşka görünüyor gözüme. Bende bu motoru 24000 üzeri fiyat görmezse alacağım. Siyah rengi çok asil olmuş...
ben aşık oldum galiba
Bende Er6f planlıyordum ama şuan fiyatı zıplamış durumda. İçimde Er6f konusunda birkaç soru vardı 1.si bu paraya 2 silindir sessiz bir motor alacak olmam 2. servis ve yedek parça konusunun Kawasaki'deki sıkıntıları 3.sü de lastik ebatının muadillerine göre daha küçük olması(ufak bir ayrıntı ama takıldım işte ). Bu açıklar Cbr650'de kapanıyor ve içime tam olarak sinen motoru bulduğumu düşünüyorum (belkide aylardır motor bakmaktan beynim sulandı).
Şaka maka ledli stop koymuş adamlar
ben duruşunu beğendim bacakların pozisyonu tam benim istediğim pozisyon. sadece fazlar zayıf gibime geldi yanlışmıyım sizce?
"Yasamayan cesaretiyle bir kösede öyle ölür esaretiyle..."
Farlar berbat çift far olsaymış iyi olurdu.çift far alcaksan 600 RR a yönlendiriyorlar adamı
Katılıyorum 600rr daki çift far olsa süper olurmuş.
O.K. kaptım hocam....
Cok basarili olmus, tu sene turkiyeye gelirmi ... muamma
yeni başlayan biri için uygun olmaz değil mi ustatlar
düşük devirde yüksek tork, aşırı yüksek hızlara çıkamaması bunlar acemi açısından olumlu unsurlar gibi geldi bana
250 cc motor azda olsa tecrübem var
Bugün yine bayinin birisi ile görüştüm cbr 650 f geliyor ama cb 650 f gelmeyecekmiş . Fiyat 26000 gibi ama dolar yükseliyor hala. Bu arada honda genel merkez den tık yok. Fiyatlar ve modeller belli değil. Bu motora rakip xj6 diversion f de alına bilir.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)